Shelly Plus Line

Shelly Plus Line


De Shelly Plus Line is de nieuwe generatie actoren van Shelly. Met verbeteringen op het vlak van snellere processoren, meer geheugen, veiligheid, beveiliging, makkelijker te koppelen aan je Wifi via Bluetooth, scripting en meer....

 

 

Schakel met je smartphone of tablet draadloos je lampen of apparaten, van waar ook ter wereld, en bekijk het energieverbruik. Maak je lampen slim met een Shelly inbouwschakelaar of dimmer achter je wandschakelaar, dan kun je de lampen bedienen via je smartphone en blijft je wandschakelaar ook gewoon nog werken. Maak eenvoudig slimme scènes (scenario's) en zet timers in de gratis Shelly App voor je automatisering. Zet bijvoorbeeld automatisch je lampen aan bij zonsondergang of start maandag t/m vrijdag je koffieapparaat om 7:30 uur. Ontvang een push bericht op je smartphone wanneer de wasmachine klaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook stembediening met Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk; "Hey Google, zet de tafellamp aan", hoe vet is dat!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »