• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

Watersensoren

13
De Slimme Watersensor werkt op een batterij en detecteert de aanwezigheid van water. De sensor geeft een alarm en signaal waarmee andere componenten in- of uitgeschakeld kunnen worden.
Lees meer
Sorteren op:

De Watersensor geeft je een veilig gevoel als je de wasmachine of vaatwasser aan zet en de deur uit gaat. Bij water detectie gaat het akoestische alarm af en ontvang je een melding op je smartphone dat er lekkage gedetecteerd is, en het elektrisch apparaat in de buurt uitgeschakeld wordt via een slimme Z-wave Tussenstekker.De mogelijkheden zijn eindeloos.

De Watersensor is een universele Z-Wave Plus water / temperatuur sensor en werkt op een batterij of externe 12/24V spanning. De sensor registreert de temperatuur en detecteert de aanwezigheid van water, en geeft een signaal waarmee andere componenten in- of uitgeschakeld kunnen worden en een melding via je Smart Home Systeem kan worden gestuurd naar je smartphone of tablet voor dreigend gevaar. De sensor heeft ook een akoestisch alarm, werkt ook stand-alone, blijft drijven op het water en heeft tevens een tilt of trilling sensor zodat je weet wanneer de sensor verplaatst is.

Neem geen risico en voorkom waterschade met een slimme Water Sensor.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »