Smart Home Shelly-Cloud

Motion Sensor Beveiliging

Shelly, wat is het?


Met de Shelly IoT (Internet of Things) apparaten kun je eenvoudig en betaalbaar je huis of kantoor draadloos met de gratis Shelly App bedienen en automatiseren. Shelly werkt via je 2,4Ghz WiFi signaal lokaal of via de cloud, en je hebt geen dure Hub of Gateway nodig.

Schakel met je smartphone of tablet draadloos je lampen of apparaten, van waar ook ter wereld, en bekijk het energieverbruik. Maak je lampen slim met een Shelly inbouwschakelaar of dimmer achter je wandschakelaar, dan kun je de lampen bedienen via je smartphone en blijft je wandschakelaar ook gewoon nog werken. Maak eenvoudig slimme scènes (scenario's) en zet timers in de gratis Shelly App voor je automatisering. Zet bijvoorbeeld automatisch je lampen aan bij zonsondergang of start maandag t/m vrijdag je koffieapparaat om 7:30 uur. Ontvang een push bericht op je smartphone wanneer de wasmachine klaar is of bij lekkage. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook stembediening met Siri, Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk; "Hey Google, zet de tafellamp aan".

Shelly wordt geproduceerd in Europa (Bulgarije) en is Open Source. Daarmee kun je de Shelly modules met bijna elk Smart Home Systeem integreren. Veel Shelly modules zijn voorzien van een ESP8266 flash-bare chip wat het mogelijk maakt je eigen of alternatieve firmware te flashen, zoals bijvoorbeeld Tasmota of HomeKit. En het mooie is, je hoeft de Shelly niet eens open te maken. Flashen gaat eenvoudig via de direct te bereiken pins aan de buitenkant. Hiervoor is wel een FTDI adapter nodig.

Werkt o.a ook met

FIBARO
homey
Google
Apple HomeKit
HomeSeer
Domoticz
Home Assistant
SmartThings
OpenHab
IFTTT
Amazon Alexa
MQTT

* FIBARO Home Center 2, 3 of beperkt met de Lite via een Virtual Device/Quick App
** Apple HomeKit vereist flashen of een Homebridge


Het Shelly pakket is zeer compleet, met;
Actoren - actieve componenten aangesloten op voeding,
Remotes - afstandsbedieningen die andere Shelly apparaten kunnen bedienen,
Sensoren - t.b.v. het registreren van bijvoorbeeld temperatuur, vochtigheid, lekkage, status, e.d.,
en Slimme Lampen

Shelly Actoren

Shelly 1

Shelly 1

Shelly 1 is een inbouwschakelaar met een potentiaalvrij relais. Werkt op 12VDC, 24-48VDC of 230VAC. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je verlichting, apparaten, garagedeur of elektrisch slot.

Shelly Plus 1

NIEUW: Shelly Plus 1

Shelly Plus 1 is de verbeterde inbouwschakelaar met een potentiaalvrij relais. Werkt op 12VDC, 24-240VDC of 230VAC. Met snellere ESP32 chip, betere beveiliging, scripting en meer. Klik op de foto voor uitgebreide info.

Shelly 1L

Shelly 1L

De Shelly 1L is de lang verwachte inbouwschakelaar die je kunt aansluiten zonder blauwe nul-draad, welke vaak ontbreekt achter je wandschakelaar. De Shelly 1L dien je te voorzien van de Shelly Bypass bij minder als 20W.

Shelly 1PM

Shelly 1PM

Shelly 1PM is een inbouwschakelaar met stroommeting en oververhitting beveiliging. Werkt op 24-48VDC of 230VAC. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je verlichting en apparaten, en meet het energieverbruik.

Shelly Plus 1PM

NIEUW: Shelly Plus 1PM

Shelly Plus 1PM is de verbeterde  inbouwschakelaar met stroommeting. Werkt op 24-240VDC of 230VAC. Met snellere ESP32 chip, stroommeting, betere beveiliging, scripting en meer. Klik op de foto voor uitgebreide info.

Shelly 2.5

Shelly 2.5

Shelly 2.5 is een dubbele inbouwschakelaar met tevens rolluik schakelaar functie. Werkt op 24-48VDC of 230VAC. Ideaal voor het automatiseren van o.a.je verlichting, rolluiken, gordijnen en zonnescherm.

Shelly Dimmer 2

Shelly Dimmer 2

Shelly Dimmer 2 is een inbouw dimmer met stroommeting en werkt ook zonder blauwe nul-draad (<10W Bypass nodig.) Werkt op 230VAC. Ideaal voor het automatiseren van je verlichting en meet het energieverbruik.

Shelly RGBW 2

Shelly RGBW 2

Shelly RGBW2 is een 4-kanaals LED-strip controller of LED dimmer. Werkt op 12-24VDC. Ideaal voor het automatiseren van je Witte-, RGB, of RGBW LED-strips en voor je 12-24VDC LED lampen.

Shelly EM

Shelly EM

Shelly EM is een Energiemeter en kun je draadloos eenvoudig en nauwkeurig het Energieverbruik monitoren en registreren. Werkt op 230VAC, met 50A of 120A klemmen.

Shelly Plug-S

Shelly Plug-S

Shelly Plug-S is een slimme tussenstekker met stroommeting. Maximaal 10A/2300W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je sta- en tafel lampen, apparaten, en meet het energieverbruik.

Shelly Plug

Shelly Plug

Shelly Plug is een slimme tussenstekker met stroommeting. Maximaal 16A/3680W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je sta- en tafel lampen, apparaten, en meet het energieverbruik.

Shelly 3EM

Shelly 3EM

Shelly 3EM is een 3-fase Energiemeter en kun je draadloos eenvoudig en nauwkeurig het Energieverbruik monitoren en registreren. Werkt op 230VAC, met meegeleverde 120A klemmen.

Shelly PRO 4PM

NIEUW: Shelly Pro 4PM

De Shelly Pro 4PM is de opvolger van de 4Pro en is een slimme WiFi, LAN en Bluetooth schakelaar voor in je meterkast. Schakel tot 4 groepen 16A (max. 40A) en lees de status en het verbruik af op het LCD schermpje.

Shelly UNI

Shelly UNI

Shelly UNI is een super kleine slimme implantaat en 12V-36VDC of 12V-24VAC inbouw schakelaar anex universele sensor, met 2 digitale inputs en 2 potentiaalvrije schakelbare/bedienbare outputs.

Shelly PRO 4PM

NIEUW: Shelly TRV

De Shelly TRV Thermostaatknop is een slimme WiFi thermostaatknop voor je radiator. Bedien je verwarming met de app, stel je eenvoudig schema's in, en ervaar je een aangename temperatuur op elke kamer.

Shelly Remotes

Shelly i3

Shelly i3

Shelly i3 is een slimme 3-kanaals inbouwschakelaar. De 3 inputs kun je gebruiken om andere Shelly Actoren te schakelen met je wandschakelaar, door 1x, 2x, 3x en lang indrukken. 

Shelly Button1

Shelly Button1

Shelly Button1 is een slimme oplaadbare drukknop afstandsbediening om andere Shelly Actoren te schakelen met je wandschakelaar, door 1x, 2x, en lang indrukken. 

Shelly Button

Shelly Button

Shelly Button is een handschakelaar, verkrijgbaar in het zwart of wit, voor de Shelly 1 of 1PM. Maar ook de Shelly Dimmer 2 past. Ideaal voor het schakelen van je tafel- en stalampen.

Shelly Sensors

Shelly Motion

Shelly Motion

De Shelly Motion is een beweging sensor op batterijen. Tevens meet deze Lux (lichtsterkte) en Trillingen (Sabotage.) Maak slimme scènes voor je verlichting en i.c.m. de Raam/Deur sensor zet je eenvoudig een beveiligingssysteem op.

Shelly Door-Window 2 Sensor

Shelly Door-Window 2

Shelly Door-Window 2 is een Deur-Raam sensor op batterijen. Naast de magneet sensor meet de sensor tevens temperatuur, lux, vibratie (sabotage) en tilt. Zo maak je met Shelly je eigen alarmsysteem.
Shelly Flood

Shelly Flood

Shelly Flood is een slimme watersensor op batterijen. Naast detectie van lekkage, meet de Flood sensor ook de temperatuur en kun je 'm ook buiten plaatsen. Waarschuwing via luid akoestisch signaal en push bericht
Shelly Addon Temperature Sensors

Shelly Add-on

Shelly Add-on is een toevoeging op de Shelly 1 of 1PM, voor detectie van temperatuur met tot 3 DS18B20 waterdichte sensoren of vochtigheid met een HT22 sensor. Ideaal voor de badkamer of je aquarium.
Shelly H&T

Shelly H&T

Shelly H&T in Zwart of Wit is een Vochtigheid en Temperatuur sensor met 365 dagen cloud historie en werkt op batterijen. Ideaal voor het slim aansturen van je verwarming of ventilatie systeem

Shelly GAS

Shelly GAS

Shelly GAS is een gas sensor op 230VAC met geïntegreerde stekker. De sensor geeft een akoestisch alarm en via een scène een notificatie op je smartphone of tablet met een melding van gas lekkage.

Shelly Smart Bulbs

Shelly DUO

Shelly DUO

De Shelly Duo WiFi Smartbulb is een slimme E27 Led lamp van 9W die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en instellen van koud tot warm wit licht, of kies voor RGBW. Zet bijv. automatisch je lampen aan bij zonsondergang.

Shelly DUO GU10

Shelly DUO GU10

De Shelly Duo WiFi GU10 is een slimme GU10 Led lamp van 5W die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en instellen van koud tot warm wit licht, of kies voor RGBW. Start bijv. de scène film kijken en dim je lampen tot 10%.

Shelly Bulb RGBW

Shelly Bulb RGBW

De Shelly WiFi Smartbulb is een slimme E27 RGBW Led lamp van 5W die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en kunt instellen in elke gewenste kleur. Start bijvoorbeeld de scène Romantisch en zet automatisch de juiste sfeer.

Shelly Vintage A60

Shelly Vintage A60

De Shelly Vintage A60 WiFi Smartbulb is een slimme E27 Filament lamp van 7W warmwit die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en instellen voor de juiste sfeer. Breng romantisch en stijlvol samen.

Shelly Vintage ST64

Shelly Vintage ST64

De Shelly Vintage ST64 WiFi Smartbulb is een slimme E27 Filament lamp van 7W warmwit die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en instellen voor de juiste sfeer. Breng romantisch en stijlvol samen.

Shelly Vintage G125

Shelly Vintage G125

De Shelly Vintage G125 WiFi Smartbulb is een slimme E27 Filament lamp van 4W warmwit met amber coating die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en instellen voor de juiste sfeer.

Nieuw en Verwacht: Shelly Pro Line

 

Shelly Pro 1


Shelly Pro 1

De Shelly Pro 1 is een DIN-Rail Wifi, LAN 110-240VAC, 16A of 12VDC schakelaar met potentiaalvrij relais, voor in je groepenkast, t.b.v. automatiseren van je verlichting, garagedeur, deurbel, en meer.  

Shelly Pro 1PM


Shelly Pro 1PM

De Shelly Pro 1PM is een DIN-Rail Wifi, LAN 110-240VAC, 16A of 12VDC relais schakelaar met stroommeting, voor in je groepenkast, t.b.v. automatiseren en stroommeting van je verlichting, wcd's, wasmachine, en meer.

Shelly Pro 2 en 2PM


Shelly Pro 2 en 2PM

De Shelly Pro 2/PM is een DIN-Rail Wifi, LAN 110-240VAC, 2 fasex16A (max 25A) of 12VDC dubbele schakelaar met potentiaalvrij relais of stroommeting (PM), t.b.v. automatiseren van je verlichting, rolluiken, en meer.


Shelly werkt met Google en Alexa


Ook stembediening met Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk; "Hey Google, zet de tafellamp aan".

Shelly heeft een eigen gratis App waarmee je eenvoudig en goedkoop een Smart Home Systeem opzet zonder de kosten van een Gateway/Hub. Daarna kun je de Actoren en Led-Lampen ook draadloos bedienen met de App van waar ook ter wereld, opnemen in slimme scènes (scenario's) en timers instellen, zoals bijvoorbeeld je lamp inschakelen bij zonsondergang. De open source zorgt ervoor dat je Shelly 1 met nagenoeg elk huisautomatiseringssysteem kunt integreren. 

Heb je geen verstand van elektra of lukt het niet de modules zelf te installeren dan helpen we je gratis op weg via de helpdesk. Toch liever niet zelf installeren? Neem dan contact op voor onze Installatie Service.

Contact:
T: +31 85 029 05 78
E: [email protected]

 

Shelly Compatibility Google-Alexa

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »