• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
 • Bezoek alleen op afspraak!
 • Gratis verzending vanaf €75 NL

Shelly WiFi Switch

Shelly WiFi Switch

Shelly maakt huisautomatisering betaalbaar. Lees hier alles over de Shelly 1, Shelly 1PM en Shelly 2.5 WiFi inbouw Schakelaars.

Shelly is een relatief jonge speler op de markt van IoT (Internet of Things), en het is dus niet vreemd dat je nog niet eerder van Shelly gehoord hebt. Shelly is onderdeel van Allterco Robotics, gevestigd in Bulgarije, met als missie het leven van de hedendaagse mens makkelijker te maken. En we kunnen stellen dat ze aardig op weg zijn.

Met de Shelly WiFi Relais schakelaars kun je draadloos, van waar ook ter wereld, met je smartphone je verlichting of elk ander apparaat aan/uit schakelen, en elektrische rolluiken, (rol)gordijnen of zonwering bedienen. En dat niet alleen, je kunt tevens slimme timers en scènes instellen om bijvoorbeeld elke dag met zonsondergang automatisch je verlichting aan te zetten, of 's avonds om 23 uur je rolluiken te sluiten.

De modules zijn zo klein dat je ze gewoon achter je wandschakelaar of stopcontact kunt inbouwen. Ze staan in verbinding met de gratis App via WiFi, en je hebt geen dure Hub of Gateway nodig om ze te bedienen en te programmeren. En het mooiste is, je schakelaars blijven ook gewoon werken. Handig voor de visite of oppas, die geen toegang heeft tot jouw Shelly Smart Home.

De Shelly switches kun je ook met je stem bedienen via Google Home, Alexa, en werkt tevens met IFTTT (webhooks.) Daarnaast zijn de modules voorzien van de ESP8266 chip en kun je Tasmota of je eigen firmware flashen. Maar waarom nog flashen? Standaard zijn deze Shelly modules voorzien van MQTT support, en een ingebouwde webserver met standaard HTTP commando's, waarmee de Shelly eenvoudig is te integreren met nagenoeg elk Smart Home Systeem, zoals; Fibaro, Vera, Homey, SmartThings, HomeSeer, Home Assistant, OpenHab, Domoticz, HomeKit, etc..

Welke Shelly kiezen?

Een vraag die ons dagelijks wordt gesteld, en begrijpelijk na het lezen van al die informatie en mogelijkheden. Wij hebben daarom een vergelijk opgesteld a.h.v. de eigenschappen per Shelly inbouw relais schakelaar. In het kort kunnen we stellen dat voor 12VDC je de Shelly 1 nodig hebt. Wil je het stroomverbruik kunnen meten, of zelfs limiteren, kies dan voor de Shelly 1PM of 2.5. Deze hebben tevens een temperatuursensor voor beveiliging tegen oververhitting. En alleen de Shelly 2.5, met rolluik functie, kun je gebruiken voor het automatiseren van je Elektrische rolluiken, (rol)gordijnen en zonwering. Ga je overigens de Shelly inbouwen achter je stopcontact, let dan op dat de Shelly 2.5 maximaal 10A is per kanaal, of kies voor de Shelly Plug tussenstekker met stroommeting. Geen van alle kunnen ze dimmen, dus daarvoor biedt de Shelly RGBW2 LED dimmer mogelijk uitkomst.

Maak je keuze a.h.v. de eigenschappen;

Eigenschap Shelly 1
Shelly 1PM
Shelly 2.5
Prijs € 11,95 € 17,95 € 22,95
Max. I
16A
16A
2x10A
Max. VAC
230V
230V
230V
VDC
12,24-60V
24-60V
24-60V
Potentiaalvrij
Max. W;
3500W
3500W
2x2300W
- Instelbaar
Stroommeting
Beveiliging;      
- Overbelasting
- Oververhitting
ESP8266
MQTT
Web interface
WiFi 2,4Ghz
Sunset/-rise
Timers
Google Home
Alexa
IFTTT
Rolluik functie
Dimensie mm
41x36x17 41x36x17 39x36x17

 

Shelly aansluiten

De Shelly inbouwschakelaar aansluiten is niet ingewikkeld, mits je verstand hebt van elektra. Heb je dat niet, laat het dan over aan een elektromonteur, want 230V kan dodelijk zijn. Bij elke Shelly wordt een installatiehandleiding meegeleverd, met instructies en mogelijke aansluitschema's. Wij kunnen in dit Blog onmogelijk alle aansluitingen bespreken, dus geven we een indruk d.m.v. de meest standaard aansluiting. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk, of maak gebruik van onze installatieservice.

Schakel de stroom af via de hoofdschakelaar in de meterkast!
L = Live (bruine fase draad)
N = Neutral (blauwe nul draad)
PE = Protective Earth (groen/gele aarde draad)

Shelly 1 aansluitschema

LET OP: werken met 230V is gevaarlijk en kan dodelijk zijn. Schakel een elektromonteur in.
Bovenstaande tekening is puur als referentie bedoeld, en niet als DIY (Do It Yourself) instructie!

Na aansluiten kun je de stroom weer inschakelen met de hoofdschakelaar in de meterkast. Download de Shelly App, gratis voor Android & iOS, en volg de instructies in de App om de aangesloten Shelly toe te voegen.

Maar beelden zeggen meer dan woorden, dus bekijk onderstaande video waarin we de 3 modules van Shelly bespreken, aansluiten en toevoegen in de Shelly App;
- Shelly 1 - 16A relais schakelaar
- Shelly 1PM - 16A relais schakelaar met stroommeting
- Shelly 2.5 - 2x10A dubbele relais schakelaar met stroommeting, tevens rolluikschakelaar

Wij zijn benieuwd naar je reactie, en waar jij je Shelly toepast. Dus laat een reactie achter.

Deel op Facebook

 

Reacties

 1. Home2Link Home2Link

  Beste, ik denk dat je dit beter even op het Domoticz forum kunt plaatsen. Wij ondersteunen Tasmota verder niet. MvG team Home2Link

 2. A. HEheuvelman A. HEheuvelman

  Ik heb een Shelly i4 gekocht, geflasht met tasmota, werk met domoticz, MQTT gegevens ingevuld maar krijg niets te zien in domoticz, zie hem wel in de MQTT broker voorbij komen, kan iemand mij helpen.

 3. Home2Link Home2Link

  Beste Martin,
  Hotelschakeling werkt gewoon, en heb je maar 1 module voor nodig, die je plaatst achter de wandschakelaar waar ook de schakeldraad naar de lamp zit.
  Ga je pulsdrukkers gebruiken, zodat je ook met de knop kunt dimmen, dan moet je beide vervangen.
  Aansluitschema's kun je vinden op de productpagina onder downloads.
  MvG team Home2Link

 4. Martin van Wijngaarden Martin van Wijngaarden

  Ik zou 4 dimmers willen gaan toepassen ter vervanging van mechanische dimmers.
  Voor 3 lichtpunten zie ik geen problemen, echter in onze keuken hebben wij een dimmer en schakelaar in hotelschakeling.

  Weten/hebben jullie daarvoor een oplossing of aansluitschema?

 5. Home2Link Home2Link

  Officieel is Shelly niet compatible met HomeKit, maar je kunt er andere firmware op flashen, met een FTDi adapter of OTA (Over The Air) met Mongoose. Daarna kun je sommige Shelly's gebruiken met HomeKit. Op de productpagina geven wij aan of de Shelly te flashen is. MvG team Home2Link

 6. Home2Link Home2Link

  Geachte heer van Campenhout, er is geen Shelly voor 20A, maar je kunt bijv. een Shelly (Plus) 1 of 1PM (Power Metering) achter een stopcontact inbouwen, met max. belasting 16A. Nadeel is dat je niet kunt zien of deze aan of uit staat, en ook dan alleen met de app bedienen. Misschien beter kiezen voor de tussenstekker Shelly Plug 16A, of Plug S 10A. MvG Team Home2Link

 7. Van Campenhout Van Campenhout

  Welke Shelly inbouw kan ik gebruiken voor (inbouw) stopcontact afgezekerd met automaat van 20A? Zijn ze compatibel met Appel Home kit?

 8. Home2Link Home2Link

  Beste Stefan, nee Shelly werkt niet met de Smart Life app. Dat is Tuya, en kun je beter kiezen voor de MOES Tuya producten die we in ons product assortiment hebben.
  MvG Team Home2Link

 9. Stefan Stefan

  Beste,
  Kan ik de shelly pro 2 ook toevoegen in smart life om hem zo te kunnen instellen/bedienen?
  Mvg,
  Stefan

 10. Home2Link Home2Link

  Beste Sander, voor een Jaloezieschakelaar heb je de Shelly 2.5 of Shelly Plus 2PM nodig. Deze hebben een zogenaamde rolluikfunctie. Je hebt echter wel een blauwe nul-draad nodig achter de schakelaar, of op een andere plek, anders kun je deze Shelly's niet aansluiten. Tevens dient je buismotor min. 4 draden te hebben; Bruin, Zwart (Omhoog/Omlaag), Blauw en gr/ge. Anders kun je de module niet aansluiten.

 11. Sander Sander

  Hoi, ik wil mijn zonwering (jaloezieschakelaar) van een Shelly voorzien. Ik heb geen blauwe draad. In principe hoef ik de schakelaar zelf niet perse meer te gebruiken. Ik vroeg me af welke Shelly ik hiervoor nodig heb en of dat uberhaupt gaat lukken. Ik heb gekeken naar de Shelly 1L (vanwege het niet nodig zijn van blauwe draad).

 12. Home2Link Home2Link

  Beste Peter, deze vraag is lastig te beantwoorden zonder exact te weten hoe de bedrading is aangelegd. Maar theoretisch kan het.
  Mail anders even een foto van de aansluiting achter de wandschakelaar naar ons e-mail adres. MvG team Home2LInk

 13. Peter Peter

  Hallo Home2link,
  Ik zou graag de dimbare ledspots in de badkamer willen dimmen, muv de spiegelverlichting.
  De spots en spiegelverlichting zitten nu achter 1 wipschakelaar.
  Is het mogelijk de spiegelverlichting via de wipschakelaar te laten lopen en de spots via de shelly?
  Groeten,
  Peter

 14. Home2Link Home2Link

  Beste Michel, goeie vraag en ja dat kan met 2 Shelly's. De Shelly i3 en i4 zijn hier speciaal voor gemaakt. Deze hebben alleen inputs aangesloten op de wandschakelaar. Maar kan ook met 2x Shelly 1. Vervolgens maak je een scène of url-Action om de Shelly bij de lamp te schakelen. Maar let op, je hebt naast de bruine fase draad wel ook een blauwe nul-draad nodig bij je wandschakelaar. MvG Team Home2Link.

 15. Michel Michel

  Ben aan het bekijken of het mogelijk is om via Shelly lampen aan te sturen zonder dat er een schakeldraad van de schakelaar naar de lamp gaat.
  Hoe kan ik dit realiseren? Shelly 1 bij de schakelaar en een andere shelly 1 bij de lamp?

 16. Home2Link Home2Link

  Hoi Tim, bedankt voor je review, en leuk dat de Shelly's zo goed bevallen. MvG Team Home2Link

 17. Home2Link Home2Link

  Beste Dirk, bedankt voor je reactie, en excuus voor de late reactie. Voor acute vragen kun je beter reageren via e-mail. Dan kun je bijv. ook een screenshot van je Scène sturen. Mogelijk staat daar een fout in. Het moeten in ieder geval 2 scènes worden. En zet Once eens op On Any Change of Repeatedly. MvG team Home2Link

 18. Tim Vrancken Tim Vrancken

  Ik heb afgelopen jaar heel wat aanpassingen in huis doorgevoerd en daarbij hoort ook home automation.
  De shelly's draaien als een tierelier! Ik heb een stapel Shelly 1's in gebruik en een shelly I3. De I3 vangt mijn schakelcontacten af en stuurt deze via wifi naar de shelly 1 van lamp punt1 of lamp punt2. Door het weghalen van een muurtje kwamen ook mijn schakeldraden te vervallen, dat ik dus op deze manier mooi heb opgelost!
  En een shelly 1 icm met een NC-NO-magneet contact doet dienst als garagedeur opener van mijn elektrische garage.

 19. Dirk K Dirk K

  Beste, ik heb een Shelly EM met 2 stroommetingen gekocht met de bedoeling om met de uitgang een relais te laten schakelen wanneer ik een bepaald vermogen lever aan de energieleverancier en weer uitschakelt bij een kleiner vermogen. De metingen werken perfect en ik krijg de uitgang niet gestuurd zoals ik wil. Ik vermoed dat je dit moet doen 2 scene aan te maken? één met de voorwaarde voor de uitgang in te schakelen en één voor de uitgang uit te schakelen. Ik heb hier al van alles geprobeerd maar kan de uitgang niet automatisch gestuurd krijgen voor een bepaald vermogen. Als ik dan bij de scene het start symbool druk gaat de uitgang wel. Wat die ik verkeerd of hoe moet ik dit juist doen? Vriendelijke groeten Dirk K

 20. Home2Link Home2Link

  Beste Jeroen, helaas kunnen wij ons niet gaan verdiepen in de specificaties van verschillende merken en type garagemotoren, maar de Shelly 1 heeft een potentiaalvrij relais en kun je elke spanning mee schakelen. En stel je Auto Off in op 0,5 sec. dan werkt deze als een soort pulsdrukker. Heb je geen verstand van elektra schakel dan een elektro monteur in. MvG Team Home2Link

 21. Jeroen Jeroen

  Beste,

  Is het mogelijk Shelly 1 aan te sluiten op de Novoport 3? Op aansluiting F van Novoport kan ik een externe impulsgever aansluiten, dus daar moet mijn O en I heen, maar kan ik ook de spanning van een andere aansluiting in de Novoport afhalen zodat ik geen extra adapter nodig heb?

  Met vriendelijke groet,

  Jeroen

 22. Home2Link Home2Link

  Beste Jacques, een Shelly 2.5 heeft ook een rolluikmodus waarmee je het zonnescherm kunt bedienen. Dan heb je echter wel een bedraden aansluiting (4-draden) nodig tbv de Shelly 2.5. Deze kan eventueel achter een jaloezieschakelaar worden aangesloten, dan blijven de knoppen ook nog werken. Als je alleen een AB hebt kun je deze niet op de module aansluiten. MvG Team Home2Link

 23. Jacques Koudstaal Jacques Koudstaal

  Goedemiddag , wat moet ik aanschaffen om mijn zonnescherm met een app te kunnen bedienen ? En kan ik dan de schakelaar met zender ook nog blijven gebruiken ?

 24. Home2Link Home2Link

  Beste Maarten, als je de Shelly flasht met Tasmota, dan staat er de Tasmota firmware op. Heeft dan dus niets meer te maken met de Shelly firmware of versie. De Bypass maakt het mogelijk zonder nul-draad aan te sluiten bij lage vermogens. En ja, het is een soort weerstand, maar veel vermogen kost dit niet. Je kunt ook een blauwe nul-draad trekken, of de Shelly in de centraaldoos plaatsen misschien? Wanneer het tf signaal exact verdwijnt dien je na te vragen bij je net beheerder. MvG, Team Home2Link.

 25. Maarten Maarten

  Ik heb de schakelaar eerst in ShellyCloud bijgewerkt, en daarna geflasht naar Tasmota. Ik neem aan (?) dat ik daarmee de laatste firmware heb.
  Wat is 'binnenkort' m.b.t. de tf-signalen (hij gaat nog regelmatig staan knipperen)?
  Trouwens: enig idee wat die bypass voor een dingetje is (hopelijk niet alleen een weerstand die vermogen staat weg te stoken)?

 26. Home2Link Home2Link

  Bedankt voor je reactie. Alleen de Shelly Dimmer moet je kalibreren. En overigens werkt deze ook zonder nul-draad, eventueel met Bypass. De Shelly 1L hoef en kun je niet kalibreren. Het kan zijn dat het tf-signaal op het stroomnet het knipperen of spontaan aan gaan veroorzaakt, maar daar zijn we binnenkort vanaf. Of probeer anders eens een andere lamp (betere kwaliteit). Ook is het belangrijk de laatste firmware te installeren via update. MvG Team Home2Link

 27. Maarten Maarten

  In de meeste huisinstallaties is de nuldraad niet doorgevoerd naar de wandschakelaars. Als je dan overstapt op gebruik van LED-lampen is het vermogen vaak te laag om digitaal te kunnen schakelen. Ik was verrast door de oplossing met een Shelly 1L en een bijbehorende Bypass. Dat lijkt te werken, maar af en toe gaat de verlichting spontaan knipperen of zelfs helemaal aan. Ik meen ergens iets gelezen te hebben over kalibratie, maar kan dat niet meer terugvinden.
  Enig idee wat er mis kan zijn?

 28. Home2Link Home2Link

  Beste Huus, Impulsdrukkers werken eigenlijk niet zonder slimme module. D.w.z. als je ze indrukt dan gaan je lampen aan, en als je ze loslaat gaan je lampen weer uit. Dat zijn zogenaamde maak-contacten. Mogelijk bedoel je dat met werkt wel als ik ze los aansluit? Is dat niet het geval dan heb je de verkeerde impulsdrukkers, en zijn het dus niet zogenaamde maak-contacten. Tevens dien je de Shelly Button-Type op momentary te zetten. Ik hoop dat dit helpt en anders is even bellen makkelijker. MvG Team Home2Link

 29. Huus Huus

  Beste Home2link,

  Ik heb de impulsdrukker hotelswitch aansluiting voorbeeld gevolgd vanuit de productpagina maar ik heb het helaas nog niet werkend gekregen. De impulse drukkers werken prima als ik ze los aansluit, maar zodra ik 2 impulsdrukkers probeer aan te sluiten met een WAGO lasklem zoals aangegeven in de schema dan werken de schakelaars niet meer.

  Hebben jullie een aanbeveling die ik kan volgen?

  Mvg Huus

 30. Home2Link Home2Link

  Beste Huus,
  Bedankt voor je reactie. We gaan zeker ook video's maken over de hotelschakeling. Hebben we al meer verzoeken voor ontvangen. We kunnen echter niet aangeven op wat voor termijn. Het is erg druk momenteel. Je kunt wel hotelschakelschema's downloaden op de product pagina's.
  MvG, Team Home2Link

 31. Huus Huus

  Beste Home2link,

  Jullie tutorials over hoe je de Shelly 1 moet aansluiten is super. Hebben jullie ook een tutorial hoe je een hotelschakeling met de Shelly 1 kunt realiseren?

  mvg,
  Huus

 32. Home2Link Home2Link

  Beste Steven, de Shelly is gewoon een elektronische schakelaar (relais), die al in duizende meterkasten zijn geïnstalleerd door elektro monteurs. Ik zie niet in waarom dit niet zou mogen. MvG Team Home2Link

 33. Steven Steven

  Beste,
  Ik zou graag enkele Shelly dimmers gebruiken evenals Shelly 2.5 voor rolluiksturing. Deze zou ik in mijn groepenkast willen monteren met de DINmount. Alle bekabeling van zowel verlichtingspunten, rolluiken en schakelaars vertrekt uit mijn groepenkast vemits dit alles voorzien was om te werken met Eltako.
  Mijn elektrische installatie moet echter nog gekeurd worden, vandaar mijn vraag. Is dit wettelijk toegelaten op deze wijze, kan ik dit gewoon mee opnemen in mijn elektrisch schema en kan dit zo gekeurd worden in België?
  Alvast bedankt voor de info.
  Mvg, Steven.

 34. Home2Link Home2Link

  Hallo Ben, nee de Shelly Dimmer werkt niet met 24VDC. De SW1 en SW2 aansluiting zijn intern verbonden, dus enkel 230VAC.
  MvG Team Home2Link

 35. Ben Ben

  Beste, ik schakel vandaag de verlichting met puls schakelaars en teleruptors op 24V DC. Kan ik dit combineren met een Shelly 2 dimmer? Deze zou ik dan ook centraal bij in de kast plaatsen.

 36. Home2Link Home2Link

  Beste Daniel, ik begrijp niet helemaal waarom je het relais wil de-activeren? Is dit omdat je in HomeKit geen Aan/Uit stand wilt, maar enkel een activatie knop? Mogelijk is dat op te lossen door de Shelly met Ravencore te flashen en onze FTDI adapter. Dan heb je veel meer keuze qua instellingen en device type. Heb je nog meer vragen hierover dan graag even mailen. MvG team Home2Link

 37. Home2Link Home2Link

  Beste Eric, sorry voor de late reactie. Ik begrijp je verhaal niet helemaal, maar meestal is het zo dat 1x drukken een actie geeft bij je garagedeur. Indien garagedeur dicht, 1x drukken, en garagedeur gaat open. Indien garagedeur open, 1x drukken en garagedeur gaat dicht, etc. Tevens vereist de garagemotor vaak een potentiaalvrij contact of laagspanning. De Shelly 1 heeft een potentiaalvrij contact en kan dus elke spanning schakelen. tevens kun je met Auto Off = 0.5 sec. de impuls van de knop simuleren. Mocht je nog vragen hebben dan graag mailen. MvG Team Home2Link.

 38. Daniel Daniel

  Ik gebruik de Shelly 1 om mijn domme schakelaars slim te maken. Maar met slimme lampen! Ik heb nu 1 Shelly 1 geflasht naar de Shelly-HomKit firmware (https://github.com/mongoose-os-apps/shelly-homekit/wiki/Serial-connection). Met mijn 'domme' schakelaar activeer ik (met hulp van de Edge input keuze) dan de Shelly switch die in HomeKit een Shortcut/Automatisering activeert en zo kan ik een slimme lamp of scene activeren. Vraag: de relais/switch op de Shelly is dus eigenlijk overbodig. Kan ik deze de-activeren?

 39. Eric Eric

  Beste, ik wil een shelly 2.5 kopen om mijn garagedeur te bedienen. Bij het installatieschema hiervoor staan twee pulse knoppen aangegeven (SW1 en SW2). Ik heb slechts een drukknop (indien de poort dicht is is 1 x drukken openen, tweede maal is stoppen en derde maal is terug dicht gaan). Gezien ik dus maar één SW heb, Hoe kan ik dit dan aansluiten?

 40. Home2Link Home2Link

  Hallo Danny, nee er is geen afstandsbediening voor de Shelly WiFi RGBW bulb met al die functies. Het is juist je smartphone met de Shelly app die als een soort afstandsbediening werkt. We hebben wel de Shelly Button1 waarmee je vooraf ingestelde standen kunt programmeren voor 1x, 2x, 3x kort drukken en 1x lang drukken. MvG, Team Home2Link.

 41. Home2Link Home2Link

  Beste Richard, Voor een aantal Shelly's is de nul-draad vereist, maar niet voor de Shelly 1L en niet voor de Shelly Dimmer 2. Je hebt dan bij lage vermogens wel een Bypass nodig. Overigens is het altijd zo dat de fase draad naar de lamp en de nul-draad bij de lamp vanuit dezelfde groep komen. En dit kan inderdaad via een "andere weg" lopen, aangezien bij de wandschakelaar de nul-draad niet nodig is. Mocht u verdere specifieke vragen hebben adviseer ik even te bellen. We zijn goed bereikbaar. Of anders een e-mail, dan sturen we je een duidelijk aansluitschema. MvG Team Home2Link.

 42. Danny Danny

  Hoi,
  ik heb een Shelly Bulb smart WiFi RGBW. Ik zou hier graag een afstandsbediening voor kopen (dus niet bedienen met de app). Met de afstandsbediening wil ik de kleuren kunnen instellen, helderheid, wit, .... en de lamp natuurlijk aan/uit/dimmen. Is hier een afstandsbediening (universeel ?) voor? En hoe stel ik deze dan in?

 43. Richard Richard

  Hallo,

  Ik had een vraag betreft shelly schakelaar en de nuldraad. Ik lees dat een nuldraad vereist is maar geld dit ook voor de nul draad die terug komt vanuit een lamp? De plus en de min heb ik wel bij de stopcontact echter de nuldraad van de lamp loopt niet via dit stopcantact terug ( wel in dezelfde groepsschakelaar) Gaat de shelly wel werken wanneer vanaf de shelly alleen een schakeldraad gaat naar de lamp en de nul legt een andere route .

 44. Tristan Tristan

  Morning, ik heb een dubbele lichtschakelaar met daarachter 2 lampen in de woonkamer.
  Nu zijn deze lampen via de traditionele schakelaar dimbaar door uit en aan te zetten (3 standen). Is hier een Shelly oplossing voor?

 45. Home2Link Home2Link

  Beste Rick, voor de rolluikfunctie heb je een Shelly 2.5 nodig. Aansluitschema staat in de handleiding. Kom je er niet uit dan kun je ook even met ons bellen. MvG team Home2Link

 46. Home2Link Home2Link

  Beste Frans, excuus voor de late reactie. Je kunt de Shelly's met onbeperkt aantal smartphones bedienen met de Shelly app, maar wel allemaal met hetzelfde account. Dus zelfde loginnaam en wachtwoord. MvG Team Home2Link

 47. Rick Rick

  Hallo, kan ik mijn rolluiken bedienen met de shelly 1 of heb ik hier de shelly 2.5 voor nodig?
  Kan iemand een aansluitschema voor rolluiken verzorgen?
  Bedankt voor de support!

 48. Ruud Ruud

  Ik zou graag achter mijn stopcontact een shelly schakelaar willen plaatsen, zodat ik dit stop contact kan in/uit schakelen. Welke oplossing kan ik hier het beste voor gebruiken ? Ik wil liever geen shelly plug gebruiken.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »