SHELLY Shelly PRO 2PM
Shelly PRO 2PM €85,45 €89,95

Shelly PRO 2PM

€89,95 €85,45
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Voor 17:00uur besteld VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Automatiseer je groepenkast of stroomcircuits eenvoudig en goedkoop met deze slimme Shelly PRO 2PM WiFi en LAN DIN-Rail schakelaar. Schakel of automatiseer tot 2 (lamp)groepen op dezelfde fase of je Rolluik met je smartphone van waar ook ter wereld, of stel handige schakelschema's en scènes in via de gratis Shelly App. Geen dure Gateway of Hub nodig! Dit is de nieuwe versie (geen DC aansluiting.)

Wanneer je bijvoorbeeld je verlichting en apparaten op één groep aansluit kun je deze met één druk op de knop aan/uit zetten, handig voor op kantoor. Vergeet nooit meer het licht uit te doen, voorkom lek-stroom van standby apparatuur, en bespaar op energie kosten. Via de stroommeting kun je het verbruik van de groep in de gaten houden, en zelfs de maximale belasting per groep instellen en de Shelly PRO 2PM bij overbelasting de groep automatisch uitschakelt. Ook stembediening met Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk.

Deze slimme WiFi en LAN DIN-Rail schakelaar kun je inbouwen in je groepenkast, en schakelt 2 (lamp- apparaat)groepen op dezelfde fase of een rolluik, zonnescherm of elektrische gordijnen, met maximaal 16A (3680W) per output, totaal maximaal 25A. Installeer de Shelly PRO 2PM en maak verbinding via Bluetooth voor eenvoudig koppelen aan de App. Klik in het menu op Add Device en volg de instructies. Daarna kun je de schakelaar draadloos bedienen met de App van waar ook ter wereld, opnemen in slimme scènes (scenario's) en timers instellen.

De Shelly PRO 2PM heeft de nieuwe ESP32 processor aan boord, ondersteunt mjS scripting, en heeft tevens een lokale HTTP server (poort 80), welke fungeert als een simpele webpagina waarmee de gebruiker de basis parameters kan instellen. En zo kun je de Shelly PRO 2PM aansturen via web-requests en integreren met jouw domotica of smart home systeem.

Bestel eventueel gelijk je RC-Snubbers mee. De Shelly RC Snubber is een energie-absorberend circuit die kan worden gebruikt om de spanningspieken te onderdrukken die worden veroorzaakt door de inductieve belasting van het circuit wanneer een schakelaar, elektrisch of mechanisch, wordt geopend. Een inductieve belasting (stroom die na ijlt) is bijvoorbeeld een spoel. Spoelen komen voor in transformatoren, gasontladingsarmaturen (tl), elektromotoren en relais. Heb je bijv een wat ouder Rolluiksysteem, met hoge piekspanningen, dan adviseren we de RC-Snubbers te installeren.

Werkt o.a ook met

FIBARO
homey
Google
HomeKit
HomeSeer
Domoticz
Home Assistant
SmartThings
OpenHab
IFTTT
Alexa
MQTT

* FIBARO Home Center 2, 3 of Lite via een Virtual Device/Quick App
** Apple HomeKit vereist flashen of een Homebridge

Wil je liever niet gebruik maken van de gratis Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. Shelly PRO 2PM ondersteund ook basic MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus, met real-time monitoring en eenvoudige integratie. Wil je meer weten? Lees dan ons Shelly WiFi Switch Blog.

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Open source
ESP32 chip aan boord
Werkt stand-alone via LAN of WiFi 2,4 Ghz
Bluetooth voor eenvoudig koppelen
Ingebouwde webserver
Access Point en Client Mode
Ondersteund HTTP en/of UDP
Ondersteund mjS scripting
110-240VAC
Output 2x16A/3680W op dezelfde fase, max 25A totaal
Ook Rolluik functie
Stroommeting
Beveiligd tegen overbelasting
Beveiligd tegen oververhitting
Beveiligd tegen spanningspieken
Gratis Android of IOS Shelly Cloud App
Werkt met MQTT
Eenvoudig installeren
Inbouw groepenkast, DIN-Rail
Scene activatie via App
OTA firmware updates
2 Jaar Carry-in garantie
Vereist elektrotechnische kennis voor inbouw in groepenkast

 

DOWNLOADS

PDF Shelly PRO 2PM v1 Manual (ENG/MULTI)
PDF Fibaro, Homey, Home Assistant integratie
PDF Shelly Cloud API (ENG)
PDF Shelly Device API (ENG)
PDF Shelly REST API (ENG)


Shelly finder windows

Shelly finder Mac OSX

Specificaties
Voltage: 110-240VAC
Vermogen: 2x16A (3680W), max 25A totaal
Verbruik: <3W
Protocol: LAN, WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n, bluetooth
Dimensie: 94 x 19 x 69 ±0.5 mm
SHELLY Shelly PRO 2PM
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »