ATHOM ATHOM Homey 2019
ATHOM Homey 2019 299,-

ATHOM Homey 2019

€299,- €299,00
Niet op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • LEVERTIJD 2 tot 3 werkdagen
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Ben jij het ook zo zat om met 10 verschillende Apps en afstandsbedieningen je huis te bedienen? Ben jij op zoek naar een breed inzetbaar Smart Home Systeem? Zoek niet verder want hier is Homey 2019, met slimme automatisering scènes welke eenvoudig via flows zijn op te zetten en een verbeterde app!

Maar wat is nu het verschil met de Homey Pro? Het verschil zit hem puur in de processor en interne geheugen. De standaard Homey heeft een single-core 1GHz processor met 512MB RAM en de Pro doet het met een dual-core 1GHz en 1 GB RAM. Homey werkt met zogenaamde apps voor het aansturen van verschillende systemen. Denk je na verloop van tijd meer als 20 Homey Apps te installeren, voor verschillende merken en slimme app oplossingen, ga dan voor de Homey Pro!

Je hele huis in je broekzak

Homey verbindt al je apparaten thuis, van verschillende merken en technologieën en bestuur je eenvoudig vanuit één app, van waar ook ter wereld.

Je kunt al je afstandsbedieningen in de la laten liggen en al die verschillende Apps links laten liggen. Vanaf nu heb je nog maar één App; Homey.

Navigeer naar de kamer van je apparaat en bedien het apparaat naar wens en Homey doet de rest. Homey is dé centrale plek voor je slimme huis.

Homey App

Werkt met Homey

Homey werkt met de merken die je al hebt

Met meer dan 50.000 ondersteunde apparaten, werken je huidige apparaten waarschijnlijk ook al met Homey. Integreer je apparaten eenvoudig door het installeren van Apps - net zoals op een smartphone.

En het mooie is, nu kunnen ze samenwerken. "Ok Google, Film kijken", en Homey start de TV, Dolby Surround Receiver, dimt de lichten en activeert Netflix.

Automatiseer je huis

Bediening vanuit je luie stoel is handig, maar het kan slimmer. Flow's zijn regels (scènes) om je huis te automatiseren, gemaakt door jou.

Zet het licht aan als je thuiskomt met Geofencing. Start je favoriete muziek als wekker. Laat je telefoon trillen als er post is bezorgd. Dubbelklik je wandschakelaar en start de scène slapen gaan, en Homey zet alle verlichting uit.

Met Homey Flow kun je opeens veel meer met de apparaten die je al had. Maak nu een goede start i.c.m. de FIBARO Intro Kit for Homey!

Homey Flow

Homey Spraak

Bedien je huis zoals jij dat wil

Geef snelle commando's vanaf Google Home, een Android Wear smartwatch of smartphone.

Bedien Homey met je stem en gebruik een van de koppelingen zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Facebook Messenger. (Voor deze functionaliteit moet Homey's taal op Engels zijn ingesteld.)

Spraak bediening is de Smart Home toekomst.

Zet die muziek harder

Homey bestuurt nu je slimme luidsprekers net zoals je een ander apparaat zou besturen. Deze unieke functionaliteit creëer je via Flows. Start automatisch die favoriete afspeellijst wanneer je wakker wordt, of pauzeer alle afspeellijsten wanneer de tv wordt ingeschakeld. Heb je een feestje? Laat je gasten de muziek bedienen met een draadloze knop. Je eigen creativiteit is de limiet.

Geniet van muziek door Homey aan te sluiten via een line-out kabel op je speakers of versterker die je nu al hebt. Of gebruik je geïntegreerde draadloze Sonos of Denon Heos speakers.

Start de muziek automatisch als je thuis komt, en pauzeer deze automatisch na een tijdje als je in slaap bent gevallen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Homey Muziek

Homey Energy Inzicht

Bespaar energie met Inzichten

Vaak is het lastig om inzicht te krijgen in wat je apparaten de hele dag doen en aan energie verbruiken. Homey legt deze gebeurtenissen vast, zodat je achteraf kan inzien wat er heeft plaatsgevonden in je huis.

Samen met Flow kun je ook regels maken die je energie helpen besparen. Bijvoorbeeld, als er een tijdje geen beweging is zet dan de lamp uit. Of zet alvast de verwarming lager om 22:30 uur. Vaak blijft het toch nog wel een uurtje warm, maar bespaart je zomaar elke dag een uur stookkosten.

Wat is er nieuw?

Homey van Athom is verbeterd! De Athom Homey Early 2019 heeft een flinke update gekregen, en zo ook de App (ook te gebruiken als je de oude Homey versie hebt.) Al eerder was bekend gemaakt dat Athom stopt met spraakbesturing, en de microfoons zijn dan ook verdwenen, en je kunt je Homey 2019 nu koppelen met bijv. Google Assistant of Alexa voor stembesturing. Ook de NFC functionaliteit is verwijderd uit de nieuwe versie. Volgens de ontwikkelaars werden deze functies nauwelijks gebruikt en werkte de microfoons niet goed genoeg.

Niet geheel onbelangrijk is het nieuws dat Homey sinds kort ook werkt met HomeKit van Apple, al spreekt Athom nog van een experiment. De HomeKit ondersteuning is dus nog niet officieel, maar wel al werkzaam. Hierdoor communiceren producten die officieel niet met HomeKit werken toch met het systeem van Apple.

En Homey heeft nog veel meer te bieden.....

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Homey werkt als controller met;
- Z-wave Plus & ZigBee
- RF 433 MHz & 868 MHz
- IR & Bluetooth & WiFi
Geavanceerde microprocessor
Makkelijke interface via app
Stroommeting
Eenvoudig te installeren
Geolocatie (Home/Away)
Scene activatie via Flow
Laag energieverbruik (10W)
Stem bediening via Google & Alexa
Zeer veel integraties via Apps
Ondersteunt 50.000+ producten
3,5mm Stereo Jack uitgang
Betaalde cloud backup (€10,-/jaar)
Geen Desktop Interface

 

DOWNLOADS

PDF Homey 2019 Installeren

Specificaties
Processor: Single Core 1 GHz CPU
Geheugen: 512 MB RAM
Opslag: 4 GB Flashgeheugen
Backup: Cloud, betaald
Netwerk: Wi-Fi ® 802.11b/g/n 2.4 GHz
Protocol: Z-wave (Plus), ZigBee, RF 433MHz, 868MHz, Bluetooth, WiFi, IR
Connecties: Maximum onbekend
Interface: Via App, Flows en Developer WebUI
Bereik: Ca. 30m binnen, 50m buiten
Dimensie: 120 x 120mm
ATHOM ATHOM Homey 2019
Reviews
10 / 10
Jos de Jong 12 April 2019

Snel geleverd, netjes verpakt, en goed advies gehad. Gekocht icm de Fibaro Intro Kit voor Homey. Gekozen voor Homey omdat deze smarthome gateway zeer veel verschillende protocollen en daarmee apparaten van veel fabrikanten ondersteund. Werkt perfect op Apple en Android. Tot nu toe zeer tevreden.

10 / 10
Pieter67 13 Maart 2019

Nu een kleine 2 weken in gebruik en heel blij mee. Automatiseren via flows werkt echt makkelijk. Moet wel via de app (geen web-interface), maar dat vind ik geen probleem. Ik heb nu m'n verlichting beneden en in de tuin met Fibaro Switches en Dimmers en ook wat Philips Hue en zelfs Tradfri van iKea gekoppeld. Alles met de App te bedienen. Bij zonsondergang inschakelen en 's avonds 23:30 uur weer uit. Nooit geen timers meer instellen op vakantie. Ook met een dubbelklik op de dimmer schakel ik alles in één keer uit als ik ga slapen :) . Ga nu de verwarming met m'n Nest thermostaat ook opnemen in het systeem.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »