Slimme Deursloten

29
Deze Smart Home Elektrische deursloten doen de deur voor je open en automatisch op het nachtslot. Geef uw familie of vrienden veilig en snel toegang met hun smartphones of geef uw schoonmaakhulp, aannemer of B&B gasten tijdelijke of eenmalige toegang.
Lees meer
Sorteren op:

Met de slimme elektrische sloten van Home2Link heb je een Smart Home elektrisch deurslot die de deur voor je open doet, en automatisch op het nachtslot gaat. Geef jouw familie of vrienden veilig en snel toegang met hun smartphones of geef je schoonmaakhulp, aannemer of B&B gasten tijdelijke of eenmalige toegang. Je ontvangt tevens bericht wanneer en wie jouw slimme deurslot gebruikt. Werkt met Bluetooth stand-alone via je smartphone met de App of in combinatie met Z-Wave voor bijvoorbeeld je FIBARO Domotica Systeem.

Met de auto-unlock functie ontgrendeld de voordeur automatisch als je richting de voordeur loopt. Dankzij de GPS van je smartphone weet het systeem dat je op weg naar huis bent en opent de deur pas als je binnen 5 meter (Bluetooth bereik) van de voordeur bent. Voor de auto-unlock functie moet Bluetooth en GPS op je smartphone aan staan.

Met deze elektrische sloten heb je eenvoudige toegang. Jij bent de eigenaar en als je wilt dat anderen toegang tot je huis hebben, maak je gewoon permanente, terugkomende of tijdelijke toegangssleutels via sms of e-mail. Ontvang meldingen wanneer gebruikers jouw uitnodiging accepteren en wanneer jouw slot wordt gebruikt.

Weet wanneer je partner of kinderen thuis komen. Wees niet opnieuw bang voor een verloren sleutel of een vergeten deurcode. De smartlocks maakt het je kinderen gemakkelijk om de deur te vergrendelen en te ontgrendelen, en je weet precies wanneer de deur wordt gebruikt, en door wie. Een veilig gevoel met automatische vergrendeling.

Bewezen veilig. Met hoogwaardige Encryptie is de verbinding tussen telefoon, Smart Home Station, Bridge en de slimme sloten beveiligd. De sloten zijn universeel en passen nagenoeg op elke deur, en zijn gemakkelijker te monteren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »