DEVOLO Devolo Z-wave Home Control Sirene
Devolo Z-wave Home Control Sirene €89,95

Devolo Z-wave Home Control Sirene

€89,95
Niet op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • LEVERTIJD 2 tot 3 werkdagen
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

De Home Control Alarmsirene van Devolo geeft jouw Smart Home een stem. Met 110 decibel waarschuwt deze voor elk gevaar in uw huis: inbraak, brand, waterschade en andere noodsituaties meldt de draadloze alarmsirene betrouwbaar en onmiskenbaar. De alarmsirene vormt de ideale uitbreiding voor jouw Smart Home Alarmsysteem. Vanaf nu worden bewoners en buren nog sneller gealarmeerd wanneer er iets niet in orde is. Maak gebruik van de afschrikkende werking van de krachtige Smart Home Alarmsirene en maak uw huis nu nog veiliger.

Intelligente bescherming voor jouw huis

De Devolo Home Control Alarmsirene vult jouw bestaande draadloze alarminstallatie aan en zorgt zo voor een optimale bescherming van de ruimtes in jouw woning. Als Z-Wave draadloos bestuurde alarmgever meldt de Smart Home Alarmsirene alle gebeurtenissen die door het alarmsysteem worden geregistreerd: een open deur in de nacht, rookontwikkeling in het tuinhuis, gevaar voor koolmonoxide vergiftiging bij de CV-ketel, of waterlekkage bij de wasmachine of vaatwasser. Met 110 decibel waarschuwt de draadloze alarmsirene luid voor elk gevaar dat dreigt voor jouw en je gezin of jouw huis en haard. Zo merk jij en je buren elk alarm direct op en kunnen dan zo snel mogelijk reageren.

Devolo Alarmsirene Home2Link

De Devolo Alarmsirene is in een paar minuten geïnstalleerd: gewoon uitpakken, in het stopcontact steken en direct je nieuwe Smart Home alarminstallatie gebruiken. De compacte sirene past onopvallend in de woonruimtes en vereist geen vaste installatie. Voor nog meer veiligheid heb je de mogelijkheid verschillende alarm scènes gelijktijdig te programmeren. Zo meldt de sirene bijvoorbeeld een open kelderdeur net zo betrouwbaar als een beweging in de garage of waterlekkage bij de wasmachine.

Intelligente sirene voor noodsituaties
De draadloze Devolo Alarmsirene wordt middels Z-Wave draadloze techniek via het Z-Wave Basisstation aangestuurd en kan naar wens met andere Smart Home Componenten worden gecombineerd. Zo stel je in slechts enkele handelingen zeer eenvoudig jouw eigen Smart Home Alarminstallatie samen: beveilig deuren, ramen en andere kwetsbare openingen met bijvoorbeeld de FIBARO Deur/Raam-Sensor, registreer verdachte bewegingen met de FIBARO Bewegingssensor of verbetert de veiligheid van jouw woonruimtes met de FIBARO Rookmelder of CO- Sensor. Zelfs tegen dure waterschade ben je beschermd met onze FIBARO Watersensor.
De draadloze alarmsirene dient als alarmering voor alle Smart Home apparaten en zorgt door het akoestische alarm voor nog meer veiligheid in huis. Verschillende alarm scènes meldt de sirene met zes individuele alarmtonen, welke naar wens geprogrammeerd kunnen worden. Als optische waarschuwing wordt tevens een rode LED geactiveerd. Behalve vier luide alarmsignalen, beschikt de alarmsirene ook over een zachtere signaaltoon. Deze kan bijvoorbeeld als draadloze deurbel gebruikt worden. In- en uitschakelingen van je alarm kun je voortaan met een enkele of dubbele pieptoon laten bevestigen.

Smart Home Beveiling Sirene

Continue bescherming, ook in geval van een stroomstoring
De Home Control Alarmsirene kan snel en flexibel worden geplaatst en garandeert dankzij de geïntegreerde accu een probleemloze werking van jouw Smart Home Alarminstallatie. Bij een stroomstoring blijft de alarmsignaalgever in de accumodus tot 24 uur werken, zodat er geen hiaat in de beveiliging ontstaat. Voor extra veiligheid is de Alarmsirene met een sabotage-alarm uitgerust. Met een zeer laag energieverbruik, de perfecte oplossing voor een veilig en energiezuinig huis.

Jouw draadloze alarmsirene bedien je intuïtief via de app of in de webbrowser, en heb je ook onderweg altijd de volledige controle over alle instellingen en alarmmeldingen. Dankzij de gestandaardiseerde draadloze Z-Wave-techniek is de sirene absoluut toekomstbestendig zodat de woonruimte met jouw nieuwe Smart Home Alarminstallatie langdurig te beveiligen is.

Neem geen risico en beveilig nu je domein en gezin met deze Smart Home Sirene!

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Werkt met elke Z-wave controller
Draadloos via Z-wave Plus
Waarschuwt luid (110 dB)
4 Verschillende alarmtonen
3 Extra signaaltonen met geringer volume
Optisch alarm middels rode LED
Verschillende alarm scenario's
Eenvoudig en overal te installeren
Sabotage beveiliging
230V en 24 uur batterij gevoed
Mooi design
Alleen voor binnen gebruik

 

DOWNLOADS

PDF Product presentatie (DE)
PDF Handleiding (DE)

 

Specificaties
Voeding: 100-240V AC, 50/60 Hz
Geluid: 4x Alam signaal, 3x Zacht signaal
Volume: 110dB
Optisch alarm: rode LED
Protocol: Z-wave Plus
Binnen/Buiten: Alleen binnen
Gewicht: 370g
Dimensie: 81 x 190 x 117 mm
DEVOLO Devolo Z-wave Home Control Sirene
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »