DREAME Dreame D9 Robot Vacuum Mop
Dreame D9 Robot Vacuum Mop €259,95

Dreame D9 Robot Vacuum Mop

€259,95
Niet op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • LEVERTIJD 5 tot 7 werkdagen
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

De Dreame D9 slimme stofzuiger robot is de ideale hulp in het huishouden, zodat jij lekker kan genieten van je vrije tijd. De Dreame D9 heeft geavanceerde laser navigatie en kan zelfs ook dweilen. Maak eenvoudig een schema aan voor deze hulp in het huishouden, en laat 'm tussendoor even de gemorste rommel opruimen.

De Dreame D9 is één van de betere budget robot stofzuigers met lasertechnologie, met z'n krachtige 3000Pa zuigkracht, tot 150 minuten batterij capaciteit (ca. 250m²), en het 3.0 LDS Laser met SLAM algoritme voor betere nauwkeurigheid, wat zorgt voor een efficiënte route. De 360° ronddraaiende laser sensoren zorgen ervoor dat de Robot z'n omgeving herkent en obstakels vermijd, waarbij de grondsensoren voorkomen dat de Dreame naar beneden valt. Met de 570ml stofbak hoef je de Dreame niet vaak te legen, en het Hepa filter voorkomt verspreiding tot 99,7% van het fijnere stof. Je kunt de zuigkracht instellen op 4 standen (stil, standaard, krachtig en turbo), en als je de Tapijt Boost instelt, gaat de Dreame automatisch krachtiger zuigen als tapijt wordt herkent. tevens heeft de robot een handige ronddraaiende zijborstel om de hoeken te bereiken.

Maar dat is niet alles. De Dreame D9 kan ook dweilen. Vul de 270ml watertank met water en schoonmaakmiddel, installeer de extra brede en uitwasbare microfiber dweil, en start het dweil proces. Je kunt zelf bepalen hoeveel water de Dreame moet gebruiken (laag, medium en hoog.) Tevens worden er wegwerp dweilen meegeleverd voor éénmalig gebruik. De Dreame voorkomt lekken, maar wij adviseren wel na het dweilen de watertank en dweil te verwijderen om vlekken en geurtjes te voorkomen.

Je bedient de Robot met de Xiaomi Smart Home - Mi Home App door de Robot met je thuis wifi te verbinden. Na 1 keer schoonmaken is de (route) kaart helemaal compleet en opgeslagen, en kun je bijv. virtuele muren, no-go zones instellen, etc. Als de batterij leeg is keert de Dreame automatisch terug naar het laad-station, en gaat na het opladen weer verder waar hij gebleven was. Stel een schema in voor het schoonmaken of start eenvoudig het schoonmaken met de app als het jou uitkomt. Er wordt een log aangemaakt en kun je de schoonmaak geschiedenis terug kijken. Ook wordt aangegeven wanneer je het filter, de draaiborstel of hoofdbostel moet vervangen.

Werkt o.a. ook met

Mi Home App

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Werkt met Mi Home App via Wifi
Slim stofzuigen en dweilen
Prijs, betaalbare budget Robot Stofzuiger
3.0 LDS Laser navigatie
Laad-station en 5200 mAh oplaadbare batterij (tot 150min/250m²)
3000Pa zuigkracht, 570ml stofbak
270ml watertank met wasbare microfiber dweil
Wegwerp dweilen, reserve stofbak, schoonmaak borstel
SLAM Algoritme voor betere navigatie
Grondsensoren tegen vallen
Max. ca 2cm hoge drempels/obstakels
Kaart geheugen met virtuele muren, no-go zones
Schema, log, schoonmaak historie
Stem bediening Alexa
Geen centraal afzuigstation
Spraak niet in Nederlands (Engels of Duits)
Geen Stembediening Google en Siri)

 

DOWNLOADS

PDF Dreame D9 Robot Vacuum-Mop Handleiding (ENG)
Specificaties
Voltage: 230VAC Laad-station, 5200mAh batterij
Vermogen: 40W (3000Pa zuigkracht)
Verbruik: Ca. 150min/250m² stofzuigen
Protocol: WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Dimensie: 350 x 350 x 96.8mm
DREAME Dreame D9 Robot Vacuum Mop
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »