SECURE

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

De visie van Secure is om producten en diensten te ontwikkelen die gebruikers helpen geld te besparen, het energieverbruik te verminderen en comfortabel te leven. Al voor bijna drie decennia lang heeft Secure zich verbeterd en ontwikkeld, en dit succes is het gevolg van een rendez-vous tussen Indiase innovatie en technologie uit het Verenigd Koninkrijk.

Secure is uitgegroeid tot een duurzaam bedrijf grotendeels als gevolg van het vasthouden aan een set van twaalf helder geformuleerde overtuigingen. Overtuigd dat alleen een verantwoordelijk bedrijf kan volharden en er alles aan doet om hun capaciteiten ten volle te benutten op alle gebieden: de markt, de werkplek, de gemeenschap en de omgeving waarin we invloed op hebben. In de afgelopen vijf jaar heeft Secure dan ook zijn CO2-uitstoot geleidelijk verlaagd, ondanks het feit dat de productiviteit is verhoogd.

Zo heeft Secure een Z-Wave-thermostaat ontwikkeld die kan worden geïntegreerd met uw thuisbesturingsnetwerken voor detectie van de omgevingstemperatuur en temperatuur setpoint. Draadloze communicatie en werking van de batterij maken de installatie snel en eenvoudig, door de noodzaak van storende en tijdrovende bedrading te verwijderen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »