POLY-CONTROL POLY-CONTROL Danalock V3 HomeKit
POLY-CONTROL Danalock V3 HomeKit 199,-

POLY-CONTROL Danalock V3 HomeKit

€199,- €199,00
Niet op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Levertijd 3 tot 5 werkdagen
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Met de Danalock V3 heb je een Bluetooth HomeKit elektrisch deurslot die de deur voor je open doet, en automatisch op het nachtslot gaat. Geef je familie of vrienden veilig en snel toegang met hun iPhone of geef je schoonmaakhulp, aannemer of B&B gasten tijdelijke of eenmalige toegang. LET OP: Werkt alleen via een iPhone met de Apple Homekit "Woning" App. Ook uitnodigen en toegang verlenen werkt via de "Woning" App, en geef je daarmee toegang tot je gehele "Woning". Apple werkt momenteel aan zone indeling om bijvoorbeeld enkel toegang te geven aan de Hal - met de Danalock.

Met de auto-unlock functie ontgrendeld de voordeur automatisch als je richting de voordeur loopt. Dankzij de GPS van je iPhone weet het systeem dat je op weg naar huis bent als je binnen een straal van ca. 200 meter bent van je voordeur. Danalock V3 opent de deur pas als je binnen 5 meter (Bluetooth bereik) van de voordeur bent. Voor de auto-unlock functie moet Bluetooth en GPS op je iPhone aan staan.

Danalock V3 eenvoudige toegang

Werkt met HomeKit
Het Danalock-platform ondersteunt enkel de integratiemogelijkheden met HomeKit in de "Woning" App van Apple. Danalock is daarmee eenvoudig te integreren met je HomeKit woning automatisering. Scènes zijn echter (nog) niet mogelijk binnen de "Woning" App met de Danalock. Wel kun je bv. een tijd instellen voor het nachtslot.

Danalock V3 App

Jij bepaalt de toegang
Met de Danalock V3 heb je eenvoudige toegang. Jij bent de eigenaar van jouw Danalock. Als je wilt dat anderen toegang tot je huis hebben, maak je gewoon permanente, terugkomende of tijdelijke toegangssleutels via HomeKit. Gebruikers dienen dan uiteraard in het bezit te zijn van een iPhone en de "Woning" App te installeren.

Danalock V3 Kinderen thuis

Wie komt er thuis
Weet wanneer je partner of kinderen thuis komen. Wees niet opnieuw bang voor een verloren sleutel of een vergeten deurcode. De Danalock maakt het je kinderen gemakkelijk om de deur te vergrendelen en te ontgrendelen, en je weet precies wanneer de deur wordt gebruikt, en door wie. Een veilig gevoel met automatische vergrendeling.

 

Danalock V3 makkelijke installatie

Past op elke deur
Gemakkelijker te monteren. De montage van de Danalock V3 is eenvoudiger dan ooit. Plaats hem gewoon over de beugel en draai hem om hem vast te klikken.
Danalock V3 is de enige smartlock die overal in de wereld past, van de VS en Europa tot Japan. Voor Europa is de speciale Danalock Adjustible Cilinder apart verkrijgbaar.

Danbalock V3 integratie

Danalock V3 bewezen veilig
Met hoogwaardige AES 256 Encryptie is de verbinding tussen telefoon en de Danalock V3 op dezelfde manier uitgevoerd als dat wereldwijd wordt gebruikt door banken en beveiliging systemen. Met Trusted Platform Module (TPM) voor beveiliging digitale sleutels. Het hoge beveiliging niveau is erkend door bedrijven als Apple, Amazon, Google Nest en vele anderen.

Danalock V3 twist assist

TwistAssist
Draai de hendel iets en de deur vergrendelt of ontgrendelt verder automatisch. Je kunt de assistent weer verdraaien 5 seconden nadat de Danalock klaar is met draaien. Maar je kunt natuurlijk ook je HomeKit Systeem het nachtslot laten regelen.
De 4x CR123A batterijen gaan tot ca. 9000 bewegingen mee.

Let op:
-
Voor dit slot is een apart verkrijgbare Adjustable- of SKG*** Cilinder nodig.
- Er is tevens een Danalock V3 Z-wave Plus versie beschikbaar

Danalock V3 impressie;

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Werkt met Apple HomeKit
Bluetooth® low energy technologie
Draadloze snelle communicatie via FLiRS technologie
Beveiligd met AES 256 Encryptie
Trusted Platform Module (TPM) beveiliging digitale sleutels
Krachtige DC motor met 1,5 Nm
Robuust en 4x sneller als V2 versie
Compact en stijlvol design
Eenvoudig te installeren
Gratis Apple "Woning" App voor iPhone & iPad
Werkt op batterijen, ca 9000 bewegingen
Behuizing Geanodiseerd Aluminium met ABS
Speciale EU Cilinder apart bestellen
Deze uitvoering werkt niet met Android
Geen scène activatie via HomeKit, enkel tijd.
Toegang geven geldt voor je volledig "Woning"
Werkt niet met meerpuntssluiting via deurklink omhoog
"auto-unlock" functie werkt niet met Homekit

 

DOWNLOADS

PDF Product presentatie (ENG)
PDF Danalock V3 handleiding (ENG)

 

 

Specificaties
Voeding: 4x CR123A batterijen
Verbruik: Ca. 9000 cycles
App: Gratis iOS & Danalock App
Protocol: Bluetooth Low Energy
Encryptie: AES-256-bit
Compatibel: Met Apple HomeKit
Behuizing: Geanodiseerd Aluminium en ABS
Gewicht: 195g
Dimensie: 59 x 67 mm
POLY-CONTROL POLY-CONTROL Danalock V3 HomeKit
Reviews
10 / 10
GerM 18 April 2019

Netjes en snel geleverd. Bedien alles met de Apple Woning App, dus logischerwijs gekozen voor de HomeKit versie. Werkt perfect.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »