ZigBee Hue 4-kanaals batterij inbouwmodule
ZigBee Hue 4-kanaals batterij inbouwmodule €29,95

ZigBee Hue 4-kanaals batterij inbouwmodule

€29,95
Op voorraad
  • Koop 4 voor €28,45 per stuk en bespaar 5%
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Tot 17:00 uur VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Ken je dat? Iemand heeft de wandschakelaar uitgezet en nu werken je Philips Hue lampen niet meer met de app. Dat is nu verledentijd met deze slimme ZigBee Hue 4-kanaals inbouwmodule op batterijen.

De Hue 4-kanaals inbouwmodule werkt met de Philips Hue Bridge, bouw je in achter je wandschakelaar, en daarmee bedien je draadloos je Philips Hue lampen of ZigBee Hue inbouwmodules. Ongeacht de stand van de schakelaar blijven je Hue lampen (of Innr, Tradfri) gewoon bereikbaar met de app, en blijven je routines ook gewoon nog werken. Het is dus eigenlijk een soort afstandsbediening met tot 8 functies.

Hoe werkt het?

Philips Hue lampen werken het beste wanneer je deze van continu stroom voorziet en bedient met de app of met een meegeleverde afstandsbediening. Maar we zijn gewend om gewoon de wandschakelaar te gebruiken, dus wordt vaak de stroom onderbroken naar je Hue lampen, en kun je ze niet meer bedienen met de Hue AB of met de Hue App. Wanneer je achter je wandschakelaar de ZigBee Hue 4-kanaals inbouwmodule monteert is dat verleden tijd.

Sluit de stroom af, demonteer je wandschakelaar, en verbind de fase draad door met de schakeldraad die naar de lampen loopt, zodat de Hue lampen altijd stroom hebben. Tevens verbind je de voor gemonteerde 6 draadjes en installeer je de inbouwmodule achter de wandschakelaar. Let op, dit moet wel een impulsdrukker schakelaar zijn, en het beste een 4-voudige impulsdrukker zodat je van alle 8 functies gebruik kunt maken. Wij adviseren bijv. de JUNG Multipulsdrukker 4v of anders de Gira Basisunit Drukcontact 4v. Die van JUNG is tevens ondiep en past de inbouwmodule van slechts 11,2mm dik er makkelijk achter. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen type schakelmateriaal gebruiken, zolang het maar meervoudige impulsdrukkers zijn met zogenaamd 'maak-contact'. Let op, je moet minimaal 3 draden hebben aangesloten om de module te kunnen toevoegen aan de Hue app. Liever een dubbel pulsdrukker gebruiken, sluit dan K1 en K2 even aan op 1 kant van de pulsdrukker en K4 op de andere kant, en verbind de COM met de input van de pulsdrukker, om deze te koppelen aan de Bridge. Monteer daarna alles weer en zet de stroom erop. Eenvoudiger kan niet. Liever niet op batterijen? Dan is er ook de 230VAC Hue 4-kanaals inbouwmodule versie.

Verbind vervolgens de Hue batterij inbouwmodule met de Hue app als accessoire en stel in de Hue app de functies in voor de knoppen. Schakel aan/uit en dim bijvoorbeeld omhoog en omlaag met de 2 linker knoppen, en koppel sfeer verlichting aan de 2 rechterknoppen. Met 4 knoppen heb je 8 mogelijke functies door te klikken per knop en door langer ingedrukt houden. Nu kun je de Philips Hue, Innr, Tradfri of andere lampen verbonden met de Hue bridge bedienen met de wandschakelaar, de afstandsbediening of de Hue app. En gaan je lampen nooit meer offline.

KENMERKEN

Voor- en nadelen

ZigBee Batterij inbouwmodule
CR2430 batterij
4 kanaal input (geen output)
Compatible met Hue Bridge
Eenvoudig installeren
Inbouw, achter Pulsdrukker
Functies via klikken en ingedrukt houden
Scene/Routine activatie
Sfeer scène met 1 druk op de knop
Geen blauwe nul-draad nodig
Philips Hue Bridge nodig
Werkt niet met HomeKit
Vereist een meervoudige impulsdrukker


DOWNLOADS

PDF ZigBee batterij 4-kanaals inbouwmodule Manual (ENG)
Specificaties
Voltage: CR2430 batterij
Vermogen: n.v.t.
Verbruik: onbekend
Protocol: ZigBee
Dimensie: 40,0 x 40,0 x 11,2mm
ZigBee Hue 4-kanaals batterij inbouwmodule
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »