SHELLY Shelly Button
Shelly Button €4,99

Shelly Button

€4,99
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 30 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Tot 17:00 uur VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

De Shelly Button is een slimme drukknop, en leverbaar in het Wit of Zwart. Het vervangt je oude "domme" snoer schakelaar. De Shelly Button is gemaakt voor een Shelly 1 of Shelly 1PM, maar er is ruimte genoeg om de button ook te gebruiken met een Shelly Dimmer, Shelly Dimmer SL, Shelly RGBW inbouwmodule, Fibaro Switch, Fibaro Dimmer 2, Fibaro Apple Homekit Switch of Qubino Mini Dimmer. Door de pulsdrukker kun je dan zelfs ook dimmen met de Button door het vasthouden van de knop. Let dan wel op dat je een eventueel overtollige L (Live) fasedraad afknipt en/of isoleert.

LET OP:
- in de handleiding zijn de aders kleur gecodeerd, maar in werkelijkheid zwart. Hou dus goed de volgorde aan!

DOWNLOADS

PDF Shelly Button Handleiding (ENG)
Reviews
4.8 / 10
(5)
2 / 10
Arjan 11 November 2020

Ik heb een extra review toegevoegd, omdat ik bij nader inzien 2 sterren toch te hoog vind. Dit is gewoon een slecht product. In de paar weken dat ik deze knop nu gebruik, heb ik hem al verschillende keren moeten open maken, omdat hij is blijven hangen. Dat is natuurlijk geen doen. In de andere reviews lees ik precies hetzelfde probleem, dus het is blijkbaar geen incident. Erg jammer, want het principe van deze button is heel goed, net als de Shelly schakelaars zelf. Als er alternatief zou zijn, dat wel goed in elkaar zit, zou ik dat direct kopen.
>> Home2Link: Beste Arjan, het klopt dat als je te hard op de knop drukt dat deze in de behuizing schiet en je de Button moet open maken om het weer terug te zetten. Er is inmiddels een 3D print file beschikbaar voor een insert wat het probleem oplost en de insert sturen we je gratis toe om eens te testen. Momenteel werken we aan een goedkope oplossing hiervoor om standaard mee te leveren. De 3D print is gewoonweg te duur en zou de prijs van de Button verdubbelen.

4 / 10
Arjan 05 November 2020

Ik ben het eens met Evert. De montage is prima te doen, maar de knop is veel te kwetsbaar en blijft regelmatig hangen. Dan moet de button meestal weer uit elkaar. Een dergelijke knop bedien je vaak met je voet bij een staande lamp of zo en moet dus stevig en robuust zijn. Dat is deze button zeker niet. Als je steeds voorzichtig doet gaat het wel, maar zo gebruik je zo'n knop in de praktijk niet.

8 / 10
Edwin 22 September 2020

Ben het eens met Pieter. De aansluiting is gewoon goed te doen en wanneer je deze goed aansluit kan Len N onmogelijk elkaar raken. Inderdaad helaas zijn de draadjes niet kleur gecodeerd. Maar als je van links naar rechts werkt prima aan te sluiten met de PDF erbij die je op deze site kunt downloaden. Als je hard op de knop drukt komt deze inderdaad los, en moet je inderdaad de button open schroeven om weer terug te klikken. Maar werkt zoals verwacht en top dat de Shelly dan ook met Domoticz te bedienen is.

8 / 10
PietervdE 05 Mei 2020

Ondanks slechte review van Evert geprobeerd. De aansluiting is gewoon goed te doen en wanneer je deze goed aansluit kan Len N onmogelijk elkaar raken, dus geen geknetter. Helaas zijn de draadjes niet kleur gecodeerd. Maar als je van links naar rechts werkt prima aan te sluiten. Als je hard op de knop drukt komt deze wel los, en moet je de button open schroeven om weer terug te klikken. Vandaar 4 sterren.

2 / 10
Evert 19 April 2020

Helaas is dit product nog niet klaar voor gebruik. De knop komt gemakkelijk los en de contact L en N zitten te dicht bij elkaar waardoor hij kan gaan knetteren. Als laatste staat op de behuizing niet aangegeven hoe hij aangesloten moet worden waardoor het eenvoudig is een shelly relais kapot te maken. De maker is op de hoogte van de tekort komingen, daar wordt aan gewerkt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »