ROIDMI Roidmi Eve Plus Robot Vacuum Mop
Roidmi Eve Plus Robot Vacuum Mop €424,95

Roidmi Eve Plus Robot Vacuum Mop

€424,95
Niet op voorraad
  • KIES zelf je bezorgdag, tijd en locatie
  • EENVOUDIG retour binnen 14 dagen
  • GRATIS ADVIES bel +31 85 029 05 78
  • GRATIS VERZENDING vanaf € 75,00
  • LEVERTIJD 5 tot 7 werkdagen
  • Achteraf betalen met Afterpay
Informatie

De Roidmi Eve Plus slimme stofzuiger robot is de ideale hulp in het huishouden, zodat jij lekker kan genieten van je vrije tijd. De Roidmi Eve Plus heeft geavanceerde laser navigatie, kan ook dweilen en heeft centrale afzuiging. Maak eenvoudig een schema aan voor deze hulp in het huishouden, en laat 'm tussendoor even de gemorste rommel opruimen.

De Roidmi Eve Plus is één van de betere budget robot stofzuigers met lasertechnologie, dweilfunctie en centrale afzuiging. Met z'n krachtige 2700Pa zuigkracht, tot 250 minuten batterij capaciteit (ca. 250m²), en het 3.0 LDS Laser met SLAM algoritme voor betere nauwkeurigheid, wat zorgt voor een efficiënte route. De 360° ronddraaiende laser sensoren zorgen ervoor dat de Robot z'n omgeving herkent en obstakels vermijd, waarbij de grondsensoren voorkomen dat de Roidmi naar beneden valt. Met de 300ml stofbak en de centrale afzuigunit van 3L hoef je de Robot niet vaak te legen, en het filter voorkomt verspreiding van het fijnere stof, met ozon antimicrobial technology welke "steriliseert" en geurtjes voorkomt. Het slimme display geeft aan hoeveel procent de robot is opgeladen en wanneer je de stofzak moet legen. Je kunt de zuigkracht instellen op 4 standen (stil, standaard, krachtig en turbo), en als je de Tapijt Boost instelt, gaat de Roidmi automatisch krachtiger zuigen als tapijt wordt herkent. tevens heeft de robot twee handige ronddraaiende zijborstels om de hoeken goed te bereiken.

Maar dat is niet alles. De Roidmi Eve Plus kan ook dweilen. Vul de 250ml watertank met water en schoonmaakmiddel, installeer de extra brede en uitwasbare microfiber dweil, en start het dweil proces. Je kunt zelf bepalen hoeveel water de Roidmi moet gebruiken (laag, medium en hoog.) Tevens worden er wegwerp dweilen meegeleverd voor éénmalig gebruik. De Robot voorkomt lekken, maar wij adviseren wel na het dweilen de watertank en dweil te verwijderen om vlekken en geurtjes te voorkomen.

Je bedient de Robot met de eigen Roidmi App door de Robot met je thuis wifi te verbinden. Na 1 keer schoonmaken is de (route) kaart helemaal compleet en opgeslagen, en kun je bijv. virtuele muren, no-go zones instellen, etc. Je kunt meerdere zones gebruiken, en ruimtes splitsen of samenvoegen. Als de batterij leeg is keert de Roidmi automatisch terug naar het afzuig- en tevens laad-station, en gaat na het opladen weer verder waar hij gebleven was. Stel een schema in voor het schoonmaken of start eenvoudig het schoonmaken met de app als het jou uitkomt. Er wordt een log aangemaakt en kun je de schoonmaak geschiedenis terug kijken. Ook wordt aangegeven wanneer je het filter, de draaiborstel of hoofdbostel moet vervangen.

Werkt o.a. ook met

Roidmi App
Alexa

 

KENMERKEN

Voor- en nadelen

Werkt met Roidmi App via Wifi
Slim stofzuigen en dweilen
3.0 LDS Laser navigatie
Laad-station met centraal afzuigstation 3L
5200 mAh oplaadbare batterij (tot 250min/250m²)
2700Pa zuigkracht, 300ml stofbak
250ml watertank met wasbare microfiber dweil
10 stuks wegwerp dweilen
3 stuks stofzuigerzakken voor afzuigunit
SLAM Algoritme voor betere navigatie
Grondsensoren tegen vallen
Max. ca 2cm hoge drempels/obstakels
Kaart geheugen met virtuele muren, no-go zones
Schema, log, schoonmaak historie
Stem bediening Alexa
Spraak Nederlands (Engels of Duits)
Geen NL handleiding
Geen Stembediening Google en Siri

 

DOWNLOADS

PDF Roidmi Eve Plus Robot Vacuum Mop Handleiding (ENG)
Specificaties
Voltage: 230VAC Afzuig- en Laad-station
Vermogen: 50W Robot, 850W Afzuigstation
Verbruik: Ca. 250min/250m² stofzuigen
Protocol: WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Dimensie: 355 x 355 x 100 mm
ROIDMI Roidmi Eve Plus Robot Vacuum Mop
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »