• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

Smart Home Beveiliging

Motion Sensor Beveiliging

Wat doet het?

Smart Home Verlichting

Automatisch uw lichten aan


Voorkom inbraak en schade. Het Smart Home Systeem schakelt 's avonds als het donker wordt automatisch de verlichting aan. Zo is het net alsof er iemand thuis is, en kun je erger voorkomen.
Verlichting schakelaars

Smart Home Slot

Automatisch uw deur op slot


Vergeet je wel eens de voordeur op slot te draaien? Het Smart Home Systeem niet! Slimme elektrische sloten gaan automatisch op het nachtslot, en doen de deur voor je open als je thuis komt.
Elektrisch Slot

Bewegingssensor alarm

Alarm inschakelen


Een Smart Home Systeem "ziet" dat er niemand thuis is, en schakelt het alarm in. De slimme draadloze Bewegingssensoren en Deur/Raam sensoren bewaken jouw domein.
Bewegingssensor

Smart Home Sirene

Waarschuwt bij inbraak


Je ontvang een inbraak alarm op je smartphone of tablet. De Sirene gaat af, de lampen gaan fel knipperen, verjaagt de inbreker en waarschuwt de buurt. De slimme camera legt de beelden vast voor de politie.
Sirene

Smart Home Deur/Raam sensor

Ramen en Deuren gesloten?


Het Smart Home Systeem houdt in de gaten of je ramen en deuren gesloten zijn. Je ontvangt direct een melding op je smartphone mocht je vergeten een raam of deur af te sluiten als je de deur uit gaat en het Alarm activeert.
Deur/Raam sensoren

Smart Home Intercom

Video Intercom


Kijk eerst wie er voor de deur staat! Wel zo veilig. Met een Smart Home Video Intercom kun je op je smartphone of tablet live bekijken wie er voor de deur staat. Uit veiligheid worden automatisch de beelden opgenomen.
Video Intercom

Smart Home Camera

Bewakingscamera's


Slimme bewakingscamera's en video intercoms reageren direct op beweging en starten de opnamen. Het Smart Home Systeem ontvangt dit signaal en schakelt direct de buitenverlichting aan en verjaagt de inbreker of vandaal.
Beveiligingscamera's

Brand, CO, Lekkage alarm

Brand-, CO-, en Watersensoren


Slimme draadloze sensoren bewaken je huis en geven een luid alarm signaal, met melding op je smartphone van lekkage, brand-, of koolmonoxide ontwikkeling. Dat is veiligheid voor jou en je gezin, en voorkomt enorme schade.
Veiligheidssensoren

Z-wave Netwerk

Z-wave Netwerk


Alle slimme modules communiceren  draadloos met het basisstation via een beveiligd Z-wave signaal, met lage frequentie, dus beter bereik. Tevens werken de schakelaars als repeaters en heb je eenvoudig bereik tot op zolder.
Lees meer

Wat heb je nodig?

Z-wave Basisstation

Basisstation


Voor een Smart Home Systeem heb je minimaal een Basisstation (ook wel Gateway of Hub) nodig. Dit is de centrale mini computer die alles draadloos via een zeer stabiel Z-wave signaal met elkaar verbind en aanstuurt.
Basisstations

Z-wave Actoren

Actoren


De Actoren zijn de draadloze schakelaars binnen je Smart Home Systeem. Zij bedienen je verlichting, verwarming, rolluiken, gordijnen, zonnescherm, en overige elektrische apparaten. Tevens meten ze het stroomverbruik.
Schakelaars

Z-wave Sensoren

Sensoren


Voor de automatisering en beveiliging van je Smart Home Systeem heb je de draadloze Sensoren nodig voor detectie van bijv. beweging, lichtsterkte (lux), temperatuur, co, rook, hitte, brand, lekkage, en open deuren en ramen.
Sensoren

Z-wave Remotes

Bediening


Je Smart Home Systeem bedien je eenvoudig via de App op je Smartphone of Tablet, van waar ook ter wereld. Maar je kunt ook draadloze slimme Remotes gebruiken. Uiteraard blijven de wandschakelaars ook gewoon werken
Afstandsbedieningen

Slimme Scenes

Scènes


De echte kracht van een Smart Home Systeem zit 'm in de Scènes. Dit zijn Scenario's voor je huisautomatisering op basis van "als dit -> dan dat" (IFTTT). Éénvoudig zelf te programmeren via de Wizard, in Blokken of met LUA.
Voorbeeld Scènes

Z-wave Installatie

Installatie


Installatie is éénvoudig. De draadloze sensoren werken op batterijen en kun je plaatsen waar je wil. De Actoren sluit je aan zoals je een wandschakelaar aansluit, of plug-en-play met de tussenstekker. Liever uitbesteden? Dat kan...
Installatieservice

Fibaro Alarm Systeem € 699,-


Maak een goede start met deze kit van FIBARO. Je kunt later altijd uitbreiden en modules en sensoren toevoegen.

Het FIBARO Alarmpakket bestaat uit:
1x Home center Lite basisstation,
1x Rookmelder (tevens temperatuur sensor),
1x Watersensor (tevens temperatuur sensor),
3x Bewegingssensor (tevens temperatuur-, lichtsensor),
2x Deur/Raam Sensor (tevens temperatuur sensor),
1x Tussenstekker (tevens stroommeting.)
1x RFiD Keypad
1x Sirene van Neo Coolcam

Profiteer nu van deze aanbieding, of maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies aan huis of in de showroom.
FIBARO is het meest complete Smart Home Systeem in de markt, met draadloze bediening van al je slimme apparaten en verlichting met slechts één app.

Met dit pakket krijg je installatie garantie. Lukt het niet het pakket zelf te installeren dan helpen we je gratis of komen zelfs gratis langs in de omgeving Haarlem.
Toch liever niet zelf installeren? Neem dan contact op voor onze Installatie Service.

Of kom naar de gratis introductieavond

Contact:
T: +31 85 029 05 78
E: [email protected]

 

Fibaro Starterkit

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »