• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

Domotica Zorg

Domotica in zorg

Domotica in de Zorg


Ouderen willen en moeten langer thuis blijven wonen. Maar uw vader en/of moeder worden wat vergeetachtig en slechter ter been. Of een handicap geeft praktische problemen. Domotica in de zorg is de betaalbare oplossing.
Start Pakket

Slimme Sensoren waken

Slimme Sensoren waken


Vergeetachtigheid kan gevaarlijk zijn of schade veroorzaken. Het gas aan laten staan, kaarsen vergeten uit te blazen, de waterkraan laten lopen.. Smart Home Sensoren houden het in de gaten en geven een alarm en melding op je Smartphone.
Slimme Sensoren

Noodknop alarm

Noodknop in elke kamer


Als uw vader of moeder alleen woont is het prettig te weten dat er altijd een noodknop in de buurt is. Met "The Button" is dit draadloos éénvoudig te regelen. Een druk op de knop is voldoende om u en/of de buurman te waarschuwen.
The Button

Eenknops bediening

Éénknops afstandsbediening


Met een éénvoudige afstandsbediening vanuit je stoel het licht aan zetten, de verwarming bedienen, de voordeur open doen, de TV of Radio aanzetten. Handig als je slecht ter been bent. Ingewikkelde elektronische apparaten worden eenvoudig om te bedienen. Moeilijk te bereiken stekkers worden draadloos te bedienen.
Slimme Afstandbedieningen

Smart Home Spraak

Gesproken reminders


Heb je vandaag je medicijnen genomen? Denk je aan je afspraak bij de huisarts?  Vergeet niets meer met een Smart Home Systeem, welke gericht vragen kan stellen en antwoord verwacht of anders later weer helpt herinneren. Op datum en tijd, dagelijks, wekelijks, maandelijks. Maar ook gesproken bediening of om hulp vragen is mogelijk.

Smart Home Intercom

Veilig de deur open doen


Met een Video Intercom is het veilig de deur open doen. Eerst kijken en vragen wie er voor de deur staat voordat je open doet. Het Systeem heeft zelfs gezichtsherkenning en vertelt je wie er voor de deur staat. Vervolgens kun je met de App of éénknops afstandsbediening vanuit uw stoel de deur open doen.
Slimme Intercom

Smart Home Keyless Entry

Keyless entry


Moeite met de sleutel in het slot steken, of het slot open te draaien. Een Smart Home Elektrisch slot doet voor u open, is op afstand te bedienen, en doet automatisch het nachtslot erop als u weggaat of gaat slapen.
Slimme Deursloten

Domotica Controle op Afstand

Controle op afstand


Indien gewenst kunt u op afstand m.b.v. camera's via uw smartphone bekijken wat er aan de hand is. Handig voor als er op de noodknop is gedrukt. Het is zelfs mogelijk via audio van de camera te communiceren, van waar ook ter wereld.
Slimme IP Camera's

Slimme Scenes

Slimme Scénes


Maak scenario's voor het slapen gaan of de deur uitgaan middels scénes. Met één druk op de knop schakelt u bijvoorbeeld de verlichting uit, de verwarming lager, en de voordeur op het nachtslot. Of volledig automatisch wanneer het nacht is en al 30 minuten geen beweging is gedetecteerd.

Wat heb je nodig?

Z-wave Basisstation

Basisstation


Voor een Smart Home Systeem heb je minimaal een Basisstation (ook wel Gateway of Hub) nodig. Dit is de centrale mini computer die alles draadloos via een zeer stabiel Z-wave signaal met elkaar verbind en aanstuurt.
Basisstations

Z-wave Actoren

Actoren


De Actoren zijn de draadloze schakelaars binnen je Smart Home Systeem. Zij bedienen je verlichting, verwarming, rolluiken, gordijnen, zonnescherm, en overige elektrische apparaten. Tevens meten ze het stroomverbruik.
Schakelaars

Z-wave Sensoren

Sensoren


Voor de automatisering en beveiliging van je Smart Home Systeem heb je de draadloze Sensoren nodig voor detectie van bijv. beweging, lichtsterkte (lux), temperatuur, co, rook, hitte, brand, lekkage, en open deuren en ramen.
Sensoren

Z-wave Remotes

Bediening


Je Smart Home Systeem bedien je eenvoudig via de App op je Smartphone of Tablet, van waar ook ter wereld. Maar je kunt ook draadloze slimme Remotes gebruiken. Uiteraard blijven de wandschakelaars ook gewoon werken
Afstandsbedieningen

Slimme Scenes

Scènes


De echte kracht van een Smart Home Systeem zit 'm in de Scènes. Dit zijn Scenario's voor je huisautomatisering op basis van "als dit -> dan dat" (IFTTT). Éénvoudig zelf te programmeren via de Wizard, in Blokken of met LUA.
Voorbeeld Scènes

Z-wave Installatie

Installatie


Installatie is éénvoudig. De draadloze sensoren werken op batterijen en kun je plaatsen waar je wil. De Actoren sluit je aan zoals je een wandschakelaar aansluit, of plug-en-play met de tussenstekker. Liever uitbesteden? Dat kan...
Installatieservice


Uw Smart Home ontzorgt, helpt en waakt.

 

Fibaro Starterkit € 499,-


Maak een goede start met deze kit van FIBARO. Je kunt later altijd uitbreiden en modules en sensoren toevoegen.

Het FIBARO Startpakket bestaat uit:
1x Home center Lite basisstation,
1x Rookmelder (tevens temperatuur sensor),
1x Watersensor (tevens temperatuur sensor),
1x Bewegingssensor (tevens temperatuur-, lichtsensor),
1x Deur/Raam Sensor (tevens temperatuur sensor),
1x Tussenstekker (tevens stroommeting.)

Profiteer nu van deze aanbieding, of maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies aan huis of in de showroom.
FIBARO is het meest complete Smart Home Systeem in de markt, met draadloze bediening van al je slimme apparaten en verlichting met slechts één app.

Liever niet zelf installeren? Neem dan contact op voor onze Installatie Service. Of kies voor het Easy Start Pack met gratis installatie

Of kom naar de gratis introductieavond

Contact:
T: +31 85 029 05 78
E: [email protected]

 

Fibaro Starterkit

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »