RING AQARA NEST Video Deurbel Trafo
RING AQARA NEST Video Deurbel Trafo €14,95 €19,95

RING AQARA NEST Video Deurbel Trafo

€19,95 €14,95
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Tot 17:00 uur VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Deze Video Deurbel Transformator heeft maar liefst 5 meter kabel en is eenvoudig te monteren met de kabeloogjes aan de uiteinden. Sluit je RING, AQARA of NEST Video deurbel aan met deze adapter en je hoeft nooit meer batterijen op te laden of te wisselen.

Laad je Ring Videodeurbel wel eerst volledig op voordat je de trafo gaat aansluiten. Voer de setup volgens de instructies uit in de buurt van je WiFi router. Monteer dan de slimme deurbel en sluit de draden van de voeding adapter aan op de aansluit schroefjes van jouw Ring V1, V2, V3 of PRO. Als je dit hebt gedaan hoef je de adapter alleen nog maar in het stopcontact te steken en je Ring heeft stroom! Geen gepruts in je meterkast of elektricien inhuren, dit kun je gewoon zelf. Ook geschikt voor Nest Hello en de Aqara Video Doorbell G4.

Wanneer jouw intercom is aangesloten op de trafo hoef je NOOIT meer de batterijen op te laden of te wisselen!

LET OP: bij de RING Pro Plugin wordt standaard een voedingsadapter meegeleverd. Heb je nog de oude Ring Pro met een inbouw transformator die je oude bel transformator in de meterkast dient te vervangen, dan is deze adapter een goed alternatief. Alleen een officiële elektromonteur mag de inbouw transformator installeren, dus mogelijk is deze Plug&Play voedingsadapter voor jou de oplossing. Ring adviseert overigens ook een weerstand (25 Ohm/50 Watt) te plaatsen op één van de voedingsdraden, en dan niet de diode te gebruiken. Onze ervaring is echter dat de weerstand niet noodzakelijk is.

 

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Bedraad gevoed (AC 230V / 50Hz) 
Output AC 18V, 500mA
5m kabel
Geschikt voor RING V1, V2, V3, V4, en PRO
Ook geschikt voor Nest Hello, en Aqara Video Doorbell G4
Eenvoudig te installeren
Veel goedkoper als een originele bel trafo
Eventueel draden trekken
Reviews
10 / 10
Pieter-Jan2 30 Mei 2020

Werkt ook voor Nest Hello. Gewoon op m'n oude bel bedrading aangesloten, stekker in stopcontact en klaar.

10 / 10
Peter-Jan de Vries 16 April 2019

Een originele deurbel transformator geschikt voor de Ring kost al snel €45-€60,- en moet door een Elektro monteur a € 75,-/uur in je meterkast gemonteerd worden. Dan is dit stukken goedkoper en werkt perfect!

10 / 10
Henk67 28 Maart 2019

Nooit meer m'n Ring V2 opladen, heerlijk! Ideaal deze voedingsadapter en snel geleverd. Makkelijk aan te sluiten door de 5m kabel en voorgemonteerde kabel ogen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »