SHELLY Shelly Dimmer SL WiFi inbouw schakelaar
Shelly Dimmer SL WiFi inbouw schakelaar €21,99

Shelly Dimmer SL WiFi inbouw schakelaar

€21,99
Niet op voorraad
  • Bestel 4 voor €20,89 per stuk en bespaar 5%
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 30 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Binnenkort leverbaar, PRE-ORDER NU
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Eindelijk, een betaalbare slimme Dimmer SL van Shelly, waar de Shelly fans lang op hebben gewacht. Nu is het pakket van Shelly echt compleet om al je verlichting slim te maken. De verwachting is dan ook dat de eerste productie van half november snel uitverkocht zal zijn, dus PRE-ORDER nu! We leveren de rest van je order dan alvast uit, en sturen de Shelly Dimmer(s) na.

Schakel aan/uit en dim met je smartphone draadloos je lampen, van waar ook ter wereld. En het mooie is, je schakelaar blijft ook nog gewoon werken. Maak eenvoudig slimme scènes (scenario's) en zet timers in de gratis App voor je huisautomatisering. Zet bijvoorbeeld automatisch je lampen aan bij zonsondergang of dim automatisch je verlichting voor in de nacht tussen 23:00-06:00 uur. Ook stembediening met Siri (vereist flashen), Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk; "Hey Google, zet de tafellamp 40%".

De Shelly Dimmer SL is een zeer prijs gunstige en slimme kleine WiFi inbouw dimmer voor jouw Smart Home Systeem, klein genoeg om in te bouwen achter je wandschakelaar. De open source zorgt ervoor dat je de Shelly Dimmer SL met nagenoeg elk domotica of huisautomatiseringssysteem kunt integreren. Maar Shelly heeft ook een eigen gratis App waarmee je eenvoudig en goedkoop een Smart Home Systeem opzet zonder de kosten van een Gateway/Hub.

Installeer de Shelly Dimmer SL volgens de gebruiksaanwijzing, maak verbinding via WiFi met de gratis Shelly App, en koppel de module. Eenvoudiger kan niet! De Shelly Dimmer SL werkt met traditionele dimbare gloeilampen, halogeenlampen en led-verlichting (met led-driver), maar werkt niet met een spoeltransformator (ferromagnetic transformers.) De Shelly Dimmer SL (Single Line) is geschikt voor 200-240VAC, 10W-200W, en heeft dus een minimale last, maar heeft geen blauwe draad nodig om aan te sluiten. Stroommeting werkt echter alleen als je ook de blauwe nul-draad aansluit. Wil je een slimme dimmer die je kunt aansluiten op een spoeltransformator (ferromagnetic transformers), ga dan voor de standaard Shelly Dimmer.

De Shelly Dimmer SL heeft een ESP8266 met 4MB flash chip ingebouwd. Dit maakt het mogelijk je eigen of alternatieve firmware te flashen, zoals bijvoorbeeld Tasmota of HomeKit. Hiervoor is wel een USB-to-UART 3.3V en minimaal 350mA adapter nodig, zoals onze FTDI adapter. En het mooie is, je hoeft de Shelly niet eens open te maken. Flashen gaat eenvoudig via de direct te bereiken pins aan de buitenkant.
LET OP: sluit NOOIT de Shelly op het voedingsnet aan tijdens flashen!

Maar waarom flashen? De Shelly Dimmer SL heeft nl. een lokale HTTP server (poort 80), welke fungeert als een simpele webpagina waarmee je de Shelly Dimmer SL kan integreren met oa;
- Fibaro
- Homey
- Vera
- Home Assistant
- OpenHab
- Domoticz
- HomeSeer
- SmartThings
- HomeKit (speciale firmware flashen)
- En vele andere..

Wil je liever niet gebruik maken van de gratis Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. De Shelly Dimmer SL ondersteund ook basic MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus, met real-time monitoring en eenvoudige integratie. Wil je meer weten? Lees dan ons Shelly WiFi Switch Blog.

KENMERKEN

Open source
Werkt stand-alone via WiFi 2,4 Ghz
Ingebouwde webserver
Access Point en Client Mode
Ondersteund HTTP en/of UDP
200-240VAC, 10-200W
Geen Blauwe draad nodig
Beveiligd tegen oververhitting en overbelasting
Gratis Android of IOS App
Gratis Shelly cloud
Werkt met MQTT
Werkt met Google Home of Alexa
Eenvoudig installeren
Inbouw, achter (wand)schakelaar
Werkt met schakelaar, pulsschakelaar, hotelschakeling
Pulsschakelaar voor dimmen
Scene activatie via App
ESP8266 met 4MB flash/debug chip
OTA frimware updates
Stroommeting, alleen met blauwe draad
Werkt niet met spoel transformator (ferromagnetic transformers)
Flashen vereist enige handigheid

 

DOWNLOADS

PDF Shelly Dimmer Handleiding (ENG)
PDF Shelly Dimmer SL Aansluitschema's
PDF Fibaro, Homey, Home Assistant integratie
PDF Shelly toevoegen aan App (NL)


Shelly finder windows

Shelly finder Mac OSX

 

Specificaties
Voltage: 200-240VAC
Vermogen: 10-200W LED, 10-220W Incandescent/Halogen
Verbruik: <1,5W
Protocol: WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Dimensie: 42 x 36 x 14 mm
SHELLY Shelly Dimmer SL WiFi inbouw schakelaar
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »