Smart Home Systeem

Huis automatiseren? Kies voor een Compleet Smart Home Systeem en automatiseer al je verlichting en apparaten, eenvoudig uit te breiden, te bedienen met één App op je smartphone of tablet en toekomst bestendig. Te vaak zien we bij klanten allerlei losse impuls aankopen met allemaal eigen apps en zogenaamd slimme domotica systemen die niet met elkaar kunnen communiceren. Steeds verschillende apps moeten openen voor bediening van je verwarming, verlichting, beveiliging, en losse afstandsbedieningen is geen huisautomatisering maar slechts draadloze bediening. Home2Link kan u adviseren bij de beste keuze van smart home producten voor een compleet systeem en een echte Smart Home beleving, met een betere kwaliteit van wonen en leven.

Gratis en vrijblijvend Advies

Maak een afspraak voor gratis advies aan huis, ook in de avonduren of op zaterdag. Binnen ca. 90 minuten bespreken we uw wensen, laten de producten en interface zien, en ontvangt u een gerichte offerte. Liever de producten in "actie" zien en bedienen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze interactieve showroom voor een echte Smart Home beleving.

 Maak nu een afspraak op Tel. 085 029 05 78
 Stuur een terugbel verzoek naar [email protected]
 Kom naar de Gratis Introductieavond

Wat is een Smart Home?

Als we een auto gaan kopen willen we dat deze van alle gemakken is voorzien. Als je aan komt lopen moet de auto vanzelf van het slot gaan. Doen we de deur open gaat de binnenverlichting aan. Gaan we rijden dan gaat de binnenverlichting automatisch uit, en je rij verlichting aan. We willen parkeersensoren, regensensoren, obstakel sensoren en brandstof (energie) besparen. Tevens een alarm, veiligheidssystemen, achteruit rij camera, meldingen bij problemen, led gekleurde dimbare binnenverlichting, noem het maar op. En we zijn graag bereid daar extra voor te betalen.

Toch besteden we maar 1 tot 4 uur per dag in de auto en zijn we wel 8 tot 18 uur per dag thuis zonder al deze gemakken. Tijd om daar verandering in te brengen met een Smart Home; voor een betere kwaliteit van wonen & leven, met meer gemak, comfort, veiligheid en op de koop toe energie besparen.

Comfort

Een Smart Home is puur comfort. Het systeem signaleert dat u onderweg naar huis bent en zet de verwarming vast aan. Bij binnenkomst gaan de lichten aan. Uw favoriete muziek staat al op. U krijgt een melding op uw smartphone dat de vaatwasser klaar is. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gemak

Een Smart Home is tevens gemak. Vanuit uw luie stoel bedient u met uw smartphone of tablet de verlichting, de verwarming, uw multimedia systeem. Middels scenes start u automatisch de sfeer verlichting. Als u niet thuis bent gaan automatisch een aantal voor geprogrammeerde lampen aan.

Beveiliging & Veiligheid

Een Smart Home kan uw huis beveiligen. Het systeem signaleert dat u niet thuis bent, de bewegingssensor of raam/deur sensor detecteert een inbraak, en stuurt een melding naar uw smartphone. Het rookalarm gaat af, de watersensor detecteert lekkage, plotselinge temperatuurstijging en u krijgt direct een melding op uw tablet of smartphone.

Energiebesparing

Met een Smart Home kunt u energie besparen. Het systeem detecteert dat u niet thuis bent en zet de verwarming lager en schakelt onnodige verlichting uit. Of stuurt een melding naar uw smartphone of u de verwarming en verlichting uit wilt schakelen. U stelt in dat standaard om 23:30 uur de verwarming al naar de nachtstand gaat en de buitenverlichting uit.

 

Wat is er mogelijk?

De toepassingsmogelijkheden van een Smart Home Systeem zijn legio. Je kunt nagenoeg elke lamp en elektrisch apparaat automatiseren, vaak in combinatie met sensoren, en tevens draadloos bedienen met de app. Uiteraard blijft de oude bediening ook gewoon nog functioneel. Denk bijvoorbeeld aan;

 Verlichting
 Zonwering
 Rolluiken
 Verwarming
 Beveiliging
 Noodknop
 Audio & Video
 Tuinverlichting
 Sfeerverlichting
 Maken van scenes (scenario's)
 En meer....

Of bekijk deze video voor een impressie van het FIBARO Smart Home systeem

 

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij helpen uw huis "slim" te maken door een combinatie van de juiste domotica producten, die met elkaar geïntegreerd kunnen worden, in één systeem, met één basisstation, één app en beveiligd met 128bits encryptie. Neem contact op voor GRATIS persoonlijk advies, installatie service, GRATIS introductieavond en uitleg.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »