FIBARO FIBARO Homey Intro Kit
FIBARO Homey Intro Kit 199,- €237,96

FIBARO Homey Intro Kit

€237,96 €199,- €199,00
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 30 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Tot 17:00 uur VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Met dit Smart Home Intro pakket, speciaal samengesteld voor het Athom Homey smart home basisstation, heb je in no-time een Alarm en beveiligingssysteem geïnstalleerd. Hiermee wordt jouw huis beveiligd met een Bewegingssensor, Raam/Deur sensor en Rookmelder voor detectie van brand, en kun je tevens inbraak voorkomen door automatisch een lamp te laten schakelen met de Slimme Tussenstekker. Zo is het net alsof je thuis bent.

De gratis Homey App geeft je controle over je Smart Home, Alarmsysteem en overige apparaten met jouw Smartphone of Tablet, en kun je deze wereldwijd bedienen of de status uitlezen. Je bent je eigen meldkamer, en ontvangt een push-, SMS-, of E-mail bericht bij onraad. De FIBARO Homey Intro Kit werkt natuurlijk ook gewoon met de FIBARO Home Center (Lite.)

Wat zit er in de Homey Intro Kit?

- 1x FIBARO Bewegingsmelder (Multisensor)
- 1x FIBARO Deur/Raam Sensor wit
- 1x FIBARO Rookmelder
- 1x FIBARO Tussenstekker
- 1x Installatie Handleiding
(Let op: geen Homey meegeleverd)

Hoe werkt het?

Met een Z-wave Basisstation

Homey van Athom is een Smart Home Basisstation, een soort mini computer, die alle producten draadloos met elkaar verbind, o.a. via een Z-wave signaal, en via internet in verbinding staat met de App op je Smartphone of Tablet.

Maar Homey kan weinig zonder daar Actoren & Sensoren aan toe te voegen voor je Huisautomatisering. Met deze Intro Kit van FIBARO maak je daarvoor een goede start. Lees verder wat je met deze slimme apparaten allemaal kan.

Home Center Lite
Fibaro Motion Sensor

De Bewegingsmelder

De FIBARO Motion Sensor werkt draadloos op batterijen en geeft een alarm signaal naar je Smart Home Center wanneer geactiveerd en beweging wordt gedetecteerd. In je Smart Home stel je in of er een sirene moet afgaan, en/of je een bericht op je Smartphone ontvangt bij onraad.

Deze multi-sensor detecteert niet alleen beweging, maar ook temperatuur, lichtsterkte (lux), trillingen, versnelling en sabotage beveiliging. Je kunt dus bijv. ook een lamp schakelen als het donker wordt. Je monteert de sensor eenvoudig met een schroefje hoog aan de muur, gericht op de plekken die je wil beveiligen. Hang deze bijv. in je huiskamer, keuken, hal of overloop.


De Deur/Raam Sensor

De FIBARO Door-Window Sensor is een magneet sensor die draadloos werkt op batterijen en geeft een alarm wanneer geactiveerd en een raam of deur wordt geopend. Plaats deze bijv. op de voordeur, of een andere toegangsdeur of raam. De sensor detecteert tevens temperatuur en hitte (snelle temperatuur stijging, zoals bij brand), en heeft een sabotage beveiliging. Je monteert de sensor eenvoudig met de stickers of schroefjes.

Fibaro Door-Window Sensor

 

Fibaro Smoke Sensor

De Rookmelder

Deze prachtige kleine design FIBARO Smoke Sensor werkt draadloos op batterijen, is eenvoudig te installeren, en geeft een luid akoestisch signaal bij rook of brand. Wel zo veilig voor jou en je gezin.

Tevens kun je het systeem instellen een push bericht te versturen naar je Smartphone, zodat je ook buitenshuis gewaarschuwd wordt bij onraad en pols hoogte kunt nemen. De Sensor meet tevens temperatuur, hitte en heeft een sabotage beveiliging.

 

De Slimme Wall-Plug

Met de FIBARO Tussenstekker kun je een lamp automatisch of draadloos schakelen met de App op je Smartphone of Tablet. Creëer een scène (scenario) dat wanneer het alarm is ingeschakeld bij schemer de lamp aan gaat. Zo is het net alsof je thuis bent en kun je inbraak voorkomen. Maar je kunt de tussenstekker ook gebruiken om bijv. andere apparaten te schakelen.

De FIBARO Wall-Plug meet tevens het stroomgebruik, en installeren is eenvoudig. Gewoon in het stopcontact steken en het apparaat of de lamp in de tussenstekker steken, en verbinden met je Homey of ander Z-wave basisstation.

Fibaro Wall Plug

 

Uitbreidbaar

Het Smart Home Systeem is later eenvoudig uit te breiden met aanvullende Z-wave (Plus) modules. Voor als je bijvoorbeeld meer sensors nodig hebt of al je verlichting draadloos en op afstand wil kunnen bedienen met je Smartphone. Tevens kun je met Homey Apps en met Fibaro Home Center plugins installeren voor bijv. integratie met Philips Hue, IP-Camera's, NEST en vele andere fabricaten. Voor spraakbediening kunt je Alexa of Google Home integreren. Kortom, een goed begin voor een Smart Home (Alarm) Systeem, draadloze bediening en automatisering van jouw woning met één App.

Werkt o.a ook met

homey
homey
homey
Works with Aeotec Z-stick
homey
homey
homey
homey
homey
Works with Zipato
homey
Works with Vera

* Geavanceerde functies, volledig ondersteund door FIBARO Home Center, zijn mogelijk beperkt of ontbreken
** Google of Alexa vereist een compatibel Gateway/Hub zoals Homey of FIBARO Home Center
*** Home Assistent, Domoticz, OpenHab, of HomeSeer vereist compatibel Z-wave (stick)

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Uitstekende beveiliging start
Geen abonnementskosten
Je bent je eigen meldkamer
Werkt met Homey, of andere Z-wave controller
Eenvoudig te installeren
Scene activatie
Laag energieverbruik
Batterijen gaan tot ca. 2 jaar mee
Met Rook-, Beweging-, Deur/Raam sensor
Met slimme tussenstekker en stroommeting
Eenvoudig uit te breiden
3 Jaar Carry-in garantie
Geen aparte sirene meegeleverd

 

DOWNLOADS

PDF Athom Homey 2019
PDF FIBARO Motion Sensor
PDF FIBARO Door-Window Sensor
PDF FIBARO Wall-Plug
PDF FIBARO Smoke Sensor

 

 

Specificaties
Voeding: CR123A Batterij, 230V
Inputs: n.v.t.
Outputs: n.v.t.
Protocol: Z-wave (Plus)
Multisensor: temperatuur, lichtsterkte, beweging, rook, raam/deur sensoren
Dimensie:
FIBARO FIBARO Homey Intro Kit
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »