Dimmer Bypass
Dimmer Bypass €7,95

Dimmer Bypass

€7,95
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Tot 17:00 uur VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

De Dimmer Bypass is ontworpen voor gebruik met slimme dimmers. Je kan de Bypass gebruiken wanneer er LED verlichting of energiezuinige lampen worden aangesloten. Door gebruik te maken van de Bypass voorkom je onder andere het flikkeren van de LED lampen en het na gloeien van de al uitgeschakelde energiezuinige lampen. Met de Bypass is het mogelijk om lichtbronnen met een minimaal verbruik te kunnen dimmen tot 5VA.

Het is met de Bypass alleen mogelijk om lichtbronnen te dimmen die in de omschrijving duidelijk omschreven staan als dimbare lichtbronnen, fase afsnijding. Niet te gebruiken i.c.m. fase aansnijding.
Je installeert de Bypass bij de lamp, tussen de geschakelde fase draad (meestal zwart) en de blauwe nul-draad.

Dit betreft een service product. Je kunt deze producten enkel bij ons bestellen als je ook de Actoren bij ons besteld.

Reviews
10 / 10
FrankdL 05 November 2020

Bypass werkt perfect met de Shelly Dimmer 2. M'n lampen bleven nagloeien en knipperen, nu opgelost met de Bypass. Vergeet niet te kalibreren in de app.

2 / 10
Stefan Petter 12 Oktober 2020

Vorige week dit product besteld om in combinatie met een Shelly Dimmer2 te gebruiken. Na het aansluiten van de Dimmer2 en de Bypass, leek het in eerste opzicht hoopvol, omdat de lampen niet meer knipperden wanneer het licht uit zou moeten staan, maar bij het aanzetten van de lampen begonnen deze alsnog te knipperen en werd de Dimmer2 unresponsive. Ook bij het 100 procent aanzetten van de lampen werkte de Shelly Dimmer 2 niet meer naar behoren. De lamp waar dit op aangesloten werd was een dimbare Philips GU10 spot. Uiteindelijk besloten om extra bekabeling te trekken.
>> Home2Link: vergeet niet de Shelly Dimmer 2 te kalibreren met de juiste fase aan/afsnijding (leading/trailing edge) via de instellingen. Staat er niets op je lamp/driver kies dan trailing edge.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »