• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Bezoek alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL
BINTHEN BINTHEN Elektrische Gordijnrails Systeem RS485
BINTHEN Elektrische Gordijnrails Systeem RS485 250,-

BINTHEN Elektrische Gordijnrails Systeem RS485

€250,- €250,00
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Voor 17:00uur besteld VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Dit innovatieve systeem van het merk BINTHEN maakt je gordijnen fluisterstil elektrisch en is te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening tot een lengte van wel 8,2m. Je kunt vervolgens het systeem stand-alone gebruiken en bedienen met de afstandsbediening en eventueel de motor koppelen via het RS485 bus systeem. Alternatief kun je de RJ11 poort gebruiken om een jaloezieschakelaar of bijv. een Shelly UNI of FIBARO Smart Implant te koppelen. Op deze manier integreer je eenvoudig je zwaardere 2Nm elektrische gordijnen motor met jouw smarthome systeem en kun je ze ook bedienen met je smartphone, of automatiseren d.m.v. slimme scènes.

Maak je het systeem slim en koppel je deze met je Smart Home Systeem dan kun je deze automatiseren via scenes of schema's bijvoorbeeld. Ontwaak met de zonsopkomst of open je elektrische gordijnen automatisch  5 minuten voordat de wekker gaat. Zo wordt je opgefrist wakker om je dag goed te beginnen. Activeer een Vakantie Schema als je weg bent om inbrekers in het duister te houden. Laat je gordijnen tijdig automatisch sluiten om energie te besparen in de winter of de hitte buiten de deur te houden in de zomer. De mogelijkheden zijn eindeloos, en door de rubber band is het elektrische gordijn ook nog eens zeer stil.

LET OP: weet je niet wat RS485 is, dan is dit waarschijnlijk niet het systeem wat je zoekt. We hebben alternatieve systemen met 4-Wire, 5-Wire voor het koppelen van bijvoorbeeld een slimme rolluik/gordijn schakelaar, of anders het Tuya Systeem via WiFi of ZigBee.

Hoe werkt het?

Het slimme elektrische gordijn systeem bestaat uit alle onderdelen nodig om jouw gordijnen slim te maken. Als je gordijnrails kunt plaatsen, en een wandschakelaar kunt aansluiten, dan kun je dit ook. Het systeem wordt geleverd met verschillende lengtes rail, waarmee je ook jouw gewenste lengte kunt samenstellen. De beugels monteer je aan het plafond, of aan de muur (aparte beugels), je verbind de rail lengtes met de rail connectors, installeert de rubber band, de eindstukken en runners, en klikt het systeem op de beugels. Vervolgens klik je de motor erop, en verbind deze met de RS485 bus. Wanneer je bijvoorbeeld een Shelly UNI of FIBARO Z-wave Plus Smart Implant met de RJ11 poort gaat verbinden en koppelt aan je smarthome systeem welke Google of Alexa ondersteunt, kun je de gordijnen ook daarmee bedienen.
Kies afhankelijk van de lengte voor jouw gordijnen het systeem tot 3,2m, 5,2m of 8,2m. Het systeem voorziet in de optie voor midden-, links- of rechts sluitend. En uiteraard wordt de motor onzichtbaar weggewerkt achter het gordijn. Er is tevens de optie voor S-wave gordijnen met los te bestellen S-Wave runners en Carriers.

Werkt o.a ook met;

FIBARO
SmartThings
Aeotec Z-stick
Google
Alexa

* Werkt met FIBARO Home Center 2, 3 of Lite

Wat zit er in de doos?

Alle onderdelen nodig om jouw gordijnen slim te maken, zoals;
- Aluminium Rails per meter, met altijd ook 1x500mm, 2x200mm, en 1x100mm
- Plafond beugels en rail connectors (optioneel muurbeugels te bestellen)
- Rubber geleide band voor in de rails (zeer stil dus)
- 2 uiteindes (Gear-Boxes), met één uiteinde voor de bevestiging van de motor links of rechts.
- Gordijnhaken (Carriers en Runners)
- Extra krachtige 2.0N Gordijn motor
- Met ca. 1mtr aansluit kabel met stekker wit (eventueel te verlengen)
- Met tevens een 1-kanaals RF 433Mhz Afstandsbediening

Let op: wil je ook een wandschakelaar aansluiten, met daarachter een slimme rolluik/gordijn schakelaar, kies dan voor het standaard Elektrisch gordijnrail systeem i.c.m. een Fibaro inbouw rolluik schakelaar bijvoorbeeld.

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Krachtige elektrische gordijn motor (2Nm)
Voltage 100-240VAC, 80W, tot 90kg
Aluminium rails systeem tot 3,2m, 5,2m of 8,2m
Geruisloos systeem door Rubber Rail band
Installatiemateriaal
Midden, Links of Rechts sluitend
Integratie met Smart Home Systeem
Werkt met RS485 bus
Met 1-kanaals RF 433Mhz Afstandsbediening
90° bochten beschikbaar
(Dubbele) muurbeugels beschikbaar
RJ11 aansluitkabel niet meegeleverd (aanvragen)
Vereist enige handigheid met installeren
Midden gordijnen moet exact middensluitend zijn

 

DOWNLOADS

PDF Elektrisch Gordijnrail Systeem Handleiding (ENG)
PDF BINTHEN Curtain Track System Manual (ENG)

 

Installatievideo

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »