• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

Installatie Service

Je hebt waarschijnlijk een keuze gemaakt om een Smart Home systeem aan te schaffen, en je vraagt je nu af of je dit zelf kunt installeren?

De producten die wij aanbieden op onze website zijn absoluut DIY (Do It Yourself) producten, maar het vereist wel kennis van elektriciteit, module schakelschema's kunnen lezen, software en/of App installeren, apparaten toevoegen en automatisering scenes programmeren. De software installeren op jouw PC, en in de software of op de webinterface apparaten toevoegen en automatiseringen maken werkt vrij intuïtief, maar het helpt soms als wij een begin maken.

De afbeelding toont het installatieschema van de FIBARO inbouw Dimmer, zoals je deze tevens in de handleiding treft. Tevens is de apart verkrijgbare Bypass module ingetekend, t.b.v. lage vermogensschakelingen van bijvoorbeeld LED lampen, en voorkomt flikkeren of nagloeien van de lampen bij uitschakeling.

De 2-draads aansluiting is de aansluiting zonder blauwe nul-draad, welke vaak ontbreekt bij de inbouwdoos bij oudere huizen uit economische overwegingen, en die enkel naar de centraal doos loopt. Je sluit dan dus enkel de bruine fasedraad en zwarte schakeldraad aan op de module. De 3-draads aansluiting is de aansluiting met blauwe draad bij de inbouwdoos.

Begrijp je het schema, dan is de kans groot dat het gaat lukken om het systeem zelf te installeren.

Toch liever uitbesteden? Dat kan bij Home2Link.

 

Installatie Service kosten

Het Smart Home systeem dat u bij Home2Link heeft aangeschaft kunnen wij tevens installeren.

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs. Met een erkend monteur bent u er zeker van dat deze kwaliteit levert, vakbekwaam is, denkt aan de veiligheid, de uitgevoerde werkzaamheden en eventuele gevolgschade verzekerd is, verstand van zaken heeft, en continu blijft bijleren.

De tarieven voor een erkend monteur liggen over het algemeen wel iets hoger dan een installateur zonder erkenningen, i.v.m. de jaarlijkse bijscholing en een lidmaatschap van een brancheorganisatie die extra kosten met zich meebrengt.

Houd rekening met een tarief van netto ca. € 60,00/uur excl. BTW op basis van nacalculatie voor de klussen in en om het huis of bedrijfspand, en eventuele voorrijkosten. Op basis van de omvang van het aangeschafte Smart Home systeem en de te installeren modules, kunnen wij u vooraf een inschatting geven van de kosten. Tevens zorgen wij ervoor dat de installatietijd op locatie zo kort mogelijk is door alvast op voorhand de modules met het basisstation te koppelen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte via [email protected]
Of neem contact op met de helpdesk: +31 85 029 05 78
Installatie Service is alleen mogelijk voor omgeving Haarlem (+50Km)

Heb je alleen wat hulp op afstand nodig? Bestel dan Domotica Ondersteuning op afstand.

We helpen je graag je huis slim te maken!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »