• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL
SHELLY Shelly H&T WiFi
Shelly H&T WiFi €21,95 €24,95

Shelly H&T WiFi

€24,95 €21,95
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Voor 17:00uur besteld VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Met de ultra kleine Shelly H&T (Humidity & Temperature) WiFi Sensor heb je inzicht in de luchtvochtigheid en temperatuur in huis of op kantoor. Vaak onderschat, maar luchtvochtigheid is zeer belangrijk voor jouw gezondheid, en die van je huis (denk bijv. aan schimmel.) Aanbevolen wordt een luchtvochtigheid tussen de 30-50 procent, met als ideaal 45 procent. Met de hulp van de Shelly HT en de gratis App is dit een fluitje van een cent. Maak slimme scènes (scenario's) en schakel automatisch de luchtbevochtiger in met de Shelly WiFi Plug, automatiseer je ventilatiesysteem, en schakel automatisch je elektrische (vloer)verwarming voor een comfortabele temperatuur in de (bad)kamer. Werkt stand-alone, dus geen dure Hub of Gateway nodig.

De Shelly HT werkt op een CR123A long-life 3V batterij (ca. 12-16 maanden, batterij niet meegeleverd) en kun je plaatsen waar je wil, in de buurt van WiFi bereik. Met zijn prachtige design, verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, past de sensor in elk interieur. De sensor meet continu de luchtvochtigheid en temperatuur in zijn directe omgeving, en bewaard deze gegevens tot wel één jaar gratis in de cloud. Via de gratis App heb je inzicht in de gegevens en kun je eenvoudig slimme scènes maken, met volledige controle over de luchtvochtigheid en temperatuur in huis of op kantoor, voor een gezond en comfortabel klimaat .
Perfect te combineren met de Shelly Plug of Shelly 1 relais schakelaar.

Plaats de Shelly H&T, druk op de knop voor verbinding via WiFi via de gratis Shelly App, en koppel de sensor. Eenvoudiger kan niet!
Let op dat je de Shelly H&T even "wakker" maakt door op het knopje te drukken voordat je wijzigingen opslaat.
En wil je vaker pollen d.m.v. lagere drempel waardes voor meer up-to-date informatie, maar niet steeds batterijen verwisselen, bestel dan tevens het witte of zwarte Shelly H&T USB power supply kapje erbij. De Shelly H&T stuurt dan elke 10 minuten een update van de temperatuur & vochtigheid.

De Shelly HT heeft een ESP8266 flash chip ingebouwd. Dit maakt het mogelijk je eigen of alternatieve firmware te flashen, zoals bijvoorbeeld Tasmota. Hiervoor is wel een USB-to-UART 3.3V en minimaal 350mA adapter nodig, zoals onze FTDI adapter. Flashen gaat eenvoudig via de direct te bereiken pins aan de binnenkant. LET OP: aangezien deze sensor regelmatig in slaap-modus verkeert om batterij te sparen adviseren wij niet te flashen, tenzij je precies weet wat je doet!

Aangezien de module slechts een aantal keer per dag "ontwaakt" om batterij te sparen, zal de lokale HTTP server (poort 80) meestal niet bereikbaar zijn. Maak dus de sensor even wakker door 1x op het knopje te drukken als je iets wil wijzigen. Voor integratie met andere Smart Home Systemen zijn we dus aangewezen op MQTT en werkt de Shelly H&T met;

Werkt o.a ook met

homey
Google
HomeKit
HomeSeer
Domoticz
Home Assistant
SmartThings
OpenHab
Alexa
MQTT

* Apple HomeKit vereist flashen of een Homebridge

Wil je liever niet gebruik maken van de gratis Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. Shelly H&T ondersteund ook basic MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus.

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Luchtvochtigheidsmeter en Temperatuursensor
Werkt stand-alone via WiFi 2,4 Ghz
CR123A batterij gevoed (ca 12-16 maanden)
Gratis Android of IOS App
Gratis Shelly cloud
Werkt met MQTT
Eenvoudig installeren
Scene activatie via App
ESP8266 flash/debug chip
OTA frimware updates
2 Jaar Carry-in garantie
Batterij niet inbegrepen
Flashen alleen voor experts
HomeKit vereist Homebridge
Veel pollen verminderd batterij levensduur

 

DOWNLOADS

PDF Shelly H&T Product presentatie (ENG)
PDF Shelly H&T Handleiding (ENG)
PDF Shelly via webbrowser toevoegen aan App (NL)
PDF Shelly REST API (ENG)


Shelly finder windows
Shelly finder Mac OSX

Specificaties
Voeding: 3V Batterij CR123A (niet inbegrepen)
Inputs: GPIO flash/debug
Outputs: n.v.t.
Protocol: WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Multisensor: Luchtvochtigheid & Temperatuur
Dimensie: 35 x 45 x45mm
SHELLY Shelly H&T WiFi
Reviews
6 / 10
maarten 07 Mei 2021

Dit is een aangenaam product als je de temperatuur wilt weten en de luchtvochtigheid op een plaats of kamer. echter is dit niet geschikt om te gebruiken als een echte thermostaat, aangezien dit product maar 1x per uur een update geeft. (kan ook wake up signiaal sturen bij een temperatuur verschil van 0.5°c of 0.5Humidity verschil: dit gebeurt 1x om de +-5min. zo kan je ook geen snelle veranderingen waarnemen, bv; een deur die open staat, ), in de cloud logging van de deze h&t word maar per uur waargenomen, dus je kan niet elke verandering in de logging zien, wat ook een beetje jammer is als je wilt kijken hoeveel updates/veranderingen je ontvangen hebt dat uur/dag/week/maand/jaar. wel kan je zien wnr de h&t zijn laatste report gegeven heeft maar word jammer genoeg niet gelogd in de logging.


dus dit word voor mij niet echt een vervangbare oplossing voor een vervanging van de thermostaat
daarom geef ik dit maar 3sterren,
maar wel een heel fijn product, en is supermini ( de grote van een golfbal,pingpongbal.)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »