AEOTEC

27
Sorteren op:

Aeon Labs is een toonaangevende maker van draadloze huistechnologie die het slimme huis aanvult. Als ontwerpers, ontwikkelaars en fabrikant richten zij hun expertise op domotica-technologie die het plezier verbetert t.b.v. de huis- en kantoorruimtes waarin we het grootste deel van onze tijd doorbrengen, en tevens energie bespaart, het huis beschermt en de ouderen helpt. De producten en ontwikkelingsservices maken de connectiviteit van apparaten voor thuis-, kantoor- en horecacontrole en automatisering mogelijk. Kortom, Aeotec is gespecialiseerd in apparaten die draadloos communiceren.

Specifiek met afstandsbedieningen, sensoren, schakelaars en dimmers, werd Aeon Labs in 2006 opgericht en met het hoofdkantoor gesitueerd in Silicon Valley, Californië. Het Amerikaanse team wordt aangevuld met kantoren in Londen en Hong Kong, samen met de productiefaciliteiten in China.

Ervaring van wereldklasse brengt experts uit alle vakgebieden bij de ontwikkeling van consumentenelektronica voor de klant van morgen. De filosofie van Aeotec houdt vast aan toewijding tot uitmuntendheid in kwaliteit, terwijl ze nauw samenwerken met hun partners om intuïtieve systeemoplossingen op de markt te brengen met de eindgebruiker in het achterhoofd.

Omdat Aeotec zich concentreert op de huisautomatisering met Z-Wave, kunnen ze producten creëren die we voor onze moderne huisbesturing nodig hebben. Van de soepele rondingen van de Minimote tot de perfecte onzichtbaarheid van de in-wall controllers. Aeotec van Aeon Labs heeft een geleidelijk groeiend assortiment van perfecte producten die worden verkocht in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Oceanië.

Aeon Labs biedt Original Equipment Manufacturing (OEM) en Original Design Manufacturing (ODM). Zij helpen om producten vanaf het concept naar de markt te brengen. Als alternatief kunnen ze  bestaande ontwerpen / producten aanpassen aan specifieke behoeften.

Ze zorgen voor klanttevredenheid door focus op kwaliteit, tijdigheid en kosten. Hoewel deze factoren van groot belang zijn, erkennen ze ten eerste dat een solide klantrelatie de hoeksteen van succes is. Ze zorgen ervoor dat de klanten tevreden zijn met het eindproduct.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »