• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

Schakelmateriaal

96
Bij slimme inbouwschakelaars of dimmers hoort ook het juiste schakelmateriaal. Uiteraard werken de modules met uw oude schakelmateriaal, maar de dimmers werken beter met een impulsdrukker.
Lees meer
Sorteren op:

Bij Smart Home slimme inbouwschakelaars of dimmers hoort ook het juiste schakelmateriaal. Uiteraard werken de modules met uw oude schakelmateriaal, maar de dimmers werken beter met een impulsdrukker.

Een impulsdrukker 10A 250V is ideaal voor het bedienen van slimme domotica inbouwschakelaars en dimmers. Met de impulsdrukkers veert de schakel wip altijd weer terug in dezelfde positie en door te klikken gaat de lamp aan of uit (tegen gestelde status.) Tevens kun je i.c.m. een slimme dimmer ook nog omhoog en omlaag dimmen door de pulsdrukker vast te houden. Door te kiezen voor een impulsdrukker met geringe inbouwdiepte kun je de slimme module gemakkelijk inbouwen achter de schakelaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »