Contact

Onderstaand treft u ons adres en de openingstijden van Home2Link.
LET OP: Bezoek en Online orders ophalen alleen op afspraak.
We zijn nl. niet altijd aanwezig i.v.m. personeelsgebrek.

Openingstijden showroom, winkel en helpdesk; 

Maandag : 13:00-17:00 uur
Dinsdag : 09:30-12:00, 13:00-17:00 uur
Woensdag : 09:30-12:00, 13:00-17:00 uur
Donderdag : 09:30-12:00, 13:00-17:00 uur
Vrijdag : 09:30-12:00, 13:00-16:00 uur
Zaterdag : 10:00-16:00 uur (eerst bellen)
Zondag : Gesloten


Feestdagen;

Do 08-05-24 : Gesloten
Ma 20-05-24 : Gesloten


Bel met de helpdesk: +31 85 029 05 78

Vul het contactformulier in en we reageren binnen 24 uur.
Of voorkom wachtstand en stuur een 'Bel me terug' mail naar [email protected]

Postadres;
Postbus 2103
2002CC HAARLEM

Bezoekadres;
Tingietersweg 107
2031ER HAARLEM 

Administratief;
Home2Link B.V.
KvK Nr. 70620326
BTW Nr. NL858397262B01

Bankgegevens;
Bank: Rabobank
Rekeningnr. 326 6197 55
IBAN: NL14RABO0326619755
Te name van: Home2Link B.V.

Directie;
P.J. Lehman

1 Algemeen
1.1 Hoe worden installatiekosten verrekend

Wanneer je ons telefonisch of via mail opdracht geeft om de producten ook bij je thuis te installeren maken wij vooraf een offerte voor de installatie. Eventueel meer of minder werk wordt achteraf verrekend op basis van uurloon.

Bij akkoord van de offerte dient 75% te worden aanbetaald.

1.2 Wanneer ontvang ik mijn bestelling

Indien vóór 17:00 uur besteld wordt nog dezelfde werkdag je bestelling verzonden. De meeste pakketjes worden met PostNL verzonden en die bezorgen over het algemeen de volgende dag. Op zaterdag en zondag heeft PostNL geen ophaalservice en bestellingen op deze dagen geplaatst worden dan ook op dinsdag geleverd.

Heeft u een specifieke afleverdag en tijd aangegeven, dan houden we dat aan.

I.v.m. het Corona virus, en het zoveel mogelijk vermijden van contact, wordt door PostNL zelf getekend voor de ontvangstbevestiging. De bezorger vraagt hierbij om de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs en noteert dit bij de handtekening voor ontvangst. PostNL werkt op dit moment aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor de bezorgers. Er worden aanvullende maatregelen getroffen om de werkomstandigheden zo gezond en veilig mogelijk te houden en de kans op besmetting te verkleinen. Wij vragen dan ook begrip inzake eventuele vertragingen.

Specifieke maatregelen voor België.

Nieuwe maatregelen vanaf 19 maart 2020
De Belgische regering heeft besloten dat niet-essentiële winkels worden gesloten vanaf 18 maart om 12:00 uur. Dit besluit heeft als gevolg dat een deel van de PostNL-punten in België gesloten zijn. Deze maatregelen hebben invloed op webwinkels die pakketten naar België versturen. De webwinkels en de PostNL-punten worden hierover geïnformeerd.

Pakketten op een Belgische PostNL-punt
Pakketten die op een gesloten PostNL-punt liggen, blijven daar. We doen al het mogelijke om hiervoor een oplossing te vinden.

Daarnaast is het momenteel niet mogelijk een bestelling direct naar een PostNL-punt te laten sturen. Pakketten die nog vertrekken naar een gesloten PostNL-punt worden retour gestuurd naar de afzender. Pakketten die we na een tweede poging niet bij de consument thuis bezorgd kunnen worden, gaan naar een PostNL-punt dat open blijft.

Ook is in België het aantal pakketten momenteel erg hoog. Dit in combinatie met de nieuwe maatregelen van de Belgische regering kan ervoor zorgen dat jouw zendingen met bestemming in België vertraging oplopen.

De meest actuele status van de pakketten is te vinden via Track & Trace van PostNL.

1.3 Hoe kan ik een artikel retour sturen

U heeft het recht als consument uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Dit geldt dus niet voor zakelijke bestellingen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen 6,95 per pakket, inclusief verzekering, en dient via de officiële retour link te worden verstuurd die u van ons ontvangt, alleen dan is nl. de retourzending verzekerd.

Indien u als consument gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij sturen u dan een retour link en label, en zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, minus de verzendkosten, binnen 14 dagen na verzending van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let op, bewaar uw verzendbewijs totdat u gecrediteerd bent.

Uitzondering:
Producten die u via deze webwinkel koopt en voor u op maat gemaakt c.q. aangepast zijn, volgens de door u ingevoerde of opgegeven specificatie, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »