• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

Smart Home Shelly-Cloud

Motion Sensor Beveiliging

Shelly, wat is het?


Met de Shelly IoT (Internet of Things) apparaten kun je eenvoudig en betaalbaar je huis of kantoor draadloos met de gratis Shelly App bedienen en automatiseren. Shelly werkt via je 2,4Ghz WiFi signaal lokaal of via de cloud, en je hebt geen dure Hub of Gateway nodig.

Schakel met je smartphone of tablet draadloos je lampen of apparaten, van waar ook ter wereld, en bekijk het energieverbruik. Maak je lampen slim met een Shelly inbouwschakelaar of dimmer achter je wandschakelaar, dan kun je de lampen bedienen via je smartphone en blijft je wandschakelaar ook gewoon nog werken. Maak eenvoudig slimme scènes (scenario's) en zet timers in de gratis Shelly App voor je automatisering. Zet bijvoorbeeld automatisch je lampen aan bij zonsondergang of start maandag t/m vrijdag je koffieapparaat om 7:30 uur. Ontvang een push bericht op je smartphone wanneer de wasmachine klaar is of bij lekkage. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook stembediening met Siri, Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk; "Hey Google, zet de tafellamp aan".

Shelly wordt geproduceerd in Europa (Bulgarije) en is Open Source. Daarmee kun je de Shelly modules met bijna elk Smart Home Systeem integreren. Veel Shelly modules zijn voorzien van een ESP8266 flash-bare chip wat het mogelijk maakt je eigen of alternatieve firmware te flashen, zoals bijvoorbeeld Tasmota of HomeKit. En het mooie is, je hoeft de Shelly niet eens open te maken. Flashen gaat eenvoudig via de direct te bereiken pins aan de buitenkant. Hiervoor is wel een FTDI adapter nodig.

Werkt o.a ook met

FIBARO
homey
Google
Apple HomeKit
HomeSeer
Domoticz
Home Assistant
SmartThings
OpenHab
IFTTT
Amazon Alexa
MQTT

* FIBARO Home Center 2, 3 of beperkt met de Lite via een Virtual Device/Quick App
** Apple HomeKit vereist flashen of een Homebridge


Het Shelly pakket is zeer compleet, met;
Actoren - actieve componenten aangesloten op voeding,
Remotes - afstandsbedieningen die andere Shelly apparaten kunnen bedienen,
Sensoren - t.b.v. het registreren van bijvoorbeeld temperatuur, vochtigheid, lekkage, status, e.d.,
en Slimme Lampen

Shelly Actoren

Shelly 1

Shelly 1

Shelly 1 is een inbouwschakelaar met een potentiaalvrij relais. Werkt op 12VDC, 24-48VDC of 230VAC. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je verlichting, apparaten, garagedeur of elektrisch slot.

Shelly 1PM

Shelly 1PM

Shelly 1PM is een inbouwschakelaar met stroommeting en oververhitting beveiliging. Werkt op 24-48VDC of 230VAC. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je verlichting en apparaten, en meet het energieverbruik.

Shelly 2.5

Shelly 2.5

Shelly 2.5 is een dubbele inbouwschakelaar met tevens rolluik schakelaar functie. Werkt op 24-48VDC of 230VAC. Ideaal voor het automatiseren van o.a.je verlichting, rolluiken, gordijnen en zonnescherm.

Shelly Plus 1

Shelly Plus 1

Shelly Plus 1 is de verbeterde inbouwschakelaar met een potentiaalvrij relais. Werkt op 12VDC, 24-48VDC of 230VAC. Met snellere ESP32 chip, betere beveiliging, scripting en meer. Klik op de foto voor uitgebreide info.

Shelly Plus 1PM

Shelly Plus 1PM

Shelly Plus 1PM is de verbeterde  inbouwschakelaar met stroommeting. Werkt op 24VDC of 230VAC. Met snellere ESP32 chip, stroommeting, betere beveiliging, scripting en meer. Klik op de foto voor uitgebreide info.

Shelly Plus 2PM

Shelly Plus 2PM

Shelly Plus 2PM is de verbeterde  dubbele inbouwschakelaar of rolluikschakelaar met stroommeting. Werkt op 24VDC of 230VAC. Met snellere ESP32 chip, stroommeting, betere beveiliging, scripting en meer.

Shelly 1L

Shelly 1L

De Shelly 1L is de inbouwschakelaar die je kunt aansluiten zonder blauwe nul-draad, welke vaak ontbreekt achter je wandschakelaar. De Shelly 1L heeft een Shelly Bypass nodig bij minder als 20W.

Shelly Dimmer 2

Shelly Dimmer 2

Shelly Dimmer 2 is een inbouw dimmer met stroommeting en werkt ook zonder blauwe nul-draad (<10W Bypass nodig.) Werkt op 230VAC. Ideaal voor het automatiseren van je verlichting en meet het energieverbruik.

Shelly RGBW 2

Shelly RGBW 2

Shelly RGBW2 is een 4-kanaals LED-strip controller of LED dimmer. Werkt op 12-24VDC. Ideaal voor het automatiseren van je Witte-, RGB, of RGBW LED-strips en voor je 12-24VDC LED lampen.

Shelly Plus 1 Mini

Shelly Plus 1 Mini

De Shelly Plus 1 Mini is de super kleine WiFi inbouw schakelaar met een potentiaal vrij relais. Ideaal voor in kleine inbouw ruimtes. Snelle ESP32 chip, max. 8A bij 230VAC en 5A bij 30VDC. Met bluetooth, werkt als wifi versterker, MQTT en meer.

Shelly Plus 1PM Mini

Shelly Plus 1PM Mini

De Shelly Plus 1PM Mini is de super kleine WiFi inbouw schakelaar met stroommeting. Ideaal voor in kleine inbouw ruimtes. Snelle ESP32 chip, max. 8A bij 230VAC. Met bluetooth, werkt als wifi versterker, MQTT en meer.

Shelly Plus PM Mini

Shelly Plus PM Mini

De Shelly Plus PM Mini is de super kleine WiFi stroommeter en heeft geen schakelbaar relais. Ideaal voor in kleine inbouw ruimtes. Snelle ESP32 chip, max. 16A bij 230VAC. Met bluetooth, werkt als wifi versterker, MQTT en meer.

Shelly Plus 1 Mini Gen3

Nieuw: Shelly 1 Mini Gen3

De Shelly 1 Mini is de super kleine WiFi inbouw schakelaar met een potentiaal vrij relais. Ideaal voor in kleine inbouw ruimtes. Snelle ESP-Shelly-C38F 8MB flash chip, max. 8A bij 230VAC en 5A bij 30VDC. Met bluetooth, werkt als wifi versterker, MQTT en meer.

Shelly 1PM Mini Gen3

Nieuw: Shelly 1PM Mini Gen3

De Shelly Plus 1PM Mini is de super kleine WiFi inbouw schakelaar met stroommeting. Ideaal voor in kleine inbouw ruimtes. Snelle ESP-Shelly-C38F 8MB flash chip, max. 8A bij 230VAC. Met bluetooth, werkt als wifi versterker, MQTT en meer.

Shelly PM Mini Gen3

Nieuw: Shelly PM Mini Gen3

De Shelly Plus PM Mini is de super kleine WiFi stroommeter en heeft geen schakelbaar relais. Ideaal voor in kleine inbouw ruimtes. Snelle ESP-Shelly-C38F 8MB flash chip, max. 16A bij 230VAC. Met bluetooth, werkt als wifi versterker, MQTT en meer.

Shelly EM

Shelly EM

Shelly EM is een Energiemeter en kun je draadloos eenvoudig en nauwkeurig het Energieverbruik monitoren en registreren. Werkt op 230VAC, met 50A of 120A klemmen.

Shelly 3EM

Shelly 3EM

Shelly 3EM is een 3-fase Energiemeter en kun je draadloos eenvoudig en nauwkeurig het Energieverbruik monitoren en registreren. Werkt op 230VAC, met meegeleverde 120A klemmen.

Shelly Pro 3EM

Shelly Pro 3EM

Shelly Pro 3EM is de nieuwe 3-fase Energiemeter en kun je draadloos eenvoudig en nauwkeurig het Energieverbruik monitoren en registreren. Werkt op 230VAC, met meegeleverde 120A klemmen.

Shelly Pro 3EM 400A

Shelly Pro 3EM 400A

Shelly Pro 3EM 400A is de nieuwe 3-fase Energiemeter en kun je draadloos eenvoudig en nauwkeurig het Energieverbruik monitoren en registreren. Werkt op 230VAC, met meegeleverde 400A klemmen.

Shelly Pro 3EM Switch Add-On

Shelly Switch Add-On

Shelly Switch Add-On is een galvanisch gescheiden relais die je op de Pro 3EM klikt om vervolgens max. 2A te kunnen schakelen met de Pro 3EM. Activeer bijv. je boiler als je zonnepanelen voldoende energie leveren.

Shelly Plug

Shelly Plug

Shelly Plug is een slimme tussenstekker met stroommeting. Maximaal 16A/3680W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je sta- en tafel lampen, apparaten, en meet het energieverbruik.

Shelly Plug-S

Shelly Plug-S

Shelly Plug-S is een slimme compacte  tussenstekker met stroommeting. Maximaal 10A/2300W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je sta- en tafel lampen, apparaten, en meet het energieverbruik. Met led-ring als nachtlampje en kinderbeveiliging.

Shelly Plus Plug-S

Shelly Plus Plug-S

Shelly Plus Plug-S wit of zwart is de nieuwe slimme compacte tussenstekker met ESP32 chip, met Bluetooth voor WiFi verbinding en stroommeting. Maximaal 12A/2500W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je sta- en tafel lampen, en apparaten.

Shelly UNI

Shelly UNI

Shelly UNI is een super kleine slimme implantaat en 12V-36VDC of 12V-24VAC inbouw schakelaar anex universele sensor icm een DS18B20 of DHT22 sensor, met 2 digitale inputs en 2 potentiaalvrije schakelbare/bedienbare outputs.

Shelly Pro 1


Shelly Pro 1

De Shelly Pro 1 is een DIN-Rail Wifi, LAN 110-240VAC, 16A met potentiaalvrij relais, voor in je groepenkast, t.b.v. automatiseren van je verlichting, garagedeur, deurbel, en meer. Ideaal om ook andere spanningen te schakelen. 

Shelly Pro 1PM


Shelly Pro 1PM

De Shelly Pro 1PM is een DIN-Rail Wifi, LAN 110-240VAC, 16A relais schakelaar met stroommeting, voor in je groepenkast, t.b.v. automatiseren en stroommeting van je verlichting, wcd's, wasmachine, en meer.

Shelly Pro 2 en 2PM


Shelly Pro 2

De Shelly Pro 2 is een DIN-Rail Wifi, LAN 110-240VAC, 2 fase x16A (max 25A) dubbele schakelaar met 2 potentiaal vrije relais, t.b.v. automatiseren van bijv. 2 groepen of je verlichting en apparaten en meer.

Shelly Pro 2 en 2PM


Shelly Pro 2PM

De Shelly Pro 2PM is een DIN-Rail Wifi, LAN 110-240VAC, 2 fase x16A (max 25A) dubbele schakelaar met stroommeting (PM), t.b.v. automatiseren van je verlichting, apparaten, en meer. Heeft tevens rolluik functie voor je rolluik, zonnescherm of gordijn.

Shelly Pro Dual Cover/Shutter PM


Shelly Pro Dual Cover PM

De Shelly Pro Dual Cover/Shutter PM is een DIN-Rail Wifi, LAN 110-240VAC, 2 fase x16A (max 32A) dubbele rolluik schakelaar met stroommeting (PM), t.b.v. automatiseren van je rolluiken, zonneschermen, gordijnen en meer.

Shelly PRO 4PM


Shelly Pro 4PM

De Shelly Pro 4PM is een slimme WiFi, LAN schakelaar voor in je meterkast. Met Bluetooth om eenvoudig met je WiFi te verbinden. Schakel tot 4 groepen 16A (max. 40A) en lees de status en het stroomverbruik af op het schermpje.

Shelly PRO 3


Shelly Pro 3

De Shelly Pro 3 is een slimme potentiaal vrije WiFi, LAN schakelaar voor in je meterkast. Met Bluetooth om eenvoudig met je WiFi te verbinden, en snelle ESP32 chip. Schakel tot 3 groepen 16A, ideaal voor 3 fase schakeling.

Shelly Wall Display


NIEUW: Shelly Wall Display

Met de 4" Shelly Wall Display voor aan de muur bedien en monitor je eenvoudig al je Shelly's in de kamer. Je plaats eenvoudig de Shelly Touch Screen op de plek van de wandschakelaar. Heeft tevens een 5A Relais, en Temp-, Vocht- en Lux sensors.

Shelly PRO 4PM


Shelly TRV

De Shelly TRV Thermostaatknop is een slimme WiFi thermostaatknop voor je radiator. Start nu met energie besparen en bedien je verwarming met de app, stel eenvoudig schema's in, en ervaar een aangename temperatuur op elke kamer.

NIEUW: Shelly Bluetooth Apparaten

Shelly BLU Button1

Shelly BLU Button1

Schakel met de Shelly BLU Button1 draadloos je Shelly apparaten. Maak eenvoudig slimme actions of scènes (scenario's) voor 1x, 2x, 3x en lang indrukken. Vereist min. 1 Shelly Plus of Pro als Bluetooth gateway.

Shelly BLU Door Window Sensor

Shelly BLU Door-Window 

Met de Shelly BLU Door-Window sensor Wit, Zwart, Bruin, maak je eenvoudig een alarm systeem of een slimme scène in de Shelly App om bijv. het licht te schakelen als je 's avonds thuis komt. Vereist min. 1 Shelly Plus of Pro als Bluetooth gateway.

Shelly BLU Motion Sensor

Shelly BLU Motion 

Met de Shelly BLU Motion maak je eenvoudig een alarm systeem of een slimme scène in de Shelly App om bijv. het licht te schakelen. Reageert supersnel in minder als 100ms! Vereist min. 1 Shelly Plus of Pro als Bluetooth gateway.

Shelly BLU Gateway

Shelly BLU Gateway

De Shelly BLU Gateway is de ideale oplossing als je nog geen of niet voldoende Shelly Plus of Pro apparaten in huis hebt als Bluetooth gateway. Ondersteunt scripting, MQTT, Web-socket en andere platformen zoals HA. Werkt tevens als WiFi versterker.

Shelly Remotes

Shelly i3

Shelly i3

Shelly i3 is een slimme 3-kanaals inbouwschakelaar. De 3 inputs kun je gebruiken om andere Shelly Actoren te schakelen met je wandschakelaar, door 1x, 2x, 3x en lang indrukken. 

Shelly i4/i4DC

Shelly i4/i4DC

Shelly i4 of i4DC is een slimme 4-kanaals inbouwschakelaar. De 4 inputs kun je gebruiken om andere Shelly Actoren te schakelen met je wandschakelaar, door 1x, 2x, en lang indrukken. 

Shelly Button1

Shelly Button1

Shelly Button1 Zwart of Wit is een slimme oplaadbare drukknop afstandsbediening om andere Shelly Actoren te schakelen met je wandschakelaar, door 1x, 2x, en lang indrukken. 

Shelly Sensors

Shelly Plus Smoke

NIEUW: Shelly Plus Smoke

De Shelly Plus Smoke is een slimme rookmelder. Maak slimme scènes met een melding op je smartphone in geval van rook ontwikkeling of brand en schakel automatisch verlichting en rolluiken open. Heeft tevens een luide sirene en led-flitsen. 

Shelly Motion 2

Shelly Motion 2

De Shelly Motion 2 is de nieuwe en  Award Winning beweging sensor met oplaadbare batterij. Tevens meet deze Lux (lichtsterkte) en Trillingen (Sabotage.) I.c.m. de Raam/Deur sensor zet je eenvoudig een beveiligingssysteem op.

Shelly Door-Window 2 Sensor

Shelly Door-Window 2

Shelly Door-Window 2 is een Deur-Raam sensor op batterijen. Naast de magneet sensor meet de sensor tevens temperatuur, lux, vibratie (sabotage) en tilt. I.c.m. de Beweging sensor zet je eenvoudig een beveiligingssysteem op.
Shelly Flood

Shelly Flood

Shelly Flood is een slimme watersensor op batterijen. Naast detectie van lekkage, meet de Flood sensor ook de temperatuur en kun je 'm ook buiten plaatsen. Waarschuwing via luid akoestisch signaal en push bericht
Shelly Addon Temperature Sensors

Shelly Add-on

Shelly Add-on is een toevoeging op de Shelly 1 of 1PM, voor detectie van temperatuur met tot 3 DS18B20 waterdichte sensoren of vochtigheid met een HT22 sensor. Ideaal voor de badkamer of je aquarium.
Shelly Plus Add-On

NIEUW: Shelly Plus Add-ON

Shelly Plus Add-on is een toevoeging op de Shelly Plus serie, voor detectie van temperatuur met tot 5 DS18B20 waterdichte sensoren of bijv. temperatuur en vochtigheid met een HT22 sensor. Of andere sensors.

Shelly H&T

Shelly H&T

Shelly H&T in Zwart of Wit is een Vochtigheid en Temperatuur sensor met 365 dagen cloud historie en werkt op batterijen. Ideaal voor het slim aansturen van je verwarming of ventilatie systeem

Shelly Plus H&T Display

NIEUW: Shelly Plus H&T

Shelly Plus H&T met de snelle ESP32 chip en Display is een Vochtigheid en Temperatuur sensor. En werkt op batterijen of via usb-kabel en 5V lader (niet meegeleverd). Ideaal voor het slim aansturen van je verwarming of ventilatie systeem

Shelly GAS

Shelly GAS CNG/LPG

Shelly GAS is een gas sensor op 230VAC met geïntegreerde stekker. De sensor is er voor CNG of LPG gas detectie, geeft een akoestisch alarm en via een scène een notificatie op je smartphone of tablet met een melding van gas lekkage.

Shelly Smart Bulbs

Shelly DUO

Shelly DUO

De Shelly Duo WiFi Smartbulb is een slimme E27 Led lamp van 9W die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en instellen van koud tot warm wit licht, of kies voor RGBW. Zet bijv. automatisch je lampen aan bij zonsondergang.

Shelly DUO GU10

Shelly DUO GU10

De Shelly Duo WiFi GU10 is een slimme GU10 Led lamp van 5W die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en instellen van koud tot warm wit licht, of kies voor RGBW. Start bijv. de scène film kijken en dim je lampen tot 10%.

Shelly Bulb RGBW

Shelly Bulb RGBW

De Shelly WiFi Smartbulb is een slimme E27 RGBW Led lamp van 5W die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en kunt instellen in elke gewenste kleur. Start bijvoorbeeld de scène Romantisch en zet automatisch de juiste sfeer.

Shelly Vintage A60

Shelly Vintage A60

De Shelly Vintage A60 WiFi Smartbulb is een slimme E27 Filament lamp van 7W warmwit die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en instellen voor de juiste sfeer. Breng romantisch en stijlvol samen.

Shelly Vintage ST64

Shelly Vintage ST64

De Shelly Vintage ST64 WiFi Smartbulb is een slimme E27 Filament lamp van 7W warmwit die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en instellen voor de juiste sfeer. Breng romantisch en stijlvol samen.

Shelly Vintage G125

Shelly Vintage G125

De Shelly Vintage G125 WiFi Smartbulb is een slimme E27 Filament lamp van 4W warmwit met amber coating die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en instellen voor de juiste sfeer.

Shelly Pro Line;


Shelly werkt met Google en Alexa


Ook stembediening met Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk; "Hey Google, zet de tafellamp aan".

Shelly heeft een eigen gratis App waarmee je eenvoudig en goedkoop een Smart Home Systeem opzet zonder de kosten van een Gateway/Hub. Daarna kun je de Actoren en Led-Lampen ook draadloos bedienen met de App van waar ook ter wereld, opnemen in slimme scènes (scenario's) en timers instellen, zoals bijvoorbeeld je lamp inschakelen bij zonsondergang. De open source zorgt ervoor dat je Shelly 1 met nagenoeg elk huisautomatiseringssysteem kunt integreren. 

Heb je geen verstand van elektra of lukt het niet de modules zelf te installeren dan helpen we je gratis op weg via de helpdesk. Toch liever niet zelf installeren? Neem dan contact op voor onze Installatie Service.

Contact:
T: +31 85 029 05 78
E: [email protected]

 

Shelly Compatibility Google-Alexa

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »