• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

Over ons

Home2link, opgericht door Patrick Lehman, is ontstaan uit passie voor huisautomatisering en bedieningsgemak.

Jaren geleden is dit heel simpel begonnen met het automatiseren van de bediening van mijn Audio & Video systeem. Om gewoonweg TV te kunnen kijken, moest ik mijn TV aan zetten, mijn decoder en mijn receiver. Om het geluid te regelen, van kanaal te veranderen of een film in Dolby Surround te bekijken, had ik steeds 3 afstandsbedieningen nodig.  En dan hebben we het nog niet eens over de CD/DVD speler, videorecorder en Apple TV die we ook moeten kunnen bedienen. Totaal 6 afstandsbedieningen. Niet handig, en dat moest makkelijker kunnen.

Ik ben toen terecht gekomen bij de Logitech Harmony, die via scenes de juiste apparatuur automatisch aanzet en op de juiste ingangen instelt. Éen afstandsbediening die alles regelt, en tevens dummy proof is, en dus echt iedereen overweg mee kan. Werkelijk waar geweldig. Zo is de passie ontstaan om de rest van het huis ook te automatiseren, en gemak en comfort in huis te creëren

Home2Link Pand en Bus

Het vreemde is dat ik dit gemak en comfort al jaren in mijn auto heb, want daar werkt wel bijna alles automatisch. Als ik aan kom lopen gaat de auto al van het slot, zonder dat ik de sleutel uit mijn zak hoef te halen. Doe ik de deur open gaat automatisch de binnenverlichting aan. Als het donker is gaat de rij verlichting automatisch aan, regen sensoren voor de ruitenwissers, parkeer sensoren, achteruit rij camera, en de auto onthoudt tevens al mijn laatste instellingen. Toch gek dat ik dit gemak in huis niet heb terwijl ik daar veel meer gebruik van maak.

Om van mijn huis een Smart Home te maken ben ik op internet gaan zoeken naar de mogelijkheden. Al heel snel zag ik door de bomen het bos niet meer qua mogelijkheden, en heb ik achteraf wat verkeerde keuzes gemaakt, die inmiddels ergens op zolder liggen te verstoffen, en dat is echt zonde van het geld. Ik had wel 3 of 4 apps om mijn huis mee te bedienen, voor mijn verwarming, voor mijn zonnescherm, voor mijn verlichting, en voor mijn tuin. Net als bij mijn audio & video apparatuur niet handig. Ook dat moest anders kunnen, en ben ik opzoek gegaan naar een totaal oplossing.

Één systeem, één app, om echt alles mee te kunnen bedienen, inclusief mijn Audio & Video apparatuur, en op de toekomst voorbereid. Met tevens de mogelijkheid om een aantal zaken volledig automatisch te laten verlopen, en parallel hieraan de oude (schakel) methode blijft functioneren, en de oppas dus ook gewoon de apparaten kan bedienen.

Dit heb ik gevonden in het FIBARO Smart Home systeem, welke tevens door het open platform prima samenwerkt met andere fabricaten, zoals Homey, Logitech, Nest, etc..

Uit deze zoektocht is Home2Link ontstaan, om ook uw wens van uw huis een Smart Home te maken te kunnen verwezenlijken. Maak gebruik van mijn ervaring en voorkom miskopen waar u later spijt van krijgt.

Onze missie

Domotica toegankelijk maken voor iedereen.
We willen onze klanten begeleiden bij de wens hun huis te automatiseren d.m.v. een duidelijke website die alleen producten laat zien die ook daadwerkelijk met elkaar functioneren, wat nogal een probleem is bij domotica producten. Met online advies en uitleg, via de helpdesk, met gratis persoonlijk advies aan huis en in de winkel met een interactieve showroom voor een echte Smart Home beleving. Indien gewenst kunnen we het systeem volledig geïnstalleerd opleveren met een gebruikers training. Tevens organiseren we elke 2-4 weken een introductieavond voor beginners en workshops om het optimale uit je Smart Home Systeem te halen.

Onze visie

De best gewaardeerde domotica shop van regio Haarlem en online in Nederland.
Met een breed assortiment voor een totaal oplossing, met een goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levertijden, afspraken na komen, service leveren, en echt naar de klanten te luisteren en daarmee aan de slag te gaan.

Contact

Neem contact op voor gratis persoonlijk advies aan huis (+50Km regio Haarlem), of voor het bezichtigen van de interactieve showroom.

Bekijk de video voor een FIBARO Smart Home impressie;

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »