PLUGWISE Plugwise Koen-0
Plugwise Koen-0 102,-

Plugwise Koen-0

€102,- €102,00
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Voor 17:00uur besteld VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Ook met vloerverwarming de juiste temperatuur, op het juiste moment, op de juiste plek. Koen zorgt voor de aansturing van thermostatische afsluiter motortjes (niet meegeleverd) op de verschillende aansluitventielen van de vloerverwarmingsverdeler voor het openen en sluiten van meerdere groepen/lussen in één zone.

Geschikt voor vloerverwarming

Indien je zone-regeling wilt met je vloerverwarming, monteer dan Koen met stelmotoren op de verdeler en sluit deze aan op de meegeleverde slimme Aqara Wall Plug, welke tevens compatible is met Plugwise. Maak vervolgens in de Plugwise Home App een zone aan en plaats de Koen in deze zone.

Meerdere motortjes op de Koen kunnen in één zone. Ideaal voor vloerverwarming met verschillende lussen/groepen per ruimte. Wil je de verdeler als meerdere zones indelen met verschillende temperaturen, dan heb je dus meerdere Koen's nodig.

Hoe werkt het?

Koen past naadloos in het Plugwise zoneregeling systeem. Het systeem werkt met de Adam Boiler Gateway voor de aansturing van de cv-ketel en kan voor de temperatuuraansturing gebruik maken van de kamerthermostaat Lisa en de Plugwise Home app.

Plaats per kamer (zone) een Plugwise Lisa of Jip om de temperatuur in de ruimte te meten en de gewenste temperatuur in te stellen. Lisa stuurt de gemeten en de ingestelde temperatuur door naar Adam die daarop de cv-ketel vertelt hoe hard hij moet stoken. Adam instrueert vervolgens de Koen om open of dicht te gaan. En daarmee wordt de juiste temperatuur op het juiste moment op de juiste plek gerealiseerd. Wil je ook de pomp slim bedienen heb je een tweede slimme Aqara Wall Plug nodig voor de pompgroep regeling. De pomp start dan enkele minuten later nadat de thermostatische kranen zijn geopend. Tevens handig is dat in de zomer, wanneer je pomp lang stilstaat, wordt voorkomen dat deze vast gaat zitten door elke dag even een minuut te draaien.

Energie besparen

Dankzij de Plugwise zoneregeling verwarm je alleen dáár waar nodig en niet hóger dan nodig. Brandt de openhaard of schijnt de zon op de ramen, de zoneregeling houdt er rekening mee. Zo bespaar je al gauw tot 15% op je stookkosten.

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Wordt aangestuurd door ketelmodule Adam.
Wordt geschakeld door de Aqara Wall Plug.
Meet het energieverbruik van het aangesloten apparaat.
Overbelastingsbeveiliging.
Voorkomt vastroesten van de pomp
Compact en stijlvol design
Eenvoudig te installeren
Werkt als soort ZigBee repeater (Mesh-Network)
Bedient slechts één zone
Aparte Plug nodig voor pompgroep

 

DOWNLOADS

PDF Handleiding Koen

 

Specificaties
Voltage: 230VAC (Plugwise Plug)
Vermogen: 3680W
Verbruik: onbekend
Protocol: ZigBee
Dimensie:
PLUGWISE Plugwise Koen-0
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »