• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL
PHILIPS HUE Philips Hue White & Color E14 Single-pack
Philips Hue White & Color E14 Single-pack €58,90

Philips Hue White & Color E14 Single-pack

€58,90
Op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • Voor 17:00uur besteld VANDAAG VERSTUURD
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie
Verlicht je huis slimmer met Philips Hue, je persoonlijke draadloze smart home verlichting systeem waarmee je gemakkelijk je slimme lampen kunt bedienen, licht scènes creëren, en voor elk moment de juiste sfeer kunt instellen. Breng je slimme woning tot leven met de meest connected verlichting ter wereld. De Philips Hue White & Color E14 lamp voor wit en gekleurd licht heeft een Philips Hue Bridge en/of de Philips Hue dimmer nodig, of Philips Hue compatibel apparaat, om gebruik te maken van zijn slimme functies.

 

Wees creatief met 16 miljoen kleuren


Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren om de sfeer en het aanzien van je kamer onmiddellijk te veranderen. Stel de scène moeiteloos in met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en herleef dat speciale moment met gekleurde lichteffecten. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en roep ze met één vingerbeweging weer op wanneer je maar wilt

Philips Hue Creatief Home2Link

Philips Hue Muziek Sfeer Home2Link

Synchroniseer lampen met muziek en films


Breid je beleving van TV kijken uit naar de hele kamer of synchroniseer licht met je favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. Download apps van derden en ontdek de verbazingwekkende dingen die je kunt doen met Philips Hue.

Breng lichteffecten tijdens het gamen


Til de beleving van je gaming naar een hoger niveau. Download de apps die samenwerken met Hue en ontdek de verbazingwekkende dingen die je kunt doen. Combineer het lichteffect van de lampen met de Philips Hue Plus LED-strip in je PC-kast, achter je TV of Playstation.

Philips Hue Gamen Home2Link

Philips Hue Wakker worden Home2Link

Natuurlijk wakker worden en gaan slapen


Begin je dag goed. Philips Hue helpt je uit bed te komen en met een fris gevoel te beginnen. De helderheid van het licht neemt geleidelijk toe om een zonsopkomst na te bootsen. Daardoor word je op een natuurlijke manier wakker in plaats van door het lawaai van een wekker. 's Avonds helpt het warmwitte licht je te ontspannen en je lichaam voor te bereiden op een goede nachtrust. Voor deze functie is verbinding met de Philips Hue Bridge vereist.

Creëer je eigen sfeer met warmwit tot koel daglicht


Schep voor elk moment de juiste sfeer en decoreer je woning met warm tot koelwit licht. Profiteer het hele jaar door van verschillende stijlen, met helderwit licht dat doet denken aan een frisse lentebries, het warmwitte licht van de zomerzon of ijskoud winters daglicht.

Philips Hue Sfeer Home2Link

Philips Hue Ontspannen Home2Link

Ontspannen en energie opdoen met lichtrecepten


Licht beïnvloedt onze stemming en ons gedrag. Philips Hue kan je helpen je dagelijkse bezigheden te veranderen in momenten waar je van geniet. Sla je ochtendkoffie over en maak je klaar voor de dag met koel, helder wit daglicht dat je helpt je lichaam en geest te verfrissen. Blijf geconcentreerd met fijn afgestemd helder wit licht. Of leg je benen omhoog en ontspan met een zachte gloed van wit licht voor een perfect einde van de dag.

Slimme bediening, thuis en als je weg bent


Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kun je je lampen op afstand bedienen van waar je ook bent. Controleer of je de lampen wel hebt uitgedaan voordat je van huis vertrok of schakel ze in als je moet overwerken.

Philips Hue Slimme Bediening Home2Link

Philips Hue Timers Home2Link

Stel handige timers in


Met de schemafunctie van de Philips Hue App kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Dimmen zonder installatie


Ervaar het gegarandeerd soepel dimmen met Philips Hue. Niet te licht. Niet te donker. Precies goed. Zonder kabels, een elektricien of installatiewerk. De handige wand montage plaat met magneetstrip zorgt dat je de afstandsbediening nooit kwijt raakt.

Philips Hue Dimmen Home2Link

Philips Hue Bediening Home2Link

Bedien het op jouw manier


Verbind je Philips Hue lampen met de Bridge om ze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je iOS of Android smartphone of tablet. Werkt ook met Siri en Apple Homekit. Of verbind je lampen met je FIBARO of Athom Homey Smart Home Systeem voor een geïntegreerde huisautomatisering.

Vereist een Philips Hue Bridge


Verbind je Philips Hue lampen met de Bridge om ze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je smartphone of tablet. Nog geen Bridge in huis? Kijk dan eens bij de startersets of bestel de Bridge los. Voor de besturing met Athom Homey heb je geen Bridge nodig.

Philips Hue Bridge Home2Link

Philips Hue Draadloos Home2Link

Draadloos regelbare LED-lamp


Deze LED-lamp kun je met de app draadloos bedienen als je hem verbindt met de Philips Hue Bridge voor echt slimme bediening. Of integreer de Bridge met je FIBARO Smart Home Systeem en bedien je lampen en scènes via de Fibaro app. Je kunt ook direct met de Philips Hue dimmer switch of Athom Homey je lampen bedienen zonder Bridge.

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Werkt via ZigBee protocol
Draadloos 1 dimbare LED-lamp
Wit en 16 milj. kleuren licht
Eenvoudig te installeren
ZigBee bereik ca. 50-70m
Schakel en Dimmer functie
Werkt via Bridge met Siri en Apple Homekit
Gratis smartphone iOS of Android app
Creëer licht scènes (scenario's)
Heeft een Hub, Bridge of Hue Dimmer nodig

 

DOWNLOADS

PDF Handleiding Hue Lamp
PDF Handleiding Hue Bridge met Siri (ENG)
PDF Bediening Hue Bridge met Siri (ENG)
PDF Philips Hue FAQ

 

Specificaties
Fitting: E14
Voltage: 220-240V 50/60Hz
Vermogen: 6W (40W)
Levensduur: 25000 uur
Kleur: Wit en 16 milj. kleuren
Kleurtemperatuur: 2000-6500K
Lichtsterkte: 470 lm
Dimensie: 117 x 39 mm
PHILIPS HUE Philips Hue White & Color E14 Single-pack
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »