• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

Smart Home met Tuya

Smart Home met Tuya van MOES

Tuya, wat is het?

Tuya is een van de grootste smart home platformen ter wereld, en heeft op dit moment 510.000 klanten (ontwikkelaars) in ruim 200 verschillende landen. Het bedrijf biedt 2.200 productcategorieën aan en de producten worden in meer dan 100.000 winkels wereldwijd verkocht. Hiermee is dit platform één van de grootste smarthome-platformen ter wereld geworden. De kracht van het Tuya IoT (Internet of Things) platform zit hem in het feit dat verschillende fabrikanten producten ontwikkelen voor betaalbare smarthome oplossingen. Hierdoor is er een breed assortiment van Tuya producten ontstaan die allemaal met elkaar samen kunnen werken via de gratis Tuya of Smart Life app.

Tuya maakt gebruik van verschillende communicatieprotocollen, zoals WiFi en ZigBee, waardoor het een zeer flexibel platform voor jouw smarthome is. Het meest gebruikte protocol is wifi, en heb je geen losse hub voor nodig. Voor het Zigbee protocol heb je wel een hub/gateway nodig, en deze moet 'compatible' zijn met de specifieke Tuya producten. Niet elk ZigBee product werkt met elke ZigBee hub nl. Daarom geven wij bij onze producten aan waarmee deze compatible zijn. Je kunt de WiFi en ZigBee Tuya producten ook gewoon combineren. Een Tuya hub/gateway maakt het dan mogelijk om alle protocollen met elkaar te laten werken en vormt het centrale punt van jouw smarthome, met als grote voordeel dat alles dan met 1 app te bedienen is, ook buitenhuis. Tevens ondersteunen de meeste producten Google & Alexa voor stembediening.

Het koppelen van de slimme Actoren, Sensoren en Lampen aan de Tuya of Smart Life app is heel eenvoudig. Nadat de module in de koppel-modus is gezet verschijnt hij in de Tuya of Smart Life app en kun je deze koppelen. Daarna wijs je de module of lamp toe aan een kamer en kun je deze via de app bedienen. Ook beschikt de app over de mogelijkheid om scènes (routines) en automatiseringen aan te maken. Zo kun je bijvoorbeeld de slimme lampen automatisch inschakelen wanneer de zon ondergaat of de verlichting laten reageren op een bewegingssensor. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Werkt o.a ook met

Werkt met Tuya
Werkt met SmartLife
Google
Alexa

 

Home2Link verkoopt o.a. de Tuya producten van MOES. Het MOES pakket is zeer compleet, met o.a.;
Actoren - actieve componenten en schakelaars aangesloten op voeding,
Remotes - afstandsbedieningen en scène switches die andere Tuya apparaten of scènes kunnen bedienen,
Sensoren - t.b.v. het registreren van bijvoorbeeld beweging, temperatuur, vochtigheid, lekkage, en meer
Slimme Lampen - E27 Bulbs en GU10 spots aangesloten op continu stroom

Tuya ZigBee Hubs/Gateways

MOES Tuya Touch Screen ZigBee Hub

MOES Touch Screen ZigBee Hub

De MOES Tuya Touch Screen ZigBee en Bluetooth Hub is een Touch Screen smarthome gateway/hub om je huis of kantoor te automatiseren en draadloos te bedienen met de Tuya of Smart Life app. Koppel eenvoudig Tuya WiFi, Bluetooth en ZigBee Actoren, Sensoren en Smart Bulbs aan de Hub/Gateway

MOES Tuya ZigBee Hub

MOES Tuya ZigBee Hub

De MOES Tuya ZigBee Hub is een smarthome gateway/hub om je huis of kantoor te automatiseren en draadloos te bedienen met de Tuya of Smart Life app. Koppel eenvoudig Tuya WiFi en ZigBee Actoren, Sensoren en Smart Bulbs aan de Hub/Gateway. De hub sluit je op je router aan met een netwerkkabel.

MOES Tuya ZigBee Bluetooth Hub

MOES Tuya ZigBee Bluetooth Hub

De MOES Tuya ZigBee en Bluetooth Hub is een smarthome gateway/hub om je huis of kantoor te automatiseren en draadloos te bedienen met de Tuya of Smart Life app. Koppel eenvoudig Tuya WiFi, Bluetooth en ZigBee Actoren, Sensoren en Smart Bulbs aan de Hub/Gateway. De Hub sluit je aan via je WiFi netwerk.

 

Tuya Actoren

MOES Bluetooth Smartlock

MOES Bluetooth Smartlock

De MOES Tuya Bluetooth Smart Lock is een draadloos elektrisch slot die je met je smartphone standalone of via Tuya Bluetooth hub wereldwijd kan bedienen. Dit slimme slot doet zelfs automatisch de deur voor je open. Of gebruik het Bluetooth Keypad met PIN-code.

MOES WiFi inbouwschakelaar

MOES WiFi-RF Switch

De MOES WiFi-RF Switch is een inbouwschakelaar voor achter je wandschakelaar. Werkt op 90-250VAC, max. 10A/2500W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je verlichting, apparaten, en wandschakelaar.
Geen hub nodig.

MOES ZigBee-RF Switch

MOES ZigBee-RF Switch

De MOES ZigBee-RF Switch is een inbouwschakelaar voor achter je wandschakelaar. Werkt op 90-250VAC, max. 10A/2500W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je verlichting, apparaten, en wandschakelaar.
Vereist een Tuya ZigBee hub.

MOES WiFi Dimmer

MOES WiFi Dimmer

De MOES WiFi Dimmer is een inbouwdimmer voor achter je wandschakelaar. Werkt op 90-250VAC, max. 150W. Ideaal voor het automatiseren van je verlichting en wandschakelaar. Vereist een pulsdrukker.
Geen hub nodig.

MOES ZigBee Dimmer

MOES ZigBee Dimmer

De MOES ZigBee Dimmer is een inbouwdimmer voor achter je wandschakelaar. Werkt op 90-250VAC, max. 150W. Ideaal voor het automatiseren van je verlichting en wandschakelaar. Vereist een pulsdrukker en ZigBee hub.

Ecodim Tuya WiFi Draaidimmer

ECODIM WiFi Draaidimmer

De Ecodim WiFi Draaidimmer is een slimme Tuya draaidimmer als wandschakelaar. Werkt op 230VAC, max. 250W. Ideaal voor het automatiseren van je verlichting. Klikken is aan/uit, draaien is dimmen.
Geen hub nodig.

MOES ZigBee RGBW Driver

MOES ZigBee RGBW Driver

De MOES ZigBee RGBW Controller is een LED-Strip driver voor je 12-24VDC led-strips. Werkt op 12-24VDC, max. totaal 12V/180W of 24V/360W. Ideaal voor het automatiseren van je CW/WW, RGB, RGBW of RGBCW LED-Strips. Vereist een ZigBee hub.

MOES Tuya WiFi-RF Curtain Switch

MOES WiFi-RF Curtain Switch

De MOES WiFi Curtain Switch is een rolluikschakelaar voor achter je jaloezieschakelaar. Werkt op 90-250VAC, max. 2A/500W. Ideaal voor het automatiseren van je (rol)gordijnen, rolluiken, en zonnescherm.
Geen hub nodig.

MOES Tuya ZigBee-RF Curtain Switch

MOES ZigBee-RF Curtain Switch

De MOES ZigBee Curtain Switch is een rolluikschakelaar voor achter je jaloezieschakelaar. Werkt op 90-250VAC, max. 2A/500W. Ideaal voor het automatiseren van je (rol)gordijnen, rolluiken, en zonnescherm.
Vereist een ZigBee hub.

MOES Tuya ZigBee Thermostaat

MOES Tuya ZigBee Thermostaat

De MOES Tuya ZigBee Radiator Thermostaat is een slimme en betaalbare Tuya ZigBee 3.0 thermostatische kraan voor je smarthome zone verwarming. Met display, handbediening en een strak design, dus past in elk interieur.
Vereist een Tuya ZigBee hub. 

MOES Tuya ZigBee Smart Wall Switch

MOES ZigBee Wall Switch

De MOES ZigBee Wall Switch is een inbouwschakelaar voor ipv je wandschakelaar. Werkt op 100-250VAC, max. 10A/2500W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je verlichting, apparaten, en wandschakelaar.
Vereist een Tuya ZigBee hub.

MOES Tuya WiFi Smart Plug

MOES Tuya WiFi Smart Plug

De MOES Tuya WiFi Smart Plug is een slimme tussenstekker met stroommeting. Er is ook een variant met LED-ring. Maximaal 100-240VAC, 16A/3680W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je sta- en tafel lampen, en apparaten.
Geen hub nodig.

NOUS Tuya WiFi Smart Plug

NOUS Tuya WiFi Smart Plug

De NOUS Tuya WiFi Smart Plug is een compacte slimme tussenstekker met stroommeting. Maximaal 240VAC, 16A/3680W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je sta- en tafel lampen, en apparaten.
Geen hub nodig.

NOUS Tuya WiFi Smart Plug

NOUS Tuya ZigBee Smart Plug

De NOUS Tuya ZigBee Smart Plug is een compacte slimme tussenstekker met stroommeting. Maximaal 240VAC, 16A/3680W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je sta- en tafel lampen, en apparaten.
Vereist een Tuya ZigBee hub.

MOES Tuya ZigBee Smart Plug USB

MOES Tuya ZigBee Smart Plug

De MOES Tuya ZigBee Smart Plug is een slimme tussenstekker met 2 USB laadpoorten. Maximaal 100-240VAC, 10A/2200W. Ideaal voor het automatiseren van o.a. je sta- en tafel lampen, en apparaten.
Vereist een Tuya ZigBee hub.

Tuya Remotes

MOES Tuya ZigBee Smart Scene Switch 3-kanaals
MOES Tuya ZigBee Smart Scene Switch

De MOES Scene Switch is een slimme 3-knops opbouwschakelaar. De 3 knoppen kun je gebruiken om andere Tuya Actoren of scènes te schakelen. Totaal 9 functies door 1x, 2x, en lang indrukken. Er is ook 1 of 2 knops versie.
Vereist een Tuya ZigBee hub.

MOES Tuya ZigBee Touch Scene Switch 4-kanaals
MOES Tuya ZigBee Touch Scene Switch

De MOES Touch Scene Switch is een slimme 4-knops opbouwschakelaar. De 4 knoppen kun je gebruiken om andere Tuya Actoren of scènes te schakelen. Totaal 12 functies door 1x, 2x, en lang indrukken. Er is ook 2 knops versie.
Vereist een Tuya ZigBee hub.

MOES Tuya ZigBee SOS Sensor
MOES ZigBee SOS Button

De MOES ZigBee SOS Button is een noodhandschakelaar. Met een simpele druk op de knop kun je een Noodsignaal (push bericht) sturen. Ook ideaal voor ouderen die langer thuis willen wonen.
Met knipperend led alarm.
Vereist een Tuya ZigBee hub.

Tuya Sensors

MOES Tuya WiFi Motion Sensor

MOES WiFi Motion Sensor

De MOES WiFi Motion Sensor is een beweging sensor op batterijen. Er is ook een oplaadbare versie. Maak slimme scènes voor je verlichting en i.c.m. de Raam/Deur sensor zet je eenvoudig een beveiligingssysteem op.
Geen hub nodig.

MOES Tuya ZigBee Motion Sensor

MOES ZigBee Motion Sensor

De MOES ZigBee Motion Sensor is een beweging sensor op batterijen. Er is ook een versie met Lux (lichtserkte) meting. Maak slimme scènes voor je verlichting en i.c.m. de Raam/Deur sensor zet je eenvoudig een beveiligingssysteem op.
Vereist een ZigBee hub.
MOES Tuya WiFi Door/Window Sensor

MOES WiFi Door/Window Sensor

De MOES WiFi Deur/Raam Sensor is een magneet sensor op batterijen. Maak slimme scènes, zet het alarm op scherp en ontvang een notificatie op je smartphone als een deur of raam wordt geopend voor een veilig gevoel.
Geen hub nodig.
MOES Tuya ZigBee Door/Window Sensor

MOES ZigBee Door/Window Sensor

De MOES ZigBee Deur/Raam Sensor is een magneet sensor op batterijen. Maak slimme scènes, zet het alarm op scherp en ontvang een notificatie op je smartphone als een deur of raam wordt geopend voor een veilig gevoel.
Vereist ZigBee hub.
MOES Tuya WiFi Flood Sensor

MOES WiFi Flood Sensor

Deze slimme MOES Tuya WiFi Flood Sensor op batterijen zorgt voor een veilig gevoel als je de wasmachine of vaatwasser aan zet en de deur uit gaat. Bij water detectie ontvang je een melding op je smartphone van lekkage.
Geen hub nodig.

MOES Tuya ZigBee Flood Sensor

MOES ZigBee Flood Sensor

Deze slimme MOES Tuya ZigBee Flood Sensor op batterijen zorgt voor een veilig gevoel als je de wasmachine of vaatwasser aan zet en de deur uit gaat. Bij water detectie ontvang je een melding op je smartphone van lekkage.
Vereist een ZigBee hub.

Tuya Smart Bulbs

MOES Tuya WiFi Smart Bulb RGBW E27

MOES WiFi Smart Bulb RGBW E27

De MOES WiFi Smart Bulb RGBW is een slimme E27 Led lamp van 10W die je met de Tuya App draadloos kunt dimmen en instellen van koud tot warm wit licht, en elke kleur naar wens. Zet bijv. automatisch je lampen aan via timer of bij zonsondergang.
Geen hub nodig.

MOES Tuya WiFi Smart Bulb RGBW GU10

MOES WiFi Smart Bulb RGBW GU10

De MOES WiFi Smart Bulb RGBW is een slimme GU10 Led Spot van 5W die je met de Tuya App draadloos kunt dimmen en instellen van koud tot warm wit licht, en elke kleur naar wens. Zet bijv. automatisch je lampen aan via timer of bij zonsondergang.
Geen hub nodig.

Tuya Smart

Tuya Gordijsysteem Inbouw

Tuya Gordijnsysteem 1

Home2Link heeft een innovatief systeem om eenvoudig je gordijnen elektrisch en slim te maken tot een lengte van wel 8,2m. Je kunt kiezen of je deze wil bedienen met een Tuya WiFi of ZigBee inbouwmodule. Tevens met RF afstandsbediening.

Tuya Gordijnsysteem geïntegreerd

Tuya Gordijnsysteem 2

Home2Link heeft een innovatief systeem om eenvoudig je gordijnen elektrisch en slim te maken tot een lengte van wel 8,2m. Je kunt vervolgens kiezen of je de Tuya WiFi of ZigBee motor wil meebestellen. Tevens met RF afstandsbediening.
Tuya Windowpusher

Tuya Windowpusher

Met deze smart window pusher maak je nagenoeg elk raam elektrisch bedienbaar en slim. Vooral ook handig voor ramen waar je moeilijk bij kan, zoals een dakraam. Kies vervolgens of je het systeem wil bedienen met een Tuya WiFi of ZigBee inbouwmodule.


Tuya werkt ook met Google en Alexa


De meeste Tuya Actoren en sommige sensoren werken met Google of Alexa. "Hey Google, zet de tafellamp aan", of vraag Google hoe warm het is in de woonkamer.

Heb je geen verstand van elektra of lukt het niet de modules zelf te installeren dan helpen we je gratis op weg via de helpdesk. Toch liever niet zelf installeren? Neem dan contact op voor onze Installatie Service.

Contact:
T: +31 85 029 05 78
E: [email protected]

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »