• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

Smart Home Touch Panel

Smart Home Touch Panel Intercom

Smart Home Touch Panel

Een multifunctioneel Touch Screen Paneel integreert naadloos met je Smart Home Systeem, functioneert tevens als Intercom, is een Gateway/Hub, en heeft een schakelrelais of dimfunctie aan boord, t.b.v. installatie op de plek van je oude wandschakelaar. Het bedieningspaneel heeft standaard integratie met bekende platformen zoals Philips Hue, Nice/Fibaro, Sonos, Shelly, en meer. Dit Ecosysteem kan lokaal worden toegevoegd en/of via Cloud waarmee deze dan ook op afstand is te beheren.

Klinkt dat als muziek in de oren? Lees dan snel verder en neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Smart Home Touch Panel voor Philips Hue

De slimme lampen van Philips Hue moet je voorzien van continu stroom en kun je dus eigenlijk de wandschakelaar niet meer gebruiken. Wat nu als je een Touch panel op de plek van de wandschakelaar installeert waarmee je de Hue Lampen kunt bedienen en zelfs ook je Hue scenes (automatiseringen) kunt starten. Met het Akubela HyPanel of de Rithum Switch kan het!

Het Akubela bedieningspaneel wordt geinstalleerd op de plek van de oude wandschakelaar en aangesloten op netspanning. Via het interne relais of dimmer kun je dan eventueel gewoon nog de lampen blijven bedienen. Vervolgens verbind je het Bedieningspaneel met Wifi of Ethernet, en kun je de Philips Hue Bridge verbinden. Daarna zijn je Philips Hue lampen met het Touch Screen te bedienen en kun je de favorieten lampen en scenes op het Home Screen zetten. De Akubela is tevens een ZigBee Gateway en heeft een intercom functie, een eigen App, en kun je zelfs combineren met een Akuvox slimme video deurbel. Of voeg je Sonos systeem toe en start je favorieten muziek vanaf het Touch Screen.

Het Rithum Switch Touch Bedieningspaneel kun je ook op de plek van de wandschakelaar aansluiten, maar heeft geen intern relais om die lampen te schakelen. Geen punt uiteraard want je hebt toch Hue Lampen. Vervolgens verbind je het Bedieningspaneel met Wifi en kun je de Philips Hue Bridge verbinden. Daarna zijn je Philips Hue lampen met het Touch Screen te bedienen en kun je de favorieten lampen en scenes op het Home Screen zetten. Ook je Sonos werkt met Rithum.

Bekijk onderaan de verschillende panelen en neem contact op voor een prijsopgave met installatie (Haarlem omgeving +50km)

Smart Home Touch Panel voor FIBARO

Met een Akubela HyPanel kun je ook je FIBARO Home Center toevoegen en je FIBARO Actoren en Scenes bedienen via het Touch Screen. Ideaal voor naast je bed, voor bediening zonder Smartphone, of voor als je niet iedereen toegang wil geven tot je Smart Home Systeem. Start bijvoorbeeld met een druk op de knop de scene 'slapen' om al je apparaten en lampen in een keer uit te schakelen.

Het Akubela bedieningspaneel wordt geinstalleerd op de plek van de oude wandschakelaar en aangesloten op netspanning. Via het interne relais of dimmer kun je dan eventueel gewoon nog de 'domme' lampen blijven bedienen. Vervolgens verbind je het Bedieningspaneel met Wifi of Ethernet, en kun je het FIBARO Home Center verbinden. Met een apart Home Center User Account kun je dan bepalen welke slimme apparaten worden gekoppeld.

De Akubela is tevens een intercom met beeld i.c.m. een Akuvox Slimme Video Deurbel, of communiceer met meerdere panelen in huis. "Jongens, het eten is klaar". Zo hoef je niet altijd je Smartphone te pakken voor slimme bediening in huis. Ook handig dat je de oppas of schoonmaker geen toegang meer hoeft te geven tot je smart home systeem, en zij toch de verlichting en deurbel kunnen bedienen. Tevens kun je besparen op vele wandschakelaars in huis en toch bedienen zonder smartphone. Maar ook stembediening is een optie met de Akubela voor Alexa en Google, maar dat had je natuurlijk al beschikbaar met de andere platformen.

Het Rithum Switch Touch Bedieningspaneel kun je ook met FIBARO gebruiken, maar daarvoor moet je wel een betaalde Plugin mee bestellen. Dat is ook zo voor Shelly, Tado, Homey Pro en BluOS Plugins.

Bekijk onderaan de verschillende panelen en neem contact op voor een prijsopgave met installatie (Haarlem omgeving +50km)

Smart Home Touch Panel voor Shelly

De Shelly Wall Display is ideaal voor Touch Screen bediening van je Shelly's. Je plaatst het paneel bijv. op de plek van de oude wandschakelaar, en kun je gewoon de lamp blijven bedienen met het ingebouwde relais. Of plaats 'm met de mee te bestellen Table-stand op tafel of je bureau. De Wall Display heeft tevens een Thermostaat functie voor Verwarmen of Koelen van je kamer, als je deze bijv. combineert met elektrische verwarming of Airco via Shelly Actoren. Je voegt je meest gebruikte Actoren toe aan het Home Screen. Swipe op het paneel naar links of rechts voor Favorieten, Scenes of Groepen om deze snel te kunnen bedienen.

Smart Home Controle via Touch Screen

Shelly Wall Display

Shelly Wall Display

Met de 4" Shelly Wall Display voor aan de muur bedien en monitor je eenvoudig al je Shelly's in de kamer. Je plaats de Shelly Touch Screen bijv. op de plek van de wandschakelaar. Heeft tevens een 5A Relais, en Temp-, Vocht- en Lux sensors. Tevens met Thermostaatfunctie.

Rithum Switch

Rithum Switch

De 4" Rithum Switch sluit je aan op 230V netspanning of 12-30VDC, heeft WiFi, en kun je verbinden met Philips Hue, HA en Sonos. En werkt via betaalde Plugins met bijv. FIBARO, Homey, Tado, en BluOS. Tevens met Thermostaatfunctie.

Akubela HyPanel Touch Screen 230V PS51-R2-EU

Akubela Hypanel 230V

De 4" Akubela HyPanel R2 sluit je aan op 230V netspanning, heeft WiFi of een RJ45 poort voor LAN verbinding, is een ZigBee Hub, en kan via het tweevoudige relais 2 groepen schakelen met een totale belasting van maximaal 1200Watt.

Akubela Hypanel Lite 230V

Akubela HyPanel Lite

De 3.27" Akubela HyPanel R2 Lite sluit je aan op netspanning, met WiFi of via RJ45 poort voor LAN verbinding, is een ZigBee Hub, heeft 4 programmeerbare knoppen en kan via het tweevoudige relais 2 groepen schakelen, maximaal 1200Watt.

Akubela Touch Screen Luxe

Akubela HyPanel Lux

De 2.1" Akubela HyPanel Lux op netspanning, met WiFi of LAN verbinding, is een ZigBee Hub, heeft 4 programmeerbare knoppen en een RGB verlichte Draaiknop, en kan via het tweevoudige relais 2 groepen schakelen, maximaal 1200Watt.

Akubela HyPanel Pro Touch Screen met camera

Akubela Hypanel PRO

De 8" Akubela HyPanel PRO sluit je aan op netspanning, met WiFi of LAN verbinding, naar keuze met camera, is een ZigBee Hub, en kan via het tweevoudige relais 2 groepen schakelen met een totale belasting van maximaal 1200Watt.

Akuvox Video Deurbel Intercom E12S

Akuvox Video Deurbel E12S

Deze slimme Video deurbel 12V of POE kun je perfect combineren met het Akubela HyPanel en indien met cloud verbonden te gebruiken met de SmartPlus App. Heeft tevens NFC, RFiD reader, Bluetooth, Wiegand contact, en Relais aan boord voor je elektrische slot.

Akuvox Video Deurbel Intercom E16C of E18C

Akuvox Video Deurbel E16/E18

Deze slimme Video deurbel 5" of 7" met touch screen en gezichtsherkenning, kun je combineren met het Akubela HyPanel en/of is te gebruiken met de SmartPlus App. Heeft tevens NFC, RFiD, Bluetooth, Wiegand contact en PIN tbv Relais aan boord voor je elektrische slot.

 

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan voor slimme Smart Home Bediening via Touchscreen met Slimme Video deurbel en intercom functie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »