• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Bezoek alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

LED-Lamp

9
Verlicht je huis slimmer met je persoonlijke draadloze verlichtingssysteem waarmee je eenvoudig je lampen kunt bedienen en voor elk moment de juiste sfeer kunt instellen.
Lees meer
Sorteren op:

 

Creëer sfeer in je Smart Home en verlicht je huis slimmer met je persoonlijke draadloze verlichtingssysteem waarmee je eenvoudig je lampen kunt bedienen en voor elk moment de juiste sfeer kunt instellen. Deze slimme lampen verwelkomen je thuis en laat je al je lampen draadloos op afstand bedienen, vanuit je slaapkamer of je tuin. Het geeft zelfs de indruk dat je thuis bent wanneer dat niet het geval is. Dat is comfort, gemak en geeft een veilig gevoel, met een betere kwaliteit van wonen en leven.

Philips Hue werkt stand-alone met de Philips Hue Bridge, maar kun je ook integreren in je FIBARO Smart Home Systeem voor een echte smart home beleving. Of bedien deze slimme lampen draadloos met je Logitech Afstandsbediening. Voor integratie met je Athom Homey basisstation heb je in principe geen Bridge nodig en werkt de besturing van deze lampen direct via Zigbee. Of je kunt de Bridge koppelen met een PlugIn.

Voor de Z-wave LED-lampen heb je een Z-wave basisstation nodig zoals bijvoorbeeld het FIBARO Smart Home Systeem.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »