SHELLY Shelly Plus Add-On
Shelly Plus Add-On €15,95 €16,95

Shelly Plus Add-On

€16,95 €15,95
Op voorraad
 • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
 • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
 • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
 • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
 • Voor 17:00uur besteld VANDAAG VERSTUURD
 • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Met deze Shelly Plus Add-on voor de Shelly Plus serie kun je tot 5x DS18B20 waterdichte temperatuur sensoren aansluiten of 1x DHT22 temperatuur- en vochtigheidssensor(meebestellen.) Handig voor accurate temperatuurmeting in uw aquarium, eventueel met waterlevel sensor, zone (vloer)verwarming, of de vochtigheid in de badkamer te meten t.b.v. slimme ventilatie. Past op alle Shelly Plus actoren, zoals bijvoorbeeld de Shelly Plus 1 of Plus 1PM.

LET OP: je kunt alleen de Add-On bestellen, met verplicht min. 1 accessoires, als je ook de Shelly Plus actoren bij ons besteld.
De Plus Add-On moet op de Shelly Plus 1, plus 1PM, Plus 2PM of Plus i4 bevestigd worden.

Maak slimme (cloud) scénes op basis van temperatuur en/of vochtigheid, bekijk de historie in de grafieken. De Add-on heeft MQTT, CoAP en API support.

De los mee te bestellen 1mtr of 3mtr lange DS18B20 temperatuursensor is digitaal, en heeft zelfs over langere afstanden geen signaal problemen! De digitale temperatuursensor is redelijk nauwkeurig (± 0,5 ° C over een groot deel van het bereik) en kan tot 12 bits aan precisie geven van de ingebouwde digitaal-naar-analoog omzetter. Werkt geweldig met elke microcontroller met behulp van een enkele digitale pin en u kunt zelfs meerdere op dezelfde pin aansluiten, elk heeft nl. een geprogrammeerde unieke 64-bit ID om ze te onderscheiden. Bruikbaar met 3.0-5.0V-systemen.

De los mee te bestellen DHT22 is een betaalbare digitale Temperatuur- en Vochtigheidssensor. Met behulp van een capacitieve vochtigheidssensor en een thermistor meet deze de omgevingslucht en verzendt deze waarden als een digitaal signaal naar de gegevenspin die je aansluit op de Shelly Add-On (solderen geeft de meest betrouwbare verbinding.) De sensor is gemakkelijk te gebruiken, maar vereist een precies tijdsverloop om de gegevens exact op te nemen. De meting vindt om de 2 seconden plaats;

 • Nauwkeurigheidswaarde: 0,1
 • Vochtigheidsbereik: 0-100% RV
 • Temperatuurbereik: -40 ~ 80 ℃
 • Nauwkeurigheid vochtigheidsmeting: ± 2% RV
 • Meetnauwkeurigheid temperatuur: ± 0,5 ℃


LET OP: je kunt de DS18B20 en DHT22 niet combineren. En je kunt maar 1x een DHT22 sensor aansluiten.
Je kunt eventueel extra DS18B20 met 1mtr kabel of  DS18B20 met 3mtr kabel los bij bestellen.

De los mee te bestellen Waterlevel sensor houd de waterstand in de gaten van je Aqarium of Watertank. Combineer 'm eventueel met de waterdichte DS18B20 temperatuursensor. Maak vervolgens een slimme scene om je te waarschuwen bij te lage waterstand of temperatuur, of start eventueel automatisch je verwarmingselement of waterpomp. De waterlevel sensor bevestig je aan de buitenkant en werkt dus contactloos (behalve door metaal.) Bekijk onderaan de video voor installatie en werking.

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Add-on voor alle Shelly Plus actoren
Werkt i.c.m. de Shelly Plus via WiFi 2,4 Ghz
Tot max. 5x DS18B20 sensoren verbinden
Of 1x DHT22 sensor
1x analoge en 1x digitale input
Galvanisch gescheiden
Gratis Android of IOS App
Gratis Shelly cloud
Eenvoudig installeren
Scene activatie via App
Temperatuur- en/of Vochtigheidshistorie
API support
DHT22 of tot 3 DS18B20 sensors niet inbegrepen
Past niet op de oude Shelly 1 of 1PM
Shelly Plus actor los mee bestellen

 

DOWNLOADS

PDF Shelly Plus Add-On Handleiding (ENG)
PDF Shelly Plus Add-On Specificaties (ENG)

 

 

Shelly finder windows
Shelly finder Mac OSX

Reviews
10 / 10
Jo 01 Juni 2023

Dit is een fantastic product weer in de Shelly producten lijn. Ik heb een domme boiler slim gemaakt. Een boiler welke te veel stroom gebruikt op de verkeerde momenten en slecht te regelen is. Met deze add-on en een temperatuur sensor heb ik icm Home Assistant een domme boiler slim gemaakt. Voor mijn hele verhaal zien hier: https://community.home-assistant.io/t/make-your-dumb-boiler-smart-diy/577433

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »