ZigBee Hue 4-kanaals wandschakelaar Kinetic
ZigBee Hue 4-kanaals wandschakelaar Kinetic €49,95

ZigBee Hue 4-kanaals wandschakelaar Kinetic

€49,95
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Tot 17:00 uur VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Klinkt dit je bekend in de oren? Iemand heeft de wandschakelaar uitgezet en nu werken je Philips Hue lampen niet meer met de app. Dat is nu verledentijd met deze slimme ZigBee Hue 4-kanaals wandschakelaar Kinetic. Er is trouwens ook een variant op batterijen.
Liever eigen schakelmateriaal gebruiken? Kies dan voor de inbouw met ZigBee Hue 4-kanaals inbouwschakelaar batterij (tot 8 jaar levensduur), of de 230V ZigBee Hue 4-kanaals inbouwschakelaar.

De Hue 4-kanaals wandschakelaar Kinetic werkt met de Philips Hue Bridge, vervangt je oude wandschakelaar, en daarmee bedien je draadloos je Philips Hue lampen. Ongeacht de stand van de schakelaar blijven je Hue lampen (of Innr, Tradfri) gewoon bereikbaar met de app, en blijven je routines ook gewoon nog werken. Het is dus eigenlijk een soort afstandsbediening met tot 8 functies.

Hoe werkt het?

Philips Hue lampen werken het beste wanneer je deze van continu stroom voorziet en bedient met de app of met een meegeleverde afstandsbediening. Maar we zijn gewend om gewoon de wandschakelaar te gebruiken, dus wordt vaak de stroom onderbroken naar je Hue lampen, en kun je ze niet meer bedienen met de Hue AB of met de Hue App. Wanneer je de oude wandschakelaar vervangt voor de ZigBee Hue 4-kanaals wandschakelaar Kinetic is dat verleden tijd.

Sluit de stroom af, demonteer je wandschakelaar, en verbind de fase draad door met de schakeldraad die naar de lampen loopt, zodat de Hue lampen altijd stroom hebben. Monteer vervolgens de Hue wandschakelaar op de plek van je oude wandschakelaar (schroeven of plakken) en zet de stroom erop. Eenvoudiger kan niet. De Hue 4 button wandschakelaar werkt op kinetische energie, dat betekend dat er door het indrukken van de knoppen voldoende energie wordt gegenereerd om te communiceren met de ZigBee Gateway (Hue Bridge.) 

Verbind vervolgens de Hue module met de Hue app als accessoire en stel in de Hue app de functies in voor de knoppen. Schakel aan/uit en dim bijvoorbeeld omhoog en omlaag met de 2 linker knoppen, en koppel sfeer verlichting aan de 2 rechterknoppen. Met 4 knoppen heb je 8 mogelijke functies door te klikken per knop en door langer ingedrukt houden. Nu kun je de Philips Hue, Innr, Tradfri of andere lampen verbonden met de Hue bridge bedienen met de wandschakelaar, de afstandsbediening of de Hue app. En gaan je lampen nooit meer offline.

KENMERKEN

Voor- en nadelen

ZigBee wandschakelaar mat wit
Compatible met Hue Bridge
Eenvoudig installeren
Schroeven of plakken
Combineer met andere merken afdekramen (55x55mm)
 4 knoppen, 8 functies
Functies via klikken en ingedrukt houden
Scene/Routine activatie
Sfeer scène met 1 druk op de knop
Geen blauwe nul draad nodig
Philips Hue Bridge nodig
Werkt niet met HomeKit
Alleen mat wit verkrijgbaar


DOWNLOADS

PDF ZigBee Hue 4-kanaals wandschakelaar Kinetic Manual (ENG)

Installatie Video

Specificaties
Voltage: n.v.t. (kinetisch)
Vermogen: n.v.t.
Verbruik: geen, kinetisch
Protocol: ZigBee
Dimensie: 80.5 x 80.5 x 14.7 mm
ZigBee Hue 4-kanaals wandschakelaar Kinetic
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »