Shelly Wall Display Touch Panel

Shelly Wall Display Touch Panel

Eind juli, begin Augustus 2023 wordt de WiFi Bluetooth Shelly Wall Display met Touch Panel verwacht, met ingebouwd relais. Lees hier meer ...

Eind juli, begin Augustus 2023 wordt de WiFi Bluetooth Shelly Wall Display met Touch Panel verwacht.
Update: inmiddels uit voorraad leverbaar.

Wat zou het geweldig zijn als je i.p.v. een veel te groot tablet aan de muur met loshangende kabels een elegant touch paneel op de plek van je wandschakelaar kunt monteren. En daarmee al je Shelly's in de kamer kunt bedienen. Nou dat kan dus. Op verzoek van vele klanten werkt Shelly al een tijdje aan een Touch Panel en volgens de laatste berichten wordt het Shelly Wall Display in Juni 2023 in beperkte oplage verwacht.

Op de CES 2023 in Las Vegas is in januari van dit jaar het eerste concept van het wall Display al gelanceerd. Bekijk de presentatie hier;

Installatie is eenvoudig. Je verwijderd je oude wandschakelaar en sluit het touch panel op de bedrading aan. Het Display vereist geen blauwe nul-draad, en je lamp kun je aansluiten op het geintegreerde relais. Voeg het Display toe aan de Shelly App, en bepaal welke kamer het Display moet bedienen, en stel jouw bedieningsvoorkeur in.

Het Display staat standaard in een minder felle nachtmodus met de tijd en kamertemperatuur, totdat je het scherm aanraakt. Bedien het met meer als 1 vinger en alle verlichting gaat aan, ongeacht waar je het scherm aanraakt. Doe hetzelfde nogmaals en alle verlichting schakelt uit, handig voor als je gaat slapen.

Je kunt zelf bepalen welke Shelly Apparaten worden weergegeven op het beginscherm. Door lang op het Apparaat icoontje te drukken kom je in de specifieke bediening van het apparaat, zoals bijv. dimmen of de thermostaat hoger of lager te zetten. Door naar rechts te swipen kun je de instellingen van het Display aanpassen, en met naar links swipen kun je alle apparaten in de kamer bedienen en status bekijken.

Naast een relais heeft het Display tevens een interne Temperatuur-, Vochtigheid-, en Lux (lichtsterkte) Sensor aan boord. Deze zijn direct zichtbaar op het beginscherm, met daarnaast ook de tijd en het energieverbruik van de kamer. De Lux sensor helpt tevens t.b.v. de achtergrondverlichting van het scherm zelf. Uiteraard heb je toegang tot OTA (Over The Air) updates, en komen er vast allerlei features bij in de toekomst. De verkoopprijs is €143,95

Zo kan eindelijk iedereen jouw Smart Home bedienen zonder dat je ze direct toegang hoeft te geven tot jouw Smart Home Account.

Shelly Wall Display overzicht*;

 • 4" high quality touch color display
 • 110 - 230 VAC integrated power supply
 • No Neutral required (for LED bulbs bypass is required)
 • Integrated Temperature / Humidity and LUX sensor
 • Automatic brightness control
 • Full Shelly cloud integration
 • Display night mode supported
 • Integrated relay for lighting control
 • Innovative ON/OFF relay touch control (patent pending)
 • Thermostat function
 • Control all devices in the room
 • Room power consumption monitoring
 • Bluetooth gateway
 • Scheduling with Sunrise/Sunset capability
 • Can be installed instead classic wall switch

* Er kunnen geen rechten worden ontleent aan de bovengenoemd specificaties.

Reacties

 1. Home2Link Home2Link

  Beste Guido,
  Ja, je kunt de Wall Display ook in een hotelschakeling gebruiken, maar deze moet wel worden geplaatst bij de wandschakelaar waar ook de draad naar de lamp zit. En controleer of je daar wel ook een nuldraad beschikbaar hebt. MvG Team Home2Link.

 2. Guido Van Lierde Guido Van Lierde

  Kan je de ingebouwde relais ook gebruiken in een 'Hotelschakeling" (ttz 2 Wisselschakelaars)? Zodat hij de huidige Niko Wisselschakelaar (6) kan vervangen?

  Mvg,
  Guido Van Lierde

 3. Home2Link Home2Link

  Beste Maikel, de Shelly Wall Display is nu te bestellen in de webshop, en verwachten we ca. 15 september te versturen.
  MvG Team Home2Link

 4. Home2Link Home2Link

  Beste Roberto, voor zover bekend zit er 1 relais op. Maar je kunt natuurlijk gewoon een Shelly Plus 1 in de plafonddoos plaatsen voor je andere lamp, en dan ook bedienen met het Wall Display. MvG Team Home2Link

 5. Home2Link Home2Link

  Beste Jan, Er kan geen HA op het display worden geinstalleerd, maar mogelijk komt iemand met een hack? MvG Team Home2Link

 6. Roberto Roberto

  Hi! Vraagje, wellicht heb ik het gemist maar hoeveel relais zitten erop? Vraag is om te weten of deze te installeren is op een plek van een dubbele schakelaar?

 7. Home2Link Home2Link

  Beste Jan,
  Bedankt voor je reactie. Voor zover bekend kan er geen HA op geinstalleerd worden of enige andere software.
  MvG Team Home2Link

 8. Jan van Melis Jan van Melis

  Kan er een applicatie zoals home assist op geïnstalleerd worden? >> Home2Link; nee, alleen de Shelly app. Maar mogelijk vind iemand hier nog een oplossing voor?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »