• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

Smart Home Verlichting

Wat doet het?

Smart Home Scenes

Automatisch licht aan


Via de Scéne Wizard automatiseer je eenvoudig verschillende licht scenario's (Als dit..Dan dat...). Het basisstation zorgt 24/7 voor de uitvoering en heb je geen omkijken meer naar. Dat is Domotica, het gemak en comfort van een Smart Home Systeem.

Smart Home Timer

Scéne; Donker, dan licht aan


Bij zonsondergang gaat automatisch het licht aan. Ook als je niet thuis bent of op vakantie, wel zo veilig. Ook is het mogelijk automatisch op basis van Lux (lichtsterkte) te schakelen. Geen gedoe meer met timers en steeds weer opnieuw instellen.

Bewegingssensor

Scéne; Beweging, dan licht aan


Uw Smart Home Verlichting verwelkomt je thuis. De bewegingssensor detecteert beweging en lux (lichtsterkte) en schakelt bijv. het licht aan als het donker is. Handig bij de entré, voor je tuin of schuur. Uiteraard volledig naar wens aan te passen.

Smart Home Sfeerverlichting

Scéne; Sfeerverlichting aan


Creëer de juiste atmosfeer voor elk moment met jouw licht scenario's; film kijken, gamen, lezen, ontspannen of voor een romantische avond. Werkt ook perfect samen met Philips Hue LED-lampen of LED-strips.

Smart Home Alarmverlichting

Scéne; Alarm lichten


Wanneer sensoren een gevaar detecteren, zoals lekkage, brand, of koolmonoxide gas, kun je bepaalde lampen laten knipperen als extra waarschuwingssignaal, naast het akoestische alarmsignaal van de sensor.

Smart Home verlichting

Scéne; licht uit


Dubbel klik op de wandschakelaar en alle verlichting op de begane grond schakelt uit na 30 seconden. Handig als je gaat slapen of weggaat. Na 24 uur schakelt de verlichting automatisch uit als je niet thuis bent.

Smart Home Verlichting

Hoe werkt het?

Smart Home Lamp

Slimme Inbouwschakelaar


Achter de wandschakelaar installeer je de ultra kleine Smart Home Inbouw Schakelaar, en kun je de lamp(en) draadloos of automatisch bedienen. De wandschakelaar blijft uiteraard ook gewoon werken. Wel zo handig voor de oppas of visite. Werkt met alle lamp types.
Slimme Inbouwschakelaars

Smart Home Wandlamp

Slimme Inbouw Dimmer


Achter de wandschakelaar installeer je de ultra kleine Smart Home Inbouw Dimmer, en kun je de lamp(en) draadloos of automatisch dimmen. De wandschakelaar blijft uiteraard ook gewoon werken, maar de oude dimmer vervang je voor de inbouwmodule, en de oude draai schakelaar voor een pulsschakelaar.
Slimme Inbouw Dimmers

Smart Home Tafellamp

Slimme Tussenstekker


Uiteraard wil je ook je stalampen of tafellampen draadloos en automatisch kunnen bedienen. Dit kan eenvoudig via de Smart Home Tussenstekker. Zeer eenvoudige montage; lamp (altijd) aanzetten, slimme stekker ertussen, en klaar! Met de hand schakelen doe je met het knopje op de tussenstekker.
Slimme Tussenstekkers

Wereldwijde bediening smart home

Overal Draadloze bediening


Bedien je Smart Home Verlichting vanuit je luie stoel of waar dan ook ter wereld met de gratis app op je smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding. Dat is het gemak van een Smart Home.

Smart Home Energiebesparen

Energiebesparen


Bespaar energiekosten door onnodige verlichting automatisch uit te schakelen. De stroommeting rapporten maken je verbruik inzichtelijk en bewust van energievreters. Je Smart Home Systeem verdient zich snel terug.

Z-wave netwerk

Z-wave Netwerk


Al deze slimme modules communiceren  draadloos met het basisstation via een beveiligd Z-wave signaal, met lage frequentie, dus beter bereik. Tevens werken de schakelaars als repeaters en heb je eenvoudig bereik tot op zolder.
Lees meer

Wat heb je nodig?

Z-wave Basisstation

Basisstation


Voor een Smart Home Systeem heb je minimaal een Basisstation (ook wel Gateway of Hub) nodig. Dit is de centrale mini computer die alles draadloos via een zeer stabiel Z-wave signaal met elkaar verbind en aanstuurt.
Basisstations

Z-wave Actoren

Actoren


De Actoren zijn de draadloze schakelaars binnen je Smart Home Systeem. Zij bedienen je verlichting, verwarming, rolluiken, gordijnen, zonnescherm, en overige elektrische apparaten. Tevens meten ze het stroomverbruik.
Schakelaars

Z-wave Sensoren

Sensoren


Voor de automatisering en beveiliging van je Smart Home Systeem heb je de draadloze Sensoren nodig voor detectie van bijv. beweging, lichtsterkte (lux), temperatuur, co, rook, hitte, brand, lekkage, en open deuren en ramen.
Sensoren

Z-wave Remotes

Bediening


Je Smart Home Systeem bedien je eenvoudig via de App op je Smartphone of Tablet, van waar ook ter wereld. Maar je kunt ook draadloze slimme Remotes gebruiken. Uiteraard blijven de wandschakelaars ook gewoon werken
Afstandsbedieningen

Slimme Scenes

Scènes


De echte kracht van een Smart Home Systeem zit 'm in de Scènes. Dit zijn Scenario's voor je huisautomatisering op basis van "als dit -> dan dat" (IFTTT). Éénvoudig zelf te programmeren via de Wizard, in Blokken of met LUA.
Voorbeeld Scènes

Z-wave Installatie

Installatie


Installatie is éénvoudig. De draadloze sensoren werken op batterijen en kun je plaatsen waar je wil. De Actoren sluit je aan zoals je een wandschakelaar aansluit, of plug-en-play met de tussenstekker. Liever uitbesteden? Dat kan...
Installatieservice


FIBARO EASY START PACK € 375,-

FIBARO Easy Start Pack

Maak een goede start met dit Easy Start Pack van FIBARO. Dit pakket heeft alles om direct te beginnen met Smart Home Verlichting! Je kunt later altijd uitbreiden en modules en sensoren toevoegen.

Het FIBARO EASY START PACK bestaat uit;
1x Home Center Lite basisstation,
1x Bewegingssensor (tevens temperatuur-, licht-, trilling-, acceleratie sensor),
1x Drukknop,
2x Tussenstekker (tevens stroommeting),

Profiteer nu van deze aanbieding, of maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies aan huis of in de showroom.
FIBARO is het meest complete Smart Home Systeem in de markt, met draadloze bediening van al je slimme apparaten en verlichting met slechts één app.

Of kom naar de gratis introductieavond

Contact:
T: +31 85 029 05 78
E: [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »