• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL
ATHOM Homey Pro 2023
Homey Pro 2023 399,-

Homey Pro 2023

€399,- €399,00
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Voor 17:00uur besteld VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Wil je graag je Homey Pro 2023 via ethernet aansluiten, bestel dan de ethernet adapter mee.

Maar wat is nu het verschil met de oude Homey Pro en Homey Bridge? De Homey Pro 2023 is nu voorzien van 8 technologieën en combineert: Wi-Fi, Zigbee, Z-Wave Plus, Infrarood, 433MHz RF, BLE, Matter en Thread. Alle protocollen worden lokaal beheerd en Homey Pro verwerkt alles lokaal en slaat dit ook lokaal op. Met de Homey Bridge wordt alles verwerkt in de cloud en heb je een abonnement nodig. Met de optionele Homey Pro Ethernet Adapter is Homey tevens te voorzien van een bekabelde LAN-verbinding.

Homey Pro 2023 heeft nu een lokaal backup systeem, waarmee je het systeem en de instellingen naar een Mac of PC kan opslaan. De backups kan je op ieder moment terugzetten. Dankzij Homey Cloud Backups is het ook nog mogelijk om automatisch cloud backups te maken.

Daarnaast zit het grote verschil puur in de processor en interne geheugen. Hij biedt vijfmaal zoveel processorkracht met 1.8GHz CPU en een verdubbeling van de hoeveelheid RAM (2GB) en opslag (8GB)

Je hele huis in je broekzak

Homey verbindt al je apparaten thuis, van verschillende merken en technologieën en bestuur je eenvoudig vanuit één app, van waar ook ter wereld.

Je kunt al je afstandsbedieningen in de la laten liggen en al die verschillende Apps links laten liggen. Vanaf nu heb je nog maar één App; Homey.

Navigeer naar de kamer van je apparaat en bedien het apparaat naar wens en Homey doet de rest. Homey is dé centrale plek voor je slimme huis.

Homey App

Werkt met Homey

Homey werkt met de merken die je al hebt

Met meer dan 50.000 ondersteunde apparaten, werken je huidige apparaten waarschijnlijk ook al met Homey. Integreer je apparaten eenvoudig door het installeren van Apps - net zoals op een smartphone.

En het mooie is, nu kunnen ze samenwerken. "Ok Google, Film kijken", en Homey start de TV, Dolby Surround Receiver, dimt de lichten en activeert Netflix.

Automatiseer je huis

Bediening vanuit je luie stoel is handig, maar het kan slimmer. Flow's zijn regels (scènes) om je huis te automatiseren, gemaakt door jou.

Zet het licht aan als je thuiskomt met Geofencing. Start je favoriete muziek als wekker. Laat je telefoon trillen als er post is bezorgd. Dubbelklik je wandschakelaar en start de scène slapen gaan, en Homey zet alle verlichting uit.

Met Homey Flow kun je opeens veel meer met de apparaten die je al had. Maak nu een goede start i.c.m. de FIBARO Intro Kit for Homey!

Homey Flow

Homey Spraak

Bedien je huis zoals jij dat wil

Geef snelle commando's vanaf Google Home, een Android Wear smartwatch of smartphone.

Bedien Homey met je stem en gebruik een van de koppelingen zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Facebook Messenger. (Voor deze functionaliteit moet Homey's taal op Engels zijn ingesteld.)

Spraak bediening is de Smart Home toekomst.

Zet die muziek harder

Homey bestuurt nu je slimme luidsprekers net zoals je een ander apparaat zou besturen. Deze unieke functionaliteit creëer je via Flows. Start automatisch die favoriete afspeellijst wanneer je wakker wordt, of pauzeer alle afspeellijsten wanneer de tv wordt ingeschakeld. Heb je een feestje? Laat je gasten de muziek bedienen met een draadloze knop. Je eigen creativiteit is de limiet.

Geniet van muziek door Homey aan te sluiten via een line-out kabel op je speakers of versterker die je nu al hebt. Of gebruik je geïntegreerde draadloze Sonos of Denon Heos speakers.

Start de muziek automatisch als je thuis komt, en pauzeer deze automatisch na een tijdje als je in slaap bent gevallen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Homey Muziek

Homey Energy Inzicht

Bespaar energie met Inzichten

Vaak is het lastig om inzicht te krijgen in wat je apparaten de hele dag doen en aan energie verbruiken. Homey legt deze gebeurtenissen vast, zodat je achteraf kan inzien wat er heeft plaatsgevonden in je huis.

Samen met Flow kun je ook regels maken die je energie helpen besparen. Bijvoorbeeld, als er een tijdje geen beweging is zet dan de lamp uit. Of zet alvast de verwarming lager om 22:30 uur. Vaak blijft het toch nog wel een uurtje warm, maar bespaart je zomaar elke dag een uur stookkosten.

Wat is er nog meer nieuw?

Homey App van Athom is verbeterd! En werkt de Homey nu met de meest recente protocollen, zoals Thread, Z-wave Plus 700, Bluetooth 5.0, WiFi ook nu 5Ghz en uiteraard nu een USB-C aansluiting. Kortom, met de nieuwe Homey ben je weer helemaal van deze tijd.

En Homey heeft nog veel meer te bieden.....

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Homey werkt als controller met;
- Z-wave Plus 700 & ZigBee
- RF 433 MHz & 868 MHz
- IR & Bluetooth & WiFi
- Matter & Thread
Quad Core 1.8GHz microprocessor
2 GB RAM, 8GB geheugen
Makkelijke interface via app
Stroommeting
Eenvoudig te installeren
Geolocatie (Home/Away)
Scene activatie via Flow
Laag energieverbruik (10W)
Stem bediening via Homey, Google of Alexa
Zeer veel integraties via Apps
Ondersteunt 50.000+ producten
3,5mm Stereo Jack uitgang
Betaalde cloud backup (€10,-/jaar)

 

DOWNLOADS

PDF Homey Pro Installeren
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »