• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL
SHELLY Shelly Button
Shelly Button €6,95

Shelly Button

€6,95
Niet op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • EOL, uitlopend product
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

Dit product is niet langer leverbaar.

De Shelly Button is een slimme drukknop, en leverbaar in het Wit of Zwart. Het vervangt je oude "domme" snoer schakelaar. De Shelly Button is gemaakt voor een Shelly 1 of Shelly 1PM, maar er is ruimte genoeg om de button ook te gebruiken met een Shelly Dimmer, Shelly Dimmer SL, Shelly RGBW inbouwmodule, Fibaro Switch, Fibaro Dimmer 2, Fibaro Apple Homekit Switch of Qubino Mini Dimmer. Door de pulsdrukker kun je dan zelfs ook dimmen met de Button door het vasthouden van de knop. Let dan wel op dat je een eventueel overtollige L (Live) fasedraad afknipt en/of isoleert.

Dit betreft een service product. Je kunt deze producten enkel bij ons bestellen als je ook de Actoren bij ons besteld.

LET OP:
- in de handleiding zijn de aders kleur gecodeerd, maar in werkelijkheid zwart. Hou dus goed de volgorde aan!
- wanneer je hard op de knop drukt schiet deze in de behuizing. Hiervoor leveren wij standaard een insert mee die dit voorkomt.

DOWNLOADS

PDF Shelly Button Handleiding (ENG)
Reviews
6 / 10
Gerard 04 Januari 2021

Dit is een lastige beoordeling. Wanneer de knop eenmaal goed is aangebracht werkt het prima. In mijn geval is het ter vervanging van reguliere schakelaars voor een ouder iemand die niet gemakkelijk iets nieuws aanleert waarbij het ook mogelijk is om de verlichting automatisch te besturen. In praktijk werkt dit goed en is een aanrader waarbij (oudere) personen hun dagelijkse routinge willen aanhouden.
De "button" zelf is van matige kwaliteit en ben er van overtuigd dat ondanks het CE keurmerk dat dit teken er onterecht opstaat. Er is geen fatsoenlijke trekontlasting en de insteek contacten houden de draden maar nauwelijks vast. Met de nieuwe insert om de knop niet te ver te laten indrukken is het niet mogelijk het aanbevolen pas van het bovenste snoer te volgen. Ik heb zelf in de behuizing een trekontlasting middels tie-raps gemaakt. Aan beide kanten er eentje omheen en de snoeren zitten echt vast.
Dus al met al is het even prutsen om het goed geinstalleerd te krijgen maar dan werkt het ook zoals bedoeld. Vandaar een magere voldoende maar hoop dat de fabrikant er wel iets beters voor in de plaats gaat leveren.

10 / 10
Arjan 04 December 2020

En hierbij mijn derde review. Ik heb de 3D print insert ontvangen en die werkt uitstekend. Vandaar bij deze 5 sterren. Die 5 sterren zijn ook mede voor de meer dan uitstekende klantenservice. Ik waardeer het zeer dat Home2Link niet alleen kritische reviews op zijn eigen website publiceert en daar serieus op reageert, maar dat jullie daar ook nog mee aan de slag gaan en ongevraagd en gratis een oplossing regelen voor een product van nog geen 5 euro verdient echt een heel groot compliment. Hartelijk dank daarvoor.

Ik had trouwens intussen ook lowtech oplossing voor het probleem gevonden. Een opgevouwen stukje van een plastic zak onder de knop werkte ook, maar natuurlijk is de insert die jullie me stuurden veel beter.

2 / 10
Arjan 11 November 2020

Ik heb een extra review toegevoegd, omdat ik bij nader inzien 2 sterren toch te hoog vind. Dit is gewoon een slecht product. In de paar weken dat ik deze knop nu gebruik, heb ik hem al verschillende keren moeten open maken, omdat hij is blijven hangen. Dat is natuurlijk geen doen. In de andere reviews lees ik precies hetzelfde probleem, dus het is blijkbaar geen incident. Erg jammer, want het principe van deze button is heel goed, net als de Shelly schakelaars zelf. Als er alternatief zou zijn, dat wel goed in elkaar zit, zou ik dat direct kopen.
>> Home2Link: Beste Arjan, het klopt dat als je te hard op de knop drukt dat deze in de behuizing schiet en je de Button moet open maken om het weer terug te zetten. Er is inmiddels een 3D print file beschikbaar voor een insert wat het probleem oplost en de insert sturen we je gratis toe om eens te testen. Momenteel werken we aan een goedkope oplossing hiervoor om standaard mee te leveren. De 3D print is gewoonweg te duur en zou de prijs van de Button verdubbelen.

4 / 10
Arjan 05 November 2020

Ik ben het eens met Evert. De montage is prima te doen, maar de knop is veel te kwetsbaar en blijft regelmatig hangen. Dan moet de button meestal weer uit elkaar. Een dergelijke knop bedien je vaak met je voet bij een staande lamp of zo en moet dus stevig en robuust zijn. Dat is deze button zeker niet. Als je steeds voorzichtig doet gaat het wel, maar zo gebruik je zo'n knop in de praktijk niet.

8 / 10
Edwin 22 September 2020

Ben het eens met Pieter. De aansluiting is gewoon goed te doen en wanneer je deze goed aansluit kan Len N onmogelijk elkaar raken. Inderdaad helaas zijn de draadjes niet kleur gecodeerd. Maar als je van links naar rechts werkt prima aan te sluiten met de PDF erbij die je op deze site kunt downloaden. Als je hard op de knop drukt komt deze inderdaad los, en moet je inderdaad de button open schroeven om weer terug te klikken. Maar werkt zoals verwacht en top dat de Shelly dan ook met Domoticz te bedienen is.

8 / 10
PietervdE 05 Mei 2020

Ondanks slechte review van Evert geprobeerd. De aansluiting is gewoon goed te doen en wanneer je deze goed aansluit kan Len N onmogelijk elkaar raken, dus geen geknetter. Helaas zijn de draadjes niet kleur gecodeerd. Maar als je van links naar rechts werkt prima aan te sluiten. Als je hard op de knop drukt komt deze wel los, en moet je de button open schroeven om weer terug te klikken. Vandaar 4 sterren.

2 / 10
Evert 19 April 2020

Helaas is dit product nog niet klaar voor gebruik. De knop komt gemakkelijk los en de contact L en N zitten te dicht bij elkaar waardoor hij kan gaan knetteren. Als laatste staat op de behuizing niet aangegeven hoe hij aangesloten moet worden waardoor het eenvoudig is een shelly relais kapot te maken. De maker is op de hoogte van de tekort komingen, daar wordt aan gewerkt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »