SHELLY Shelly Button1
Shelly Button1 €27,50 €27,95

Shelly Button1

€27,95 €27,50
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Voor 17:00uur besteld VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Schakel met de Shelly Button1 draadloos je lampen, garagedeur, zonnescherm of rolluik. Maak eenvoudig slimme scènes (scenario's) in de gratis App voor je huisautomatisering. Maak bijv. een scène om je slaapkamer verlichting 's avonds 80% en in de nacht op 5% in te schakelen. De Button1 kun je ook buiten gebruiken en is weersbestendig (IPX5.) Regen en vocht is dus geen probleem.

Er is overigens nu ook de BLU Button1, werkt via Bluetooth, is kleiner, in 4 kleuren en batterijen gaan veel langer mee.

De Shelly WiFi Button1 White of Black is een zeer prijs gunstige en slimme kleine oplaadbare WiFi drukknop voor jouw Smart Home Systeem, welke je kunt gebruiken als afstandsbediening. De open source zorgt ervoor dat je de Shelly Button1 met nagenoeg elk huisautomatiseringssysteem kunt integreren. Maar Shelly heeft ook een eigen gratis App waarmee je eenvoudig en goedkoop een Smart Home Systeem opzet zonder de kosten van een Gateway/Hub. De Shelly Button1 is er in het Zwart of Wit en werkt op een oplaadbare batterij via USB poort en ca. 3000 bedieningen mee gaat per laadbeurt. De Button1 heeft 4 acties voor activatie van scènes of Actions;
- 1x Kort drukken
- 2x Kort drukken
- 3x Kort drukken
- En Lang drukken

Installeer de Shelly Button1 volgens de gebruiksaanwijzing, maak verbinding via WiFi met de gratis Shelly App, en koppel je Shelly Button1 met andere Shelly's via Actions of Scènes. Eenvoudiger kan niet! De led-ring zorgt ervoor dat je klik wordt gevolgd door een led-ring kleur ter bevestiging. De Shelly Button1 heeft een ingebouwde HTTP webserver (poort 80), welke fungeert als een simpele webpagina waarmee de gebruiker de Shelly Button1 kan integreren.

Werkt o.a ook met

homey
Google
HomeKit
HomeSeer
Domoticz
Home Assistant
SmartThings
OpenHab
Alexa
MQTT

* Apple HomeKit vereist flashen of een Homebridge

Wil je liever niet gebruik maken van de gratis Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. Shelly Button1 ondersteund ook basic MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus, met real-time monitoring en eenvoudige integratie. Wil je meer weten? Lees dan ons Shelly WiFi Switch Blog.

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Open source
Werkt stand-alone via WiFi 2,4 Ghz
Ingebouwde webserver
Access Point en Client Mode
Ondersteund HTTP en/of UDP
Tot 4 knop acties
Oplaadbare batterij
Gratis Android of IOS App
Gratis Shelly cloud
Werkt met MQTT
Eenvoudig te installeren
Scene activatie via App
OTA frimware updates
USB lader en kabel niet meegeleverd
HomeKit vereist Homebridge
Kleine vertraging

 

DOWNLOADS

PDF Shelly Button1 Handleiding (ENG)
PDF Fibaro, Homey, Home Assistant integratie
PDF Shelly via webbrowser toevoegen aan App (NL)
PDF Shelly URL Actions uitleg (NL)
PDF Shelly Cloud API (ENG)
PDF Shelly Device API (ENG)
PDF Shelly REST API (ENG)


Shelly finder windows
Shelly finder Mac OSX

Specificaties
Voeding: Oplaadbare batterij (3000 kliks)
Inputs: Micro USB 5V (niet meegeleverd)
Outputs: n.v.t.
Protocol: WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Multisensor: n.v.t.
Dimensie: 45 x 45 x 16mm
SHELLY Shelly Button1
Reviews
8 / 10
Mark 21 April 2022

Doet precies wat je zou verwachten: een mobiele schakelaar waarmee je in principe op iedere plaats binnen wifi bereik je domotica kan aansturen. Wat opvalt is dat deze lang mee gaat op de batterij(maanden), in ieder geval bij incidenteel gebruik. Het enige minpuntje is dat de knop een beetje "hakerig" kan aanvoelen als je er niet precies recht en in het midden opdrukt. Dat doet een beetje afbreuk aan de kwaliteitsbeleving, en vandaar maar 4 sterren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »