• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL

De nieuwe NUKI 2.0

De nieuwe NUKI 2.0

De Nuki 2.0 komt eraan! Gister heeft Nuki het grote nieuws uitgebracht, er komt namelijk een verbeterde versie van de 1ste generatie van het slimme slot. Ik heb even alle nieuwe "features" voor je op een rijtje gezet.

Nuki Smartlock 2.0

We kennen de Nuki al een tijdje en begint steeds bekender te worden. Het slimme slot werd 4 jaar geleden voor het eerst gepresenteerd op de LeWeb conferentie in Parijs en werd 2 jaar later op de markt gebracht. Na groot succes heeft Nuki besloten de eerste generatie te "upgraden". De eerste generatie kwam zeker goed uit de verf naar onze mening, echter had deze nog een aantal dingen die we miste.

Om mee te beginnen is het al mogelijk om te zien of je deur op slot of open is, maar dat betekend nog niet dat de deur dicht is. Nuki heeft besloten bij de tweede generatie een deursensor mee te leveren. Deze sensor meet of de deur open of dicht is en geeft dit ook aan in de app. tevens communiceert de tweede generatie nu niet meer met Bluetooth (BLE) 4.0 maar met de verbeterde Bluetooth (BLE) 5.0. Hij is nu dus nog sneller en zuiniger.

De eerste generatie was al via spraak te bedienen met Alexa en Google Home, maar nog niet met Siri. Voor de echte Apple fans hebben we goed nieuws! Hij is te integreren met Apple Homekit, dit betekent dat je je Nuki via Siri kunt bedienen. Ook word de Nuki 2.0 integreerbaar met een ZigBee netwerk.

Mensen met een draaiknop cilinder of een ovale Britse cilinder hebben ondervonden dat de Nuki eerste generatie niet op hun slot gaat passen. De Nuki 2.0 zal WEL passen, en hoef je dus niet je cilinder te vervangen! En als kers op de taart zijn er nu i.p.v. 100 mensen maar liefst 200 toe te voegen aan je Smart Lock!

Balen, ik heb net een Nuki 1.0 aangeschaft!

Geen zorgen, Nuki heeft hierover nagedacht. Net als smartphones evolueren smartlocks ook snel, het is bijna niet bij te houden. Daarom komt Nuki met het inruil programma, wat betekent dat als jij een eerste generatie Nuki hebt je die kunt inruilen voor de tweede generatie. Hoe dit precies te werk gaat zullen we pas horen wanneer de verkoop van de tweede generatie van start gaat, maar we houden je op de hoogte!

 

VERWACHT op voorraad: Half November 2018 - Preorder nu, en zorg dat je er als eerst bij bent!

 

Alle verschillen in één oogopslag

Mocht je geen zin hebben gehad om alles te lezen heb ik een makkelijk rijtje voor je gevonden waarin alles tegenover elkaar gezet word.

 

Eigenschap NUKI 1.0
NUKI 2.0
Bluetooth (BLE)
4.0
5.0
Log opvragen
Auto Unlock
Normaal
Verbeterd
Amazon Alexa
Google Home
Apple Siri
Apple HomeKit
Deursensor
ZigBee
Draaiknop Cilinder
Ovale Cilinder
Max. Rechten
100
200

 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben? Wees niet bang om te reageren!

 

Deel op Facebook

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »