SHELLY Shelly 1 WiFi inbouw schakelaar
Shelly 1 WiFi inbouw schakelaar €11,95

SHELLY Shelly 1 WiFi inbouw schakelaar

€11,95
Op voorraad
  • Bestel 4 voor €11,35 per stuk en bespaar 5%
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 30 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Tot 17:00 uur VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Schakel met je smartphone draadloos je lampen of apparaten, van waar ook ter wereld. Maak eenvoudig slimme scènes (scenario's) en zet timers in de gratis App voor je huisautomatisering. Zet bijvoorbeeld automatisch je lampen aan bij zonsondergang of start maandag t/m vrijdag je koffieapparaat om 7:30 uur. Ook stembediening met Siri, Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk; "Hey Google, zet de tafellamp aan".

De Shelly 1 is een zeer prijs gunstige en slimme kleine WiFi inbouw relais schakelaar voor jouw Smart Home Systeem, welke je kunt inbouwen achter je wandschakelaar of stopcontact. De open source zorgt ervoor dat je Shelly 1 met nagenoeg elk huisautomatiseringssysteem kunt integreren. Maar Shelly heeft ook een eigen gratis App waarmee je eenvoudig en goedkoop een Smart Home Systeem opzet zonder de kosten van een Gateway/Hub.

Installeer Shelly 1 volgens de gebruiksaanwijzing, maak verbinding via WiFi met de gratis Shelly App, en koppel je schakelaar. Eenvoudiger kan niet!

De Shelly 1 relais schakelaar ondersteund 110-265VAC, 24-60VDC en 12VDC via een jumper, en heeft een ESP8266 met 2MB flash chip ingebouwd. Dit maakt het mogelijk je eigen of alternatieve firmware te flashen, zoals bijvoorbeeld Tasmota of HomeKit. Hiervoor is wel een USB-to-UART 3.3V en minimaal 350mA adapter nodig, zoals onze FTDI adapter. En het mooie is, je hoeft de Shelly niet eens open te maken. Flashen gaat eenvoudig via de direct te bereiken pins aan de buitenkant.
LET OP: sluit NOOIT de Shelly 1 op het voedingsnet aan tijdens flashen!

Maar waarom flashen? De Shelly 1 heeft nl. een lokale HTTP server (poort 80), welke fungeert als een simpele webpagina waarmee je de Shelly 1 kan integreren met oa;
- Fibaro
- Homey
- Vera
- Home Assistant
- OpenHab
- Domoticz
- HomeSeer
- SmartThings
- HomeKit (speciale firmware flashen)
- En vele andere..

Wil je liever niet gebruik maken van de gratis Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. Shelly 1 ondersteund ook basic MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus, met real-time monitoring en eenvoudige integratie. Wil je meer weten? Lees dan ons Shelly WiFi Switch Blog.

KENMERKEN

Open source
Werkt stand-alone via WiFi 2,4 Ghz
Ingebouwde webserver
Access Point en Client Mode
Ondersteund HTTP en/of UDP
Enkele Relais inbouwschakelaar;
230VAC, 24-60VDC, 12VDC (via jumper)
Potentiaalvrije schakeling
Max. 16A/3500W
Gratis Android of IOS App
Gratis Shelly cloud
Werkt met MQTT
Werkt met Google Home of Alexa
Eenvoudig installeren
Inbouw, achter (wand)schakelaar
Werkt met schakelaar, pulsschakelaar, hotelschakeling
Scene activatie via App
ESP8266 met 2MB flash/debug chip
OTA frimware updates
Geen stroommeting
Flashen vereist enige handigheid

 

DOWNLOADS

PDF Shelly 1 Product presentatie (ENG)
PDF Shelly 1 Handleiding (ENG)
PDF Fibaro, Homey, Home Assistant integratie
PDF Shelly toevoegen aan App (NL)


Shelly finder windows

Shelly finder Mac OSX

Specificaties
Voltage: 230VAC, 24-60VDC, 12VDC
Vermogen: max. 16A/3500W
Verbruik: < 0,4W
Protocol: WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Dimensie: 41 x 36 x17 mm
SHELLY Shelly 1 WiFi inbouw schakelaar
Reviews
10 / 10
(3)
10 / 10
QuintV 03 Augustus 2019

4 besteld met korting en snel geleverd. Installatie was eenvoudig. Via MQTT met Home Assistant. Werkt perfect!

10 / 10
Dirk-Jan vL 29 Mei 2019

Handig die After Sunset instellingen. Mijn lampen schakelen nu automatisch 15 minuten na zonsondergang aan, en hoef ik het hele jaar niet meer aan te passen! Is zelfs per dag in te stellen, en met één scene zet ik alle lampen weer automatisch uit om 23:59 uur als ik niet thuis ben of op vakantie. Kunnen eindelijk die lelijke onhandige tijdschakelaars, die al na een week achter of voor lopen, de deur uit. Shelly heeft ook Plugs voor je stalampen. Kan niet wachten tot december met al die kerstverlichting :)

10 / 10
Gerard73 27 Mei 2019

4x Shelly 1 deal gekocht en nu in gebruik met mijn Fibaro Home Center Lite. Werkt perfect via een VD, geen merkbare vertraging of iets dergelijks. Scheelt een hoop geld t.o.v. de Fibaro Inbouwschakelaar. Ik kan ze aan/uit zetten in de Fibaro App en gebruiken in automatisering scènes. Zo gaat mijn tuinverlichting nu 30 minuten na zonsondergang automatisch aan. Echt top!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »