FIBARO FIBARO Smart Home Alarmsysteem
FIBARO Smart Home Alarmsysteem 699,- €799,00

FIBARO Smart Home Alarmsysteem

€799,00 €699,- €699,00
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 30 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Tot 17:00 uur VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Met dit Smart Home pakket heb je in no-time een compleet Alarm Systeem geïnstalleerd, en is jouw huis tevens beveiligd met een Rookmelder en Watersensor voor detectie van brand en lekkage. Daarnaast kun je inbraak voorkomen door automatisch een lamp te laten schakelen met de Slimme Tussenstekker. Zo is het net alsof je thuis bent.

De gratis FIBARO App geeft je controle over je Smart Home, Alarmsysteem en overige apparaten met jouw Smartphone of Tablet, en kun je deze wereldwijd bedienen of de status uitlezen. Je bent je eigen meldkamer, en ontvangt een push-, SMS-, of E-mail bericht bij onraad.

Wat zit er in het beveiligingspakket?

- 1x FIBARO Home Center Lite
- 3x FIBARO Bewegingsmelder (Multisensor)
- 2x FIBARO Deur/Raam Sensor wit
- 1x FIBARO Rookmelder
- 1x FIBARO Watersensor
- 1x FIBARO Tussenstekker
- 1x Z-wave RFiD en pin-code Keypad
- 1x Aeotec Indoor Siren Gen5
- 1x Installatie Handleiding (NL)

Hoe werkt het?

Het Basisstation

De FIBARO Home Center Lite is een Z-wave Basisstation, een soort mini computer, die alle producten draadloos met elkaar verbind en via internet in verbinding staat met de App op je Smartphone of Tablet.

Eenvoudig te installeren, intuïtieve software en installatie wizard. Met de Z-wave technologie en mesh-networking heb je bereik in je hele huis, zelfs op zolder.

Home Center Lite
Fibaro Motion Sensor

De Bewegingsmelder

De FIBARO Motion Sensor werkt draadloos op batterijen en geeft een alarm wanneer geactiveerd en beweging wordt gedetecteerd. Er worden er 3 meegeleverd, dus hang ze bijv. in je huiskamer, keuken en hal of overloop.

Deze multi-sensor detecteert niet alleen beweging, maar ook temperatuur, lichtsterkte (lux), trillingen, versnelling en sabotage beveiliging. Je monteert ze eenvoudig met een schroefje hoog aan de muur, gericht op de plekken die je wil beveiligen. 


De Deur/Raam Sensor

De FIBARO Door-Window Sensor is een magneet sensor die draadloos werkt op batterijen en geeft een alarm wanneer geactiveerd en een raam of deur wordt geopend. Er worden er 2 meegeleverd en plaats je in ieder geval op de voordeur, en eventueel een tweede toegangsdeur of balkondeur. De sensor detecteert tevens temperatuur en hitte (snelle temperatuur stijging, zoals bij brand), en heeft een sabotage beveiliging. Je monteert ze eenvoudig met de sticker of schroefjes.

Fibaro Door-Window Sensor
Z-wave Keypad

 


Z-wave RFiD Keypad

Je kunt het Alarm Systeem in- en uitschakelen via de meegeleverde RFiD Keypad met een pin-code en/of keyfob sleutelhanger. Je kunt uiteraard ook gewoon de Fibaro App gebruiken, maar de Keypad is handig voor als je bv. familie of de buren wel toegang tot je huis en alarm wil geven, maar niet tot je Smart Home App. Je monteert de Keypad eenvoudig met de bijgeleverde voeding.

Het Keypad is draadloos verbonden met je Home Center Lite via de ingebouwde FIBARO Z-wave Binairy Sensor.


Het Alarm Paneel

Via het Alam Paneel heb je volledige controle en houdt je de status van het alarm systeem in de gaten.

De Neo Coolcam Sirene geeft een luid 105db alarm bij inbraak of brand, of kun je gebruiken als pieper voor de in- en uit-schakeltijd van je alarm systeem. De sirene heeft 10 verschillende geluiden, werkt draadloos op batterijen, en is eenvoudig te monteren waar je wil.

Fibaro Alarm Panel

 

Fibaro Smoke Sensor

De Rookmelder

Deze prachtige design FIBARO Smoke sensor werkt draadloos op batterijen, is eenvoudig te installeren, en geeft een luid akoestisch signaal bij rook of brand. Wel zo veilig voor jou en je gezin.

Tevens kun je het systeem instellen een push, sms, of e-mail bericht te versturen naar je Smartphone, zodat je ook buitenshuis gewaarschuwd wordt en pols hoogte kunt nemen.

 

De Slimme Wall-Plug

Met de FIBARO Tussenstekker kun je een lamp automatisch of draadloos schakelen met de App op je Smartphone of Tablet. Creëer een scène (scenario) dat wanneer het alarm is ingeschakeld bij schemer de lamp aan gaat. Zo is het net alsof je thuis bent en kun je inbraak voorkomen. Maar je kunt de tussenstekker ook gebruiken om bijv. je wasmachine of vaatwasser uit te schakelen bij lekkage.

De FIBARO Wall-Plug meet tevens het stroomgebruik, en installeren is eenvoudig. Gewoon in het stopcontact steken en het apparaat of de lamp in de tussenstekker steken, en verbinden met je Home Center Lite.

Fibaro Wall Plug
Fibaro Flood Sensor

 

De Watersensor

De FIBARO Flood sensor detecteert lekkage, en kun je enorme waterschade mee voorkomen. Plaats de sensor eenvoudig op de vloer in de buurt van je wasmachine of vaatwasser. Bij lekkage geeft de sensor een luid akoestisch alarm, en ontvang je een push bericht van lekkage op je smartphone. Handig voor als je niet thuis bent, zodat je toch wordt gewaarschuwd. Tip; combineer deze sensor met de Wall-plug en schakel je wasmachine uit bij lekkage.

De FIBARO Watersensor werkt draadloos op batterijen, maar kun je ook aansluiten op een voedingsadapter. Tevens meet de sensor temperatuur en hitte (voor bij brand), en kun je de sensor ook buiten plaatsen.

Installatie Garantie!

In de installatie handleiding (NL) lees je stap voor stap hoe je de producten installeert. Het is bijna Plug-and-Play! Kom je er toch niet helemaal uit dan kun je gratis contact opnemen met de helpdesk, en begeleiden we je door het installatie proces. Lukt het dan nog niet dan komen we gratis langs om het probleem op te lossen (mits woonachtig in de buurt van Haarlem) of loggen we remote in en voeren we het installatie proces samen uit. Hoe dan ook, we komen samen tot een werkend Smart Home Alarm Systeem.

Uitbreidbaar

Het FIBARO Smart Home Systeem is later eenvoudig uit te breiden met aanvullende Z-wave (Plus) modules, tot maximaal 230 stuks. Voor als je bijvoorbeeld meer sensors nodig hebt of al je verlichting draadloos en op afstand wil kunnen bedienen met je Smartphone. Tevens kun je tot 5 plugins installeren voor bijv. integratie met Philips Hue, IP-Camera's, NEST en vele andere fabricaten. Voor spraakbediening kunt je Alexa of Google Home integreren. Kortom, een zeer compleet Smart Home (Alarm) Systeem, voor volledig draadloze bediening en automatisering van jouw woning met één App.

 

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Compleet Alarmsysteem
Geen abonnementskosten
Je bent je eigen meldkamer
Home Center Lite werkt als Z-wave controller
Uit te breiden tot 230 apparaten
Werkt met Z-wave apparaten en IP camera's
Intuïtieve interface via webbrowser of app
Volledige huisautomatisering in één app
Eenvoudig te installeren
Scene activatie
Laag energieverbruik
Batterijen gaan tot ca. 2 jaar mee
Met Rook-, Water-, Beweging-, Deur/Raam sensor
Met slimme tussenstekker en stroommeting
Cloud Backup
Maximaal 5 Plug-ins
Geen LUA programmering
Geen geolocatie

 

DOWNLOADS

PDF Product presentatie (ENG)
PDF HC Lite handleiding (ENG)
PDF Home Center Handleiding (NL)

 

Reviews
8 / 10
Harold_I 25 Oktober 2018

Snel geleverd. Het betreft het Fibaro start pakket met extra sensoren, sirene en rfid keypad. Duidelijke handleiding, alleen iets te snel doorheen gegaan en kreeg het niet correct werkend. Uiteindelijk opgelost met de helpdesk. Je moet dus echt stap voor stap de handleiding volgen, anders is het zoeken naar het probleem. Verder heel tevreden over de werking (nu 3 weken).

10 / 10
Qpl 19 Oktober 2018

Binnen een halve dag werkend. Duidelijke handleiding. Sensors draadloos en dus zo te plaatsen. Tevens lekker klein dus valt niet op. Alleen deursensor neemt nogal nauw qua plaatsing tov elkaar. Eerst testen voordat je ze vastplakt! Ook zone instellingen kun je inregelen. Mijn vrouw en ik ontvangen berichten op onze smartphones bij in-, uit schakelen en als het alarm af gaat. Top systeem voor dat geld!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »