• Voor 17uur besteld vandaag verstuurd!
  • Zaterdag alleen op afspraak!
  • Gratis verzending vanaf €75 NL
Home2Link Smart Home Blog

Fibaro Motion Sensor

Fibaro Motion Sensor Dit blog gaat over de Fibaro Motion Sensor, waarin ik de unieke functies van deze bijzondere bewegingssensor op een rijtje zal zetten. Aan de hand van een filmpje laat ik zien wat er in de doos zit, hoe je hem installeert, en combineert met een Fibaro Wall-Plug. Benieuwd? Lees snel verder!

FIBARO Virtual Device in HCL en HC2

FIBARO Virtual Device in HCL en HC2 Met een Virtual Device in de FIBARO Home Center kun je o.a. knoppen of een slider maken voor eenvoudige bediening van je slimme apparaten. In dit Blog laten we zien hoe je dat doet met een "string" code, zodat dit zowel in de Home Center Lite als in de Home Center 2 werkt.

Fibaro The Button

Fibaro The Button Dit artikel gaat over in mijn mening, de meest veelzijdige, slimme en unieke knop "The Button" ook wel bekend als paniek knop. Ik laat in dit artikel zien waar deze knop toe in staat is en hoe je hem installeert! Kijk snel verder om meer te weten te komen.....

De FIBARO Watersensor

De FIBARO Watersensor In dit artikel ga ik de FIBARO Flood Sensor onder de loep nemen, toevoegen aan de Home Center Lite, een scène maken voor bij de wasmachine, en daadwerkelijk testen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel het artikel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »