• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL
SHELLY Shelly Plug S WiFi
Shelly Plug S WiFi €18,95 €20,95

Shelly Plug S WiFi

€20,95 €18,95
Niet op voorraad
  • Koop 4 voor €18,00 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 8 voor €17,06 per stuk en bespaar 10%
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • EOL, uitlopend product
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

De Shelly Plug S is End of Life (EOL.) Z'n opvolger is de Shelly Plus Plug S, met snellere ESP32 chip, Bluetooth om bijv. makkelijk met je thuis WiFi te verbinden, betere Wifi antenne, en meer.

Deze kleine slimme WiFi tussenstekker past overal en schakel je met je smartphone draadloos je lampen of apparaten, van waar ook ter wereld. Maak eenvoudig slimme scènes (scenario's) en zet timers in de gratis App voor je huisautomatisering. Zet bijvoorbeeld automatisch je lampen aan bij zonsondergang of start maandag t/m vrijdag je koffieapparaat om 7:30 uur. Ook stembediening met Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk; "Hey Google, zet de stalamp aan".

Dit is Plug & Play. Steek de Shelly Plug in het stopcontact, maak verbinding via WiFi met de gratis Shelly App, en koppel je Shelly Plug S. Eenvoudiger kan niet! De ingebouwde stroommeting zorgt ervoor dat je het energieverbruik in de gaten kunt houden. Dus doe die stroomvreters de deur uit, schakel onnodig brandende lampen en apparaten automatisch uit, en bespaar energie, geld en het milieu.

De Shelly WiFi Plug S, geschikt tot 2500W, is een zeer prijs gunstige en intelligente WiFi tussenstekker voor jouw Smart Home Systeem. De open source zorgt ervoor dat je Shelly Plug S met nagenoeg elk huisautomatiseringssysteem kunt integreren. Maar Shelly heeft ook een eigen gratis App waarmee je eenvoudig en goedkoop een Smart Home Systeem opzet zonder de kosten van een Gateway/Hub. De open source zorgt ervoor dat je de Shelly Dimmer met nagenoeg elk domotica of huisautomatiseringssysteem kunt integreren.

Werkt o.a ook met

FIBARO
homey
Google
HomeKit
HomeSeer
Domoticz
Home Assistant
SmartThings
OpenHab
IFTTT
Alexa
MQTT

* FIBARO Home Center 2, 3 of Lite via een Virtual Device/Quick App
** Apple HomeKit vereist flashen of een Homebridge

Wil je liever niet gebruik maken van de gratis Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. Shelly Plug ondersteund ook basic MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus, met real-time monitoring en eenvoudige integratie.

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Open source
Werkt stand-alone via WiFi 2,4 Ghz
Ingebouwde webserver, ondersteund HTTP
Access Point en Client Mode
230V kleine tussenstekker, past overal
Max. 2500W, of aan te passen
Stroommeting
Beveiligd tegen oververhitting en overbelasting
Gratis Android of IOS App
Gratis Shelly cloud
Werkt met MQTT
Werkt met Google Home & Alexa
Ook geschikt voor België met pin-aarde
Eenvoudig installeren
Scene activatie via App
Fysieke aan/uit knop
OTA firmware updates
2 Jaar Carry-in garantie
Niet geschikt voor je wasmachine (neem dan Shelly Plug 16A)
HomeKit vereist Homebridge of flashen

 

DOWNLOADS

PDF Shelly Plug S Product presentatie (ENG)
PDF Shelly Plug S Handleiding (ENG)
PDF Fibaro, Homey, Home Assistant integratie
PDF Shelly via webbrowser toevoegen aan App (NL)
PDF Shelly Plug S URL Actions (NL)
PDF Shelly Cloud API (ENG)
PDF Shelly Device API (ENG)
PDF Shelly REST API (ENG)

 

Mongoose Shelly Plug S url: http://A.B.C.D/ota?url=http://rojer.me/files/shelly/shelly-homekit-ShellyPlugS.zip

Shelly finder windows
Shelly finder Mac OSX

Specificaties
Voltage: 110-230VAC
Vermogen: max. 2500W
Verbruik: <1W
Protocol: WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Dimensie: 44 x 70mm
SHELLY Shelly Plug S WiFi
Reviews
10 / 10
Don 28 September 2022

Compacte Smart Plug die goed integreert met Home Assistant, erg handig om inzicht te krijgen in het (standby)verbruik van je apparaten. Cloud is optioneel, deze plugs werken prima via het lokale netwerk. Enige kanttekening is dat ze geleverd worden met een oude firmware, het upgraden daarvan ging in dit geval niet automatisch en vergde wat uitzoekwerk.

6 / 10
Stephen Tittel 19 December 2020

De Shelly S plug is een goede tussenstekker, wordt snel gevonden en opgenomen in het netwerk. Ik heb echter nu 2 x gehad dat de Shelly S plotseling uitgezet wordt. Er zit geen timer op, alles is gecontroleerd. Op de tussenstekker zit een PC met wat netwerkapparatuur wat niet boven de 200 Watt verbruik komt. Wat kan hiervan de oorzaak zijn?
>> Home2Link; beste Stephen we adviseren een vast IP adres buiten de DHCP range van je router voor meer stabiele verbinding en werking. En mogelijk zit er een apparaat op de stekkerdoos wat een hoge piekspanning geeft? De Shelly Plug S is max. 10A.

10 / 10
Freek3 11 Juni 2020

Snel ontvangen en gewoon Plug en Play. Eerst met de Shelly App verbinden, en dan eenvoudig aan Homey toevoegen. Werkt goed in m'n Flows. Een stuk goedkoper als Zwave of zigbee stekkers, en heeft dezelfde functionaliteit.

10 / 10
Jessie76 09 Augustus 2019

Snel geleverd, netjes verpakt en eenvoudig te installeren. Plug & Play. Bij zonsondergang gaan nu m'n stalampen en tafellampen ook automatisch aan. M'n wandschakelaars had ik al geautomatiseerd met de Shelly 1 en de dubbele schakelaar Shelly 2.5. Voor minder als € 150,- m'n hele woonkamer verlicht geautomatiseerd :) Werkt ook top met de Google mini, dus als ik ga slapen; "Ok Google, schakel alles uit"

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »